asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Lahteen rakennetaan kokonaan uusi 12 kentän padel-halli

Suomen vanhin padeltoimija Padel Club Finland on allekirjoittanut vuokrasopimuksen tonttimaasta Askon alueelle. Tontille tullaan rakentamaan yrityksen tähän asti suurin padel-keskus, joka on samalla myös yksi koko Suomen isoimmista tiloista harrastaa hitiksi noussutta lajia. 

Rakennustyöt alkavat tämänhetkisen suunnitelman mukaan entisen Askon huonekalutehtaan alueelle syntyneessä kaupunginosassa tulevana syksynä. Uusi halli tulee tarjoamaan Padel-pelaajille lajin harrastamismahdollisuuksia niin sisällä kuin ulkona ja helpottaa vuorojen kovasta kysynnästä johtuvaa ajoittaista vuoropulaa Lahden alueella.

”Minulla on tällä hetkellä aidosti niin sanotusti kannat kattoon -fiilis, sillä olen itse lahtelainen ja tämä on oma synnyinkaupunkini. Vanhempani asuvat täällä, Lahden Golf on kasvattajaseurani ja Pelicans on suosikkijoukkueeni. Olemme etsineet ensiluokkaista paikkaa Lahdesta jo pidempään ja nyt löytyi sellainen reilu kilometri keskustasta. On upeaa päästä kotikonnuille toteuttamaan tätä hanketta. Onhan Lahti vielä yksi Suomen intohimoisimmista urheilukaupungeista”, Padel Club Finlandin tuotemerkillä toimivan Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa. 

Lahden halliin valmistuvat uudet kentät noudattavat Padel Club Finlandin omaa Padelklubi-konseptia. Pelikentät sisältävät lajiin parhaiten soveltuvat, matot, valot sekä kenttäkorkeuden.

Paikallisia palkataan keskukseen työntekijöiksi

Padel Club Finland palkkaa myös paikallista työvoimaa Lahdesta työskentelemään uudessa keskuksessa.

”Meille on tärkeää, että keskuksiamme pyörittävät juuri ne ihmiset, jotka tietävät eniten Lahden alueesta ja sen ihmisistä. Haluamme padelklubimme olevan osa lahtelaisten arkea ja paras tapa siihen on ottaa töihin niitä, jotka tätä arkea ymmärtävät”, Väinölä toteaa.

Padel Club Finlandin oma padelvalmennukseen erikoistunut Padel Academy tuo myös Lahteen sitä lajitietämystä, jota yritys on padelista jo pian viiden vuoden ajan kerännyt.

Academyn päävalmentajana toimii Meksikosta lähtöisin oleva padelvalmentaja Gabo Loredo, joka on käynyt Suomessa tiuhaan kolmen vuoden ajan ja toiminut myös maajoukkueen päävalmentajana. Loredo on kouluttanut Padel Club Finlandin valmentajia antamaan yhä tasokkaampaa padelvalmennusta kaikille lajin harrastajille, kaikilla ketjun klubeilla. 

10 miljoonan euron rahoitus

Padel Club Finland julkisti keväällä solmineensa sijoituskonserni Findan ja erinäisten yksityisten sijoittajien kanssa historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen. Kyseessä on suurin padeltoimijalle Suomessa myönnetty rahoitus, jonka avulla myös Lahden uusi halli toteutetaan.

Rahoituksen avulla yritys rakentaa Suomeen kattavaa klubiverkostoa ja tänä vuonna Padel Club Finland avaa Lahden lisäksi uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille, kuten Riihimäelle, Kirkkonummelle, Joensuuhun, Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Maria Ovaskainen, Padel Club Finland, markkinointipäällikkö, maria.ovaskainen@padelclub.fi

 
Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 32 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa ja Tammistossa, Kuopiossa ja Raisiossa. Padel Club Finland on Padel Sports Oy:nt tuotemerkki.

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia Suomessa ja koko Euroopassa. Lajilla on harrastajia maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa ja Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ollen tällä hetkellä arviolta 30 000. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin ja tarjoaa kunnon kohenemisen lisäksi taktista sekä teknistä haastetta niin harraste- kuin kilpapelaajillekin.

http://www.padelclub.fi