[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

MAAJOUKKUELEIRITYS

Nyt on toukokuu ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta. Vitostie vei minua eteenpäin Kajaania kohti, kun puhelin pärähti soimaan.  

”Eemeli Jokinen täällä moi. Meillä aukesi yksi paikka maajoukkueleiritykseen. Pääsetkö?”.  

Olen onnistunut perustelemaan itselleni, että huolimatta siitä kuinka rumalta tekniikkani videoilla joskus näyttääkin, suoritukseni kentällä puhuvat puolestani. Valehtelisinkin, jos väittäisin, etten olisi odottanut kutsun käyvän aiemmin. Nöyryyttä on ottaa kuitenkin pillerit nielemällä, ei pureskelemalla. Ja nöyryys on paras varuste kehittymiseen minunkin padel-laukussani.  

Meillä Katrin kanssa on molemmilla kilpaurheilutausta, joten sinänsä leirityksessä ei ollut mitään uutta. Mahtavinta leirissä oli kuitenkin päästä näkemään miten Suomen naisten kilpailuhuipulla on tuullut viimeisen vuoden aikana. Leirille oli kutsuttu vanhoja tuttuja konkareita, mutta myös koko lajin vasta viime vuonna aloittaneita pelaajia.  

Miten meillä sitten Katrin kanssa meni? Ilokseni voin todeta, että säälipleijareistakin voi nousta hyviin suorituksiin. Pelatessamme yhdessä, osa otteluista päättyi selkeään voittoon, osa jäi kesken. Näytimme kuuluvamme samaan kategoriaan näiden muun 14 taidokkaan naisen kanssa.  

Tämän leirityksen ja Tammiston tämän viikonlopun kisatulosten perusteella valitaan Suomen edustajat kesä-heinäkuussa Marbellassa järjestettäviin EM-kisoihin. Raa’asti peiliin katsoen, en näe vielä itseäni joukkueessa. Leirillä tein turhia virheitä, vaikka useampi pelini päättyikin voittoon kuin häviöön. Turha lähteä kuitenkaan Espanjaan asti palauttamaan syöttöjä verkkoon. Siksi maanantaipäivä alkoikin pelkällä syötönpalautustreenillä.  

Sen sijaan, että miettisin, mitä olisin voinut tehdä toisin, iloitsen, että tiedän mitä kaikkea voin vielä parantaa. On hienoa, että hikisten parittomien sukkien, puoliksi syötyjen proteiinipatukoiden ja vanhojen grippien lisäksi laukussa on aimomäärä tarmoa ja nöyryyttä. Mahdollisuus parantaa niin montaa eri asiaa, tarkoittaa, että matka on vielä alussa. Kiitos kaikille kanssatreenaajille ja tsemppiä kaikille valintoihin! 

Liity postituslistalle

Uusimmat vinkit Gabolta.

Jaa tämä artikkeli