[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Kas, Löysin uuden lihaksen

Moi, olen Maria, Padel Club Finlandin markkinointipäällikkö ja hurahdin padeliin työni kautta. Urheilu on ollut iso osa elämääni oikeastaan aina, sillä lapsuuteni ja nuoruuteni täyttyi rytmisestä voimistelusta ja Oopperan balettikoulusta. Mailapelejä en kuitenkaan ole koskaan juurikaan pelannut, jos satunnaista kavereiden kanssa sulkapallottelua ei lasketa.

Koskin ensimmäisen kerran padelmailaan vasta kun olin menossa Gabon treeneihin. Kädet hikisenä aivan paniikissa astelin Kilon klubille tietämättä paljoa, mihin olin ryhtymässä. Ensimmäinen työpäiväkin padelin parissa olisi vasta edessäpäin.

Tennistaustaisen ystävän neuvo ennen padelia oli hommata shortsit, joissa on taskut. Viimeisenä iltana ennen ekoja treenejä juoksin kaupoissa etsimässä shortseja, lopulta ne löytyvät, ei oikeanlaiset, mutta välttävät.

Gabon ohjauksessa oli kivaa, vaikka hävetti kun tunsin olevani kaikin puolin niin keltanokka. Nauratti, kun huomasin vanhan voimistelijan elkein ojentavani käden aina ojennukseen sekä lenkkarin sisällä myös jalat. Mihinkäs sitä vanha koira tavoistaan pääsisi.

En voi sanoa, että olisin hurahtanut padeliin heti ensilyönnistä. Vaikka padel tunnetaankin matalan kynnyksen lajina, ei ensimmäinen kerta ollutkaan minulle aivan helppoa. Harmitti kun olisin halunnut olla luonnonlahjakkuus.

Seuraavana päivänä olikin ihmeellinen lihas kädessä kipeänä – enpä ollut tainnut koskaan ennen tuntea tämän lihaksen olemassaoloa niin selkeästi.

Pari viikkoa ekoista treeneistä olin jo päässyt työn touhuun Padel Club Finlandin markkinoinnissa ja toisiin treeneihin käppäilinkin omien uusien padelvarusteiden kanssa suoraan toimistolta (ei pöllömpi treenimatka). Vaikka lajituntemusta oli parissa viikossa tullut hurjasti lisää, ei se kyllä vielä kentällä näkynyt. Nyt sentään ei jännittänyt enää niin paljoa ja pallot menivät helpommin verkon yli.

Kipuilin kovasti sitä, miten kummassa saisin treenattua taitojani. En oikein tuntenut ketään, jota voisin helposti pyytää pelaamaan, enkä uskaltanut mennä tuntemattomien kanssa pelaamaan. Tiesin WhatsApp-ryhmistä, mutta kynnys laittaa sinne viestiä oli vielä kovin korkea. Pelien sijaan kehitin taitojani ottamalla valmentajalta padelvalmennusta, mutta kaipasin kuitenkin opittujen lyöntien vientiä käytäntöön ja itse pelaamista. Kuin tilauksesta tulikin klubi-ilta, joka kutkutteli mielessä, mutta samaan aikaan kauhistutti. Tahto voitti kuitenkin pelon, onneksi, ja lähdin mukaan peli-iltaan. Siellä enemmän pelanneet neuvoivat mukavasti lajin alkutaipaleilla olevia ja huomasin, etten ollutkaan ainoa keltanokka. Illan pelit menivät hölmö hymy huulilla, niin kivalta pelaaminen tuntui. Pelien jälkeen vaihdoin puhelinnumeroita muutamien naisten kanssa ja sovimme pelejä tuleville viikolle. Olipa onni, että lähdin tapahtumaan mukaan!

*****************************************************************************

Klubi-illat ovat vallitsevan tilanteen takia tauolla, mutta toivottavasti jossain vaiheessa saadaan taas käynnistettyä tapahtumat. Täältä voit lukea lisää Padel Club Finlandin tapahtumista. Klubitapahtumat järjestetään aina eri tasoisille pelaajille niin miehille kuin naisille.

Liity postituslistalle

Uusimmat vinkit Gabolta.

Jaa tämä artikkeli