[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Infokirje 1/2018

Hei padelistit,

Hyvää alkanutta padelvuotta! Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja olemme iloksemme nähneet, että olette käyneet ahkerasti Kilon hallilla. Kiitos paljon siitä!

Pyrkimyksemme on tuottaa teille parasta mahdollista palvelua ja elämyksiä tämän upean lajin parissa. Tulemme ennen kesää järjestämään useita erilaisia tapahtumia, joista alla jo teille muutama tiedoksi. Otamme mielellämme myös vastaan uusia ideoita ja palautetta siitä, minkälaisia tapahtumia toivoisitte.

Olemme saaneet uusia kumppaneita, jotka toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Padel Clubille! Iltasanomat, IS-TV ja Mercedes-Benz ovat kukin saaneet omat nimikkokenttänsä ja tulevat yhteistyön puitteissa myös tekemään positiivisia yllätyksiä harrastajien suuntaan.

 

Padel Trainer valmentaa Kilossa 5.-11. helmikuuta

Padel Trainer on yksi Euroopan arvostetuimmista Padel valmennukseen keskittyvistä yrityksistä. Meillä on suuri ilo ja kunnia saada espanjalaisen Padel Trainerin Gabo Loredo Padel Clubillemme valmentamaan helmikuun alussa. Hyödynnä tämä upea tilaisuus ja nosta pelitasosi seuraavalle levelille Gabon opeilla.  Opetuskielenä toimii englanti. Gabon energinen asenne takaa opetuksesta mieleenpainuvan kokemuksen!

Hinnat per henkilö / tunti (hinnat eivät sisällä kenttävuokraa)

1 pelaaja 70e
2 pelaajaa 40e
3 pelaajaa 30e
4 pelaajaa 25e

Suomen miesten padelmaajoukkue treenaa Gabon kanssa 5.2., 6.2. ja 8.2. klo 20-22. Tervetuloa seuraamaan treenejä! Muut valmennusajat ovat nyt varattavissa ja varauksen voi tehdä puhelimitse Kalle Väinölälle 0400-955 955. Olemme varanneet valmennukseen yhden kentän, mutta voitte toki käyttää myös jo varattuja vuorojanne ja vakiovuorojanne. Uskomme, että Gabon vierailu esimerkiksi kahden tunnin vakiovuorolla on sellainen kokemus, joka kannattaa nyt hyödyntää!

 

Adidas -ranking kilpailut 9.-10. helmikuuta

Pallot saavat taas kyytiä ja pisteitä ropisee, kun Adidas -ranking kilpailut polkaistaan käyntiin 9. helmikuuta. Perjantai-iltana on vuorossa naisten ja miesten 45+ sarjat ja lauantaina naisten ja miesten yleiset sarjat. Tapahtumiin voi ilmoittautua Padel Clubin varausjärjestelmän tapahtumat –välilehden kautta. Muistutamme, että liiton sääntömuutoksen vuoksi kilpailuun osallistujien tulee olla padelseuran jäseniä (tästä linkistä voi liittyä Padel Club Finlandin jäseneksi https://padelclub.fi/seura/) sekä maksanut padelliiton kilpailulisenssin (https://padel.fi/nain-maksat-kilpailulisenssin/). Tervetuloa kisoihin!

 

Whatsapp -ryhmät

Hienoa, että niin moni on tullut mukaan Padel Club Finlandin Whatsapp -ryhmiin ja saanut sitä kautta sovittua pelejä ja tuuraajia peleihin. Nämä ryhmät ovat tarkoitettu nimenomaan pelien sopimiseen clubillamme sekä clubin tärkeiden infojen jakamiseen. Toivommekin, että ryhmiä käytetään vain näihin tarkoituksiin (ei esimerkiksi omien palveluiden myyntiin!), muuten ryhmistä lähtee harrastajat pois ja pelien sopiminen vaikeutuu. Ohjeet ryhmiin liittymisestä löytyvät Padel Clubin info -seinältä.

Teemme päivittäin työtä sen eteen, että pystymme luomaan teille parhaat mahdolliset olosuhteet harrastaa padelia erinomaisissa olosuhteissa järkevään hintaan. Neuvottelemme viikoittain erilaisten palveluntuottajien kanssa mahdollisista yhteistyökuvioista, joilla saamme toimintaa kehitettyä. Usein kuitenkin heidän palvelunsa hinta kohoaa niin korkeaksi, että se ei ole mielestämme meidän ja teidän etujen mukaista. Näissä tapauksissa tuotamme palvelun itse, jolloin kustannukset ovat jäsenistöllemme järkevän hintaisia.

 

Kiitos vakiovuorolaisille! 

Pienten toimitusongelmien vuoksi vakiovuorolaisten pienet joulutervehdykset saapuivat vasta nyt… Toimitamme ensi viikon aikana kaikille vakiovuoron varanneille 4kpl Padel Clubin uunituoreita hikinauhoja. Muille pelaajille myymme näitä edulliseen hintaan (3e /kpl) Padel Clubin loungessa.

 

Padel Club 1 ja 2 ryhmien klubi-illat

Syyskaudella suosittuja miesten klubi-iltoja jatketaan normaalisti ja päivät ilmoitetaan Whatsapp -ryhmissä. Tarkoitus on, että klubi-illat ovat noin kahden viikon välein. Luvassa hyviä teemoja kuten Stadi vs. Lande, Veteraanit vs. Junnut. Mukaan on tulossa myös Mixty klubi-illat. Olkaa kuulolla!

 

Ladykisat sunnuntaisin ja aloittelijatapahtuma 18.2.

Naiset jatkavat perinteisiä sunnuntai kisoja, joihin ovat tervetulleita kaikki pelitasosta rippumatta. Kisamuoto takaa sen, että kaikki saavat hyviä pelejä ja ennen kaikkea tutustuvat muihin pelaajiin. Seuraava aloittelijatapahtuma järjestetään sunnuntaina 18. helmikuuta klo 15.30 – 17.00.

 

Toivotamme kaikille hyviä pelejä ja nähdään hallilla!

Padel Clubin väki