asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Head yhteistyökumppaniksi 2021

PADEL CLUB FINLAND JA HEAD YHTEISTYÖHÖN

Padel Club Finland on ylpeä päästessään kertomaan, että olemme solmineet eksklusiivisen yhteistyön 2021 alkaen Headin kanssa. 

”Innostuimme tästä mahdollisuudesta kuullessamme Padel Club Finlandin vahvat kasvusuunnitelmat. Haluamme tarjota Padel Club Finlandille ja heidän jäsenilleen parhaat asiantuntijamme sekä tuotteemme tukeaksemme kasvua”, kertoo Headin kansainvälisen kaupan johtaja Peter Schott.

”Padel Club Finland on vahva suunnannäyttäjä padelin kasvussa ja leviämisessä ympäri Suomen. Heillä on tekemisen meininkiä ja selkeä strategia niin padelin kuin oman toimintansakin eteenpäinviemisessä. Olemme tehneet Padel Club Finlandin kanssa yhteistyötä jo pitkään ja olenkin erittäin iloinen ja mielissäni päästessämme tiivistämään yhteistyötämme entisestään ja nostamaan sen ihan uudelle tasolle”, kiittelee puolestaan Headin myyntiä ja yhteistyökuvioita Suomessa hoitava Marko Pitkäranta.

Headin kanssa toimiminen on osa Padel Club Finlandin strategiaa toimia alan parhaiden kansainvälisten toimijoiden kanssa. Jo aiemmin Padel Club Finland aloitti yhteistyön maailman johtavan padelvarausjärjestelmän Playtomicin kanssa ja jäsenistöltä saatu palaute on ollut erinomaista.

Padel Club Finland on erittäin innoissaan saadessaan tehdä näin merkittävää yhteistyötä mielestään parhaan mahdollisen alan toimijan kanssa. Headin kokonaismallisto on erittäin laaja ja kattaa niin mailat, pallot, kengät kuin myös padelvaatteet. Mallistoissa on myös erityisesti huomioitu naiset ja lapset. Headin padelpallot ovat kiistatta parhaimmat padelpallot pelata ja World Padel Tourilla pelataankin juuri Headin padelpalloilla.

Yhteistyö ei tule rajoittumaan vain normaaliin välineyhteistyöhön vaan sisältää mielenkiintoisia ja eksklusiivisia yhteistöitä Padel Club Finlandin jäsenistön iloksi.

”Padel kasvaa Euroopassa vauhdilla ja näyttää siltä, että Skandinavia on seuraava padelin hotspot. Olemme erittäin innoissamme Padel Club Finlandin positiivisesta kehittymisestä ja olen vakuuttunut, että tämä alkava yhteistyömme tulee olemaan todellinen menestystarina”, päättää Schott.

————————————————

Lisätiedot: Kalle Väinölä, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi