asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Kurssit ja valmennusryhmät

Järjestämme klubeillamme eritasoisia kursseja ja valmennuksia. Kurssit ovat erinomainen tapa tutustua padelin saloihin ryhmässä ja kehittää omaa tekniikkaa ja taktiikoita.

Kursseille voit osallistua yksin tai ryhmänä – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Valmennusryhmät

Tarjoamme ammattimaista ja monipuolista padelvalmennusta, ryhmiä löytyy kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajaan. Valmennukset toteutetaan neljän hengen pienryhmissä, jossa jokainen saa runsaasti yksilöllistä palautetta.

Tutustu alla pääkaupunkiseudun uudistuneeseen ryhmätarjontaan kaudelle 2022-23. Syyskauden harjoitukset järjestetään 15.8.-16.12. ja kevätkauden harjoitukset 9.1.-16.6.2023. 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella, josta löydät myös ryhmäkohtaiset valmentajat & hinnat. Valmennusryhmät laskutetaan 2kk välein. Maksutapana käy myös liikuntaedut.

Katso vapaat ryhmät ja ilmoittaudu mukaan sivun alareunasta!

ryhmien tasokuvaukset & ehdot

HARRASTE 1

Pelaaja osaa padelin perustason, kuten sijoittumisen kentällä, peruslyönnit ennen ja jälkeen lasin, volleyt, nostolyönnin eli lobin. Pelaaja on mahdollisesti käynyt myös alkeis-/jatkokurssit tai vastaavat. Pelikokemusta n. 1 vuosi tai alle.

HARRASTE 2

Pelaaja hallitsee Harraste 1 -tason lisäksi ylälyönnit (bandeja/vibora), tunnistaa milloin päästää pallo lasiin ja milloin hyökätä tai puolustaa. Pelaaja pystyy suorittamaan virheettömästi 20-30 toistoa peruslyöntiä/lentolyöntiä ja on harrastanut vähintään 1 vuoden, kokemusta kertynyt lisäksi turnauksista (E-taso) sekä pelitapahtumista.

KOKENEET 1

Harraste 2 -tason lisäksi pelaaja osaa tunnistaa miten pallo pomppaa kulmasta. Pystyy pitämään pallon hyvin elossa ja tarvittaessa muuttamaan lyönnin korkeutta sekä kulmaa. Pelaaja osaa puolustaa takalasin jälkeen vaikeampiakin palloja, kuten valmentajan antamia kierteisiä & matalia palloja sekä osaa liikkua kentällä ja lukee peliä hyvin. Käy paikallisissa D-tason turnauksissa ja pelaa suunnilleen samalla tasolla kuin muut osallistujat

KOKENEET 2

Pelaaja tunnistaa ja osaa lukea pallon kierteet sekä lyödä niitä monipuolisesti. Hallitsee ylälyönnit hyvin (vibora/bandeja/hook) sekä puolustaa kulmassa vaivattomasti. Osaa myös puolustaa eteenpäin tarvittaessa Hyökätessä pelaaja kykenee tunnistamaan pallon vaikeuden ja lyödä sen mukaisesti. Osaa muuttaa peliä/lyöntejä aggressiivisemmaksi tai passiivisemmaksi. Käy paikallisissa C-tason turnauksissa ja pelaa suunnilleen samalla tasolla kuin muut osallistujat.

 

Valmennusryhmät ovat jatkuvia, ilmoittautumalla varaat paikan itsellesi syksyksi sekä tulevaksi kevääksi. Harjoitusryhmään sitoudutaan lähtökohtaisesti koko sisäkaudeksi 2022-2023, pelaajalla on kuitenkin mahdollisuus irtisanoa oma paikka valmennusryhmässä yhden kuukauden irtisanomisajalla. 

Jos et pääse yksittäiselle harjoituskerralle, voit järjestää tilallesi sijaisen, joka korvaa kyseisen harjoituskerran sinulle. Syys- ja kevätkaudella järjestetään myös erilliset korvauskerrat mahdollisille välistä jääneille harjoituksille.

 

ESPOO

KILO

Ei vapaita ryhmiä

SUOMENOJA

Ei vapaita ryhmiä

vantaa

TAMMISTO

Torstai 12-13
Kokeneet 1 (Naiset)

Torstai 15.30-16.30 Kokeneet 1

PORTTIPUISTO

Ei vapaita ryhmiä

helsinki

PIRKKOLA

Torstai 18.30-19.30 Harraste 1

MYLLYPURO

Ei vapaita ryhmiä

Kirkkonummi

MASALA

Ei vapaita ryhmiä

Ilmoittaudu valmennusryhmiin