asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel club ukonniemi, imatra

Ukonniemen klubilla on neljä huippulaadukasta padelkenttää ja viihtyisä padelklubimme sosiaalitiloineen toivottaa kaikki tervetulleeksi pelaamaan padelia ja viihtymään kanssamme!

Club manager

Tapio Kinnunen

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle kuullaksesi lisää!

Yhteystiedot ja aukiolo

Näin varaat kentän

Sokos Hotels Business Padelin sarjakauden 2022-2023 ensimmäinen pelipäivä on 4.10.

Sokos Hotels Business Padel on yrityksille suunnattu turnauskokonaisuus, jota pelataan jokaisella klubilla. Paikalliset yritykset ottavat miittaa toisistaan ja samalla on upea mahdollisuus verkostoitua muiden

Vuokramailat & pallot

Meiltä saat vuokrattua klubeilta huippulaadukkaat HEAD -vuokramailat. Vuokramailat maksetaan varausta tehdessä Playtomic-applikaatiossa. Voit myös maksaa vuokramailat vasta klubilla jos et vielä varausta tehdessäsi tiedä lopullista tarvetta. Maksutapoina käyvät korttimaksut.

Kun saavut pelaamaan löydät vuokramailat lounge-alueelta olevalta itsepalvelutiskiltä.

vuokraMailat

Pallot

kesäkuun tapahtumat

Tervetuloa viikoittaisiin tapahtumiimme. Järjestämme tapahtumia jokaiselle tasolle ja monella erilaisella pelityypillä. 

Seuraa meitä somessa niin pysyt kartalla kaikista tapahtumista. Lisätietoa voit kysyä Club Managerilta Juuso Huhtirannalta 050 3639933, juuso.huhtiranta@padelclub.fi.

Tapahtumien lisätiedot ja ilmoittautuminen Playtomic-sovelluksessa tai Rankedinissa!

Gatorade summer tour 2022

Lue lisää ja ilmoittaudu messiin!

Etsitkö peliseuraa?

Liity whatsapp-ryhmään!

Ylläpidämme klubillamme peliseuran etsimiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Ilmoittaudu ryhmään allaolevasta lomakkeesta. Ryhmien tarkoituksena on saada saman tasoiset pelaajat yhteen, jotta pelikokemus olisi kaikille paras mahdollinen.

Aktiiviharrastajat

Ryhmä on tarkoitettu pelaajille, joilla on aiempaa pelikokemusta padelista ja käyvät useamman kerran viikossa pelaamassa. Ryhmän avulla voit kutsua pelivuorollesi pelaajan/pelaajia, jos tulee esimerkiksi äkillinen sairastuminen. Liittymällä ryhmään takaat, että yksikään peli ei jää pelaamatta.

Harrastajat

Ryhmä on tarkoitettu pelaajille, jotka ovat aloittaneet hiljattain pelaamisen. Ryhmässä voit sopia pelit kenen kanssa vain ja se on mainio tapa saada uusia pelikavereita . Pelaamalla kehittyy!

Naistenhuone

Naisille pitää olla aina vähän extraa! Naisille tarkoitettu oma ryhmä, missä voi sopia pelejä ja löytää uusia pelikavereita. Pelaamalla kehittyy!

Ilmoittaudu ryhmään!

Syksyn valmennukset

Tarjoamme ammattimaista ja monipuolista padelvalmennusta kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta kokeneisiin. Ilmoittaudu Syksyn valmennuksiin lomakkeella, valmennukset alkavat elokuun aikana heti kun valmennusryhmiä saadaan muodostettua. Voit myös ilmoittaa halusi yksityisvalmennuksille.