Avoinna ma-su 06:00-24:00 Puh: 0400 372 335 Email: asiakaspalvelu@padelclub.fi

TAPAHTUMAT JA KILPAILUTVIRALLISET KILPAILUT

 Ranking -kisat 29.-30.9.2017

Syksyn ensimmäiset ranking -kisat pelattiin Kilossa ennätysmäisen osallistujamäärän kanssa. Kiitos kaikille osallistujille ja kannustajille. Seuraavat ranking -kisat pelataan 24.-25.11.2017 lisätietoa lähiaikoina. V A M O S!

Tulokset pe 29.9.

Tulokset la 30.9.

Naisten yleinen sarja Nurmi/Serko, Kentala/Saariniemi, Kuikka/Ruotsalainen
Naiset 45+ Hyyti/Torkki, Hyökyvaara/Luoma, Lilja/Tirkkonen-Saunamäki

 

Miehet yleinen Hermans/Swanljung, Marjamäki/Pajakkala, Männistö/Männistö
Miehet 45+ Jukarainen/Hyökyvaara, Lappalainen/Salmi, Saunamäki/Väinölä

ILMOITTAUTUMINEN JA KISAMAKSU

Kisoihin ilmoittaudutaan ja osallistumismaksu maksetaan varausjärjestelmämme ”Tapahtumat -välilehden” kautta osoitteessa https://www.slsystems.fi/padelclub/  Ilmoittautuminen päättyy ti 26.9. klo 16.00 ja julkaisemme otteluohjelman keskiviikkona 27.9. 

Osallistumismaksu on 30 € / pelaaja.Ranking -pisteitä keräävän pelaajan tulee myös olla Suomen Padelliiton jäsen ja suorittaa kilpailulisenssi. Lisätietoa osoitteessa www.padel.fi

Lisätietoja rankingsysteemistä https://padel.fi/ranking/


 

TAPAHTUMAT JA KILPAILUTCLUBIN VIIKKOKISAT JA TAPAHTUMAT

Clubin viikkokisat

Järjestämme clubilla viikonloppuisin viikkokisoja eri pelaajaryhmille. Toivotammekin kaikki tervetulleeksi mukaan viikkokisoihin, joissa yhdityy mukavalla tavalla lajin oppiminen ja uusiin pelikavereihin tutustuminen. Mukaan voi tulla joko yhdessä kaverin kanssa tai yksin, sovitamme kaikille peliparit paikan päällä. Lisätietoja viikkokisatoiminnasta asiakaspalvelu@padelclub.fi

 VIIKKOKISA AIKATAULU SYKSYLLÄ 2017
  • Lauantaisin klo 10-12  – Viikkokisa (kilpa-, aktiivitaso)
  • Lauantaisin klo 12-14 – Joko harrastekisa (harrastaja, aloittelijataso) tai mixty -kisa (seuraa tapahtumakalenteriamme)
  • Sunnuntaisin klo 17-19 – Lady -kisa

Kisoihin ilmoittaudutaan ja kisamaksu maksetaan varausjärjestelmämme ”Tapahtumat” -välilehden kautta https://www.slsystems.fi/padelclub/

LADIES PADEL ALOITUSTAPAHTUMA

24.9. KLO 17.30-19.00

Ladies Padel on aloitustapahtuma kaikille lajista kiinnostuneille naisille. Tapahtumassa käydään läpi padelin perusteet ja pallotellaan yhdessä.

Padel on matalan kynnyksen laji ja sen parissa saa jo ensi kertalainenkin pelin tuntua. Meillä on clubilla aktiivinen naispelaajien porukka, johon tulee viikoittain lisää uusia pelaajia yksin tai ystävän kanssa.

Linkin takana Ylen viime viikolla julkaisema juttu Kaarinassa padeliin hurahtaneista naisista.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan, sosiaaliseen ja koukuttavaan lajiin!

Lisätietoja mari@padelclub.fi