asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Kuopion Bellanranta laajenee

Syyskuussa 2022 avattava padelkeskus on padelia varten suunniteltu kaksikerroksinen uudisrakennus Bellanrannassa.

Uudessa padelkeskuksessa on 8 sisäkenttää. Se noudattaa Padel Club Finlandin omaa klubikonseptia, jossa niin peliolosuhteet, sosiaalitilat kuin asiakkaiden yleiset oleskelualueetkin tulevat olemaan lajin harrastamisen kannalta parhaat mahdolliset. Korkeatasoiset World Padel Tourillakin käytettävät kentät, huipputason valaistus ja 9 metrin hallikorkeus takaavat parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Padelkeskuksen yhteyteen tulevat viihtyisät loungetilat ja kahvio anniskeluoikeuksilla sekä Padel Shop, josta löytyy kattava valikoima padelvarusteita.

Upeita pelikokemuksia kaikille

Avasimme Kuopion kaksi ensimmäistä sisäkenttää helmikuussa 2020. Siitä lähtien meillä on ollut suunnitelmissa isompi padelkeskus nykyisen klubin läheisyyteen. Uudesta padelkeskuksesta tulee huikea kokonaisuus, joka palvelee nykyisiä pelaajia ja houkuttelee varmasti myös uusia harrastajia lajin pariin”, taustoittaa Kuopion Bellanrannan Club Manager Antti Pakkala. Uusi padelkeskus palvelee laajasti eri kohderyhmiä: harraste- ja kilpapelaajia, perheitä, junioreita ja yritysryhmiä. Se tarjoaa erinomaiset olosuhteet valmennustoiminnalle, jolle Kuopiossa on paljon kysyntää. Iso kenttämäärä mahdollistaa hyvät treeniajat junioreille, säännöllisille valmennusryhmille ja leireille. Tavoitteena on tarjota huippuolosuhteet myös kisatapahtumille.

Uudisrakennus tuo lisää liikkuja Bellanrantaan

Kuopion uuden padelkeskuksen rakennuttaa Raimo Sonnisen ja Mika Saarelaisen omistama yhtiö. Padel Club Finlandin lisäksi toisena vuokralaisena on Pohjois-Savon Liikunta ry, joka saa uudet toimistotilat rakennuksen toisesta kerroksesta. ”Tämä uudisrakennus täydentää Bellanrannan lukuisia liikuntapaikkoja ja tuo keskeisen liikunnan toimijan Bellanrantaan. Olen äärettömän iloinen siitä, että voin tällä tavoin edistää kuopiolaisten liikuntaa ja sitä kautta hyvinvointia ja elämänlaatua”, sanoo rakennuttaja Raimo Sonninen.

Lisätiedot:

Antti Pakkala, Padel Club Finland, Club Manager, puh. 0400 446 692, antti.pakkala@padelclub.fi

Eetu Rahkola, Padel Club Finland, Country Manager, puh. 044 031 3340, eetu.rahkola@padelclub.fi

www.padelclub.fi

Tietoa Padel Club Finlandista

Padel Club Finland on Suomen ensimmäinen padelklubiketju, joka on perustettu vuonna 2016. Ketju työllistää tällä hetkellä noin 50 työntekijää ympäri Suomen ja sen keskukset tunnetaan tasokkaista puitteistaan. Padel Club Finland panostaa laadukkaaseen valmennukseen sekä jatkossa erityisesti myös junioritoimintaan.

Tietoa LeDapista

Vuonna 2021 perustettu LeDap on kansainvälinen padelyritysten konserni, joka toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Islannissa, Arabiemiraateissa ja Itävallassa. Suomen LeDap koostuu brändeistä Padel Club Finland ja Padel Tampere. LeDap johtaa maailmanlaajuisesti yli 100 keskusta, joissa on yli 700 padelkenttää, ja sen tavoitteena on tulla maailman johtavaksi padelin kasvua, innovaatiota, digitalisaatiota ja ammattilaistumista edistäväksi alustaksi. LeDap pyrkii tuomaan padelurheilun kaikentyyppisten pelaajien ulottuville tarjoamalla parhaat pelipuitteet ja inspiraatiota, tavoitteenaan edistää padelin kasvua olympialajiksi. Vuoden 2022 loppuun mennessä LeDap odottaa toimivansa yli 200 toimipisteessä ja yli 1 700 kentällä. #letsplay