[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

ENERGIAA OPPIMISESTA

Kovaa vauhtia mennään kohti toukokuuta ja kesää, entinen työ on jätetty taakse ja elämästä on tullut osa padelia.

Heti päivätöiden loputtua olen viettänyt aikaa padelin parissa päivittäin – pelannut, treenannut, valmentanut, opiskellut ja ennen kaikkea nauttinut!

Yrittäjäksi siirtyminen ei vielä ole aiheuttanut päänsärkyä, mutta toki nykytilanteen asettamat rajoitukset vaikuttavat tuloihin. Onneksi pizza on edullista ja shamppista on ostettu varastoon, niin jo yli vuoden jatkunut perinne, tehdä viikonloppuisin pizzaa ja nauttia lasi sampanjaa, on voinut jatkua – nam!

Uskon vahvasti siihen, että jos alkaa seuraamaan unelmiaan, niin hyviä asioita tapahtuu. Aiemmin kirjoitin, että minulle on suotu mahtavia tilaisuuksia ja annettu mahdollisuuksia olla osana padelin kasvua Padel Club Finlandin puolelta sekä myös Suomen Padelliiton toimesta – pääsin myös Varalan urheiluopistoon opiskelemaan valmentajan ammattitutkintoa, jossa ekaa kertaa myös padel on lajina… niin mahtavaa!!
Kaikki nämä mahdollisuudet on myös lunastettava ja se vaatii nöyryyttä myöntää, että osaamiseni kaipaa vielä kasvua ja lajikokemuksessa olen juniori, vaikka sitä valtavaa vauhtia päivittäin kasvatankin 🙂

Onneksi ympärilläni on paljon mahtavia tyyppejä kenen kanssa voi sparrailla, saada tukea ja oppia – lisäksi toivon, että Suomeen syntyy padelvalmentajien yhteisö, jossa valmentajat voivat sparrailla ja nostaa koko Suomen padelin tasoa sitä kautta. Lähitulevaisuus on siis kasvamista, oppimista ja työtä, mutta onneksi työtä, josta todella voi nauttia!

Tunnetaso on ollut korkealla – en ole kyllästynyt uusien pallojen tuoksuun, oppimisen ihanaan tuskaan tai edes hikipyykin määrään, jota päivittäin tulee. Mahtavinta on kuitenkin nähdä ne ilmeet ja tunteet, kun valmennettava oivaltaa jotain, oppii jotain, onnistuu jossain ja saa itse olla mukana siinä tunteessa. Noissa tunteissa on niin paljon positiivista energiaa, että se ei voi olla tarttumatta – merkityksellisyys on läsnä, kun voi auttaa jotakuta saavuttamaan tuon kaltaisia tunteita.

Kanssakulkijana oppimisen polulla!
Timo Hartikainen

Ps. Ota seurantaan Timon Diamond Padel IG ja nettisivut.

Kommentoi