asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

HALLISARJAN SÄÄNNÖT

PCF HALLISARJAT

Hallisarjaa pelataan 4-5 parin lohkoissa, ja joka kierrokselta lähtökohtaisesti kaksi paria nousee ylöspäin ja kaksi paria tippuu alaspäin. Järjeställä on veto-oikeus, mikäli esimerkiksi uusien parien sijoittelu vaatii tähän muutoksia. Ottelutulokset merkitään Rankediniin. Voitosta saa aina kaksi pistettä, tasapelejä ei tunneta. Ajan loppuessa kesken täysin tasatuloksessa ratkaistaan ottelu pelaamaan yksi pallo normaalissa syöttöjärjestyksessä. 

Kannattaa varata vuoroon aina vähintään 1,5h. Ottelut pelataan normaaleilla padelsäännöillä, paras kolmesta erästä. Mikäli parit ovat epätasaiset, suosittelemme virallisen ottelun jälkeen vaihtamaan pareja ristiin, jotta loppupelistä tulee mukavampaa. 

Mikäli parinne on sijoitettu täysin väärään lohkoon, pyrimme korjaamaan asian seuraavalle kierrokselle. Tätä emme pysty tietenkään täysin lupaamaan, mutta avaamme vanhoille pelaajille tutun haastemahdollisuuden, jolla pystytte varmistamaan nousunne.

Haastamalla ylemmässä lohkossa olevan parin, ja voittamalla heidät nousette suoraan siihen kyseiseen lohkoon seuraavalle kierrokselle. Häviävä pari ei tipu lohkosta pois, vaan he pelaavat ainaostaan kunniastaan. 

Haasteotteluun sisältyy seuraavia sääntöjä, luettehan ne huolella ennen ensimmäistä haastetta.

Haasteesta aina ilmoitus etukäteen hallisarjan organisoijalle, jotta vältytään virheiltä.

  • Ottelu täytyy pelata vähintään 1,5h vuorolla
  • Pelaavien parien täytyy olla alkuperäisessä kokoonpanossa, tässä ottelussa varapelaajien  käyttö ei ole sallitua kummallekaan parille
  • Haastava pari maksaa pelivuoron kokonaisuudessaan, haastettu pari tuo uudet pelipallot
  • Haastetta ei tarvitse ottaa vastaan, mutta luonnollisesti se olisi toivottavaa
  • Omassa lohkossa täytyy pelata vähintään yksi ottelu, vaikka olisikin onnistunut haasto pelattuna.

 Lisäksi kaikkein tärkein tähän liittyvä sääntö, eli haasteen voi esittää vain niille pareille, jotka ovat tippuneet edellisellä kierroksella.  Lista haastettavista pareista tulee tänne kierroksen avauduttua.