[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Koronainfo Kuninkojalle

Hyvät asiakkaamme,

Aluehallintoviraston tekemän päätöksen pohjalta olemme tehneet toimintasuunnitelman, jonka avulla saamme pidettyä pelit pyörimässä turvallisesti ja annettujen ohjeistusten mukaisesti.

Klubimme ovat auki normaalisti ja varaukset hoituvat kuten ennenkin Playtomicin kautta. Myös vakiovuorot säilyvät normaalisti.  Tavoitteenamme on pitää toiminta käynnissä jos vaan rajoitukset sen mahdollistavat.

Saamme Kuninkojalle pian erilliset kenttäkohtaiset odotusalueetKenkähylly on suljettu, eli ulkokengät kannetaan siellä muiden tavaroiden mukana kentän vierelle, sillä uloskäynti tapahtuu toisesta ovesta.

Pelit tulee lopettaa aina 3 minuuttia ennen vuoron loppua ja sen jälkeen tulee poistua ripeästi klubilta pois. Klubeillamme kaikki sohvaryhmät on otettu pois käytöstä ja hengaaminen klubilla on toistaiseksi kiellettyä.

Saavu klubille aikaisintaan 5 minuuttia ennen vuorosi alkua ja suuntaa suoraan kenttäsi odotusalueelle odottamaan. Jos saavut liian aikaisin klubille, jää odottamaan ulos. Klubeilla ei saa viettää nyt yhtään ylimääräistä aikaa, koskee myös hiljaisempia aikoja.

Klubille tultaessa täytyy pitää maskia ja myös heti pelin jälkeen täytyy käyttää maskia. 

Klubeiltamme löytyy käsidesiä, jota olisi suotavaa käyttää heti tultaessa ja ennen poistumista klubilta.

Jos tunnet olosi yhtään sairaaksi, älä tule silloin klubille. Soitto / WhatsApp viesti asiakaspalveluumme riittää ja perumme kenttävuorosi.

Toivomme, että jokainen sitoutuu noudattamaan yhteisiä sääntöjä, pitämään huolta 2 metrin turvaväleistä ja käyttämään maskia klubilla ollessaan.

Ilmoitamme heti sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme jos tulee muutoksia, joten otathan Facebookimme ja Instagramimme seurantaan.

Alla näet vielä Kuninkojan klubin kartan, joista näet eri kenttien odotustilat.

Kiitos kaikille yhteistyöstä!

T: Team PCF

Kommentoi