[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-to klo 8-21, pe klo 8-20,
la klo 9.30-15.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • arkisin klo 9-20, la 9.30-15.30, su 14-20

[email protected] • 09 424 53068
arkisin klo 9-20, la 9.30-15.30, su 14-20

Jyväskylään avataan kokonaan uusi 12 kentän padelkeskus

Suomen vanhin padeltoimija Padel Club Finland avaa tähän asti suurimman padelkeskuksensa Jyväskylään. Ahonlaidantielle Keskisuomalaisen taloon tuleva padelklubi sisältää 12 sisäkenttää ja tarjoaa paikallisille laajemman mahdollisuuden harrastaa maailmalla ja Suomessa hitiksi noussutta lajia. Keskukseen palkataan työntekijöitä Jyväskylän alueelta. 

Uudet padelkentät aukeavat osoitteessa Aholaidantie 3 sijaitsevan Keskisuomalaisen talon yhteyteen. Kentille on tarkoitus päästä pelaamaan loppusyksystä 2021.

”Tästä keskuksesta tulee koko yrityksemme tähän asti suurin. Meillä on tällä hetkellä Suomessa 32 sisäkenttää, mutta näemme nimenomaan Jyväskylän erinomaisena paikkana avata näin laaja padelkenttien kokonaisuus. Jyväskylässä on erinomainen pohja meidän kaltaisellemme padel-toimijalle laajentua. Kaupunki on jo valmiiksi urheilullinen ja ihmiset haluavat harrastaa monipuolista liikuntaa. Pelivuoroista on tunnetusti ollut pulaa, ja tällä uudella keskuksella pääsemme helpottamaan tätäkin tilannetta”, Padel Club Finland tuotemerkillä toimivan Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa.

Jyväskylään valmistuvat uudet kentät noudattavat Padel Club Finlandin omaa klubikonseptia, jossa niin peliolosuhteet, sosiaalitilat kuin asiakkaiden yleiset oleskelualueetkin tulevat olemaan lajin harrastamisen kannalta parhaat mahdolliset.

Paikallisia palkataan keskukseen työntekijöiksi

Padel Club Finland palkkaa paikallista työvoimaa Jyväskylästä työskentelemään uudessa keskuksessa.

”Meille on tärkeää, että keskuksiamme pyörittävät juuri ne ihmiset, jotka tietävät eniten Jyväskylän alueesta ja sen ihmisistä. Haluamme padelklubimme olevan osa jyväskyläläisten arkea ja paras tapa siihen on ottaa töihin niitä, jotka tätä arkea ymmärtävät”, Väinölä toteaa.

Padel Club Finlandin oma padelvalmennukseen erikoistunut Padel Academy tuo myös Jyväskylään sitä lajitietämystä, jota yritys on padelista jo pian viiden vuoden ajan kerännyt.

Academyn päävalmentajana toimii Meksikosta lähtöisin oleva padelvalmentaja Gabo Loredo, joka on käynyt Suomessa tiuhaan kolmen vuoden ajan ja toiminut myös maajoukkueen päävalmentajana. Loredo on kouluttanut Padel Club Finlandin valmentajia antamaan yhä tasokkaampaa padelvalmennusta kaikille lajin harrastajille, kaikilla ketjun klubeilla. 

10 miljoonan euron rahoitus

Padel Club Finland julkisti keväällä solmineensa sijoituskonserni Findan ja erinäisten yksityisten sijoittajien kanssa historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen. Kyseessä on suurin padeltoimijalle Suomessa myönnetty rahoitus, jonka avulla myös Jyväskylän uusi keskus toteutetaan.

Rahoituksen avulla yritys rakentaa Suomeen kattavaa klubiverkostoa ja tänä vuonna Padel Club Finland avaa Jyväskylän lisäksi uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille, kuten Riihimäelle, Kirkkonummelle, Joensuuhun, Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan.

 Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, [email protected]

Maria Ovaskainen, Padel Club Finland, markkinointipäällikkö, [email protected]

 
Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 32 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa ja Tammistossa, Kuopiossa ja Raisiossa. Padel Club Finland on Padel Sports Oy:nt tuotemerkki.

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia Suomessa ja koko Euroopassa. Lajilla on harrastajia maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa ja Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ollen tällä hetkellä arviolta 30 000. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin ja tarjoaa kunnon kohenemisen lisäksi taktista sekä teknistä haastetta niin harraste- kuin kilpapelaajillekin.

http://www.padelclub.fi