[email protected]

0400 372 335
arkisin klo 9-20, la 10-16, su 14-20

Lentokentäntie, LAPPEENRANTA

Avasimme Lappeenrantaan Etelä-Karjalan ensimmäisen Padelclubin 11.10.2021! Meillä on käytössä 6 sisäkenttää ja 2 ulkokenttää valmistuu kesällä 2022.

Leevi Karhula
Klubivastaava, Lappeenranta
050 554 2111 
leevi.karhula(@)padelclub.fi

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle kuullaksesi lisää

Näin varaat kentän

IRTOVUOROT

Vuokramailat & pallot

Meiltä saat vuokrattua klubeilta huippulaadukkaat HEAD -vuokramailat. Vuokramailat maksetaan varausta tehdessä Playtomic-applikaatiossa. Voit myös maksaa vuokramailat vasta klubilla jos et vielä varausta tehdessäsi tiedä lopullista tarvetta. Maksutapoina käyvät korttimaksut. Kun saavut pelaamaan löydät vuokramailat lounge-alueelta olevalta itsepalvelutiskiltä.

vuokraMailat

Pallot

KLUBIN ESITTELY

Lappeenrannan ja koko Etelä-Karjalan ensimmäinen padelklubi on nyt auki!

Kuusi huippulaadukasta padelkenttää ja viihtyisä padelklubimme sosiaalitiloineen toivottavat kaikki tervetulleeksi pelaamaan padelia ja viihtymään kanssamme!

Lappeenrannan padelklubilta löydät myös PadelShopin prokaupan Headin ensiluokkaisilla varusteilla ja kaksi viihdyttävää loungealuetta anniskeluoikeuksien kera!

Tiedustele vakiovuoroa Lappeenrantaan täyttämällä alla oleva lomake.

Minulle paras vakiovuoropäivä ja -aika olisi:

Whatsapp-ryhmät

Ylläpidämme klubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja lähetä WhatsApp -viesti Leevi Karhulalle puh. 050 554 2111 . Ryhmien tarkoituksena on saada saman tasoiset pelaajat yhteen, jotta pelikokemus olisi kaikille paras mahdollinen.

NAISET
Aktiivipelaajat
Harrastajat

MIEHET
1 Ryhmä – Miesten kilpataso
2 Ryhmä – Miesten aktiiviharrastajat
3 Ryhmä – Miesten harraste

MIXTY (sekanelinpeli)
PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.

SENIORIT

YRITYSRYHMÄT: Tervetuloa viihtymään!

Tervetuloa porukalla viettämään mukavia hetkiä työporukan kanssa maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin pariin. Takaamme tyytyväisyyden kattavilla yrityspaketeillamme.
 
Pakettimme yrityksille sisältää: kahden tunnin kenttävuokran, vuokramailat, pallot sekä opetuksen. Lisäksi osallistujille PCF hikinauha. Paketteja voidaan myös räätälöidä tarpeidenne mukaan muun muassa virvokkeilla, pikkupurtavalla tai leikkimielisellä turnauksella palkintoineen.

Padel on matalan aloituskynnyksen laji ja yhteistä peliä syntyy jo heti ensimmäisellä kerralla. Tämän vuoksi laji sopii mainiosti myös erilaisten ryhmien virkistys- ja työhyvinvointipäiviin.

Miten teidän porukka, tulisitteko seuraavalla kerralla meille viettämään virkistyspäivää? Valitse valmis paketti tai suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava tilaisuus. 

Yrityspakettien hinnat

Alv 0%

S-paketti

395 EUR

max 8 hlöä

M-paketti

745 EUR

max 16 hlöä

L-Paketti

995 eur

max 24 hlöä

Olen kiinnostunut yrityspaketista

NIMITYSUUTISIA LAPPEENRANNASTA 
Tervetuloa PCF Tiimiin Leevi Karhula!

”Urheilu ja erityisesti pallo- ja mailapelit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Padel veikin minut mukanaan heti ensikosketuksesta lähtien, kokeillessani lajia reilu vuosi sitten ensikertaa. 

Olen toiminut kuusi vuotta Lappeenrannan Tennisseuran Päävalmentajana ja odotan todella suurella innolla siirtymistä työskentelemään toisen hienon mailapelin, Padelin pariin. 

On mahtavaa olla mukana eturintamassa kehittämässä ja kasvattamassa padeltoimintaa Etelä-Karjalassa Padel Club Finlandin tiimissä!”

Klubivastaava Leevi Karhula
Padel Club Finland Lentokentäntie, Lappeenranta 
Puh 050 554 2111

Ajankohtaista Padel ClubEilla

espanjalaisen ammattivalmentajan tunnit Tammitossa ja kilossa

Espanjalainen Cerrado de Aquila klubin ammattivalmentaja Jesus Marquet Ojeda vierailee 21.-28.10. Tammiston ja Kilon klubeilla. Valmennukset 150 € / 1,5 tuntia / ryhmä (1-4

Peruskurssi / KILO, Espoo

Padelin peruskurssilla käydään läpi padelin perusteet, peruslyönnit ja säännöt.  Kesto: 4 x 1,5 h Paikka: Kilo, Espoo Päivät: 19.10. * 26.10. * 2.11. ja

PERUSKURSSIT MASALASSA

Ota padelin perusteet haltuun ja ilmoittaudu mukaan peruskurssille upo-uudelle Masalan klubillemme. Padelin peruskurssilla käydään läpi padelin perusteet, peruslyönnit ja säännöt.  Kesto: 2 x 2