[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Mitä tein ennen padelia?

Koronasulut kolkuttaa, ei vaan paremminkin jyskyttää Uudenmaan ja monen muun hallin ovia kuin entinen televisiotarkastaja. Useat  halusivat katsoa tuota elämään sisältöä tuovaa laatikkoa, mutta kukaan ei välittäisi avata ovea. Nyt kun AVI ja muut viranomaiset siellä ovisilmän takana kurkkivat, ehkä jopa raottavat postilaatikkoa eihän meistä moni välttäisi avata, vaikka tiedämme, että se on oikein ja yhteiskunnan kannalta välttämätöntä. 

Olen aina ollut kellofriikki. Aikaobsessio on osa elämääni. Nykyajan nauris mittaa onneksi myös hukkaan heitettyjen minuuttien lisäksi kentällä tuhlatut tunnit. Eräällä kuluneella viikolla se kehtasi väittää, että niitä oli kertynyt 18. Kahdeksantoista tuntia padelia? Voin vain kuvitella kuinka onnellinen ruuhkavuosia elävä perheenpitäjä olisi saadessaan 18 lisätuntia viikkoonsa. Siinä ajassa nauttisi jo monet kauneusunet. Tämä kuitenkin luo (ehkä positiivisen) ongelman. Mitä minä teen kaikella tuolla vapaa-ajalla, jos hallit menisivät kiinni. Mutta ennen kaikkea, mitä minä tein tuolla kaikella vapaa-ajalla ennen? Kertokaa mitä te teitte, koska minä en osaa vastata?  

Kuten neuvokkaat opiskelijanuoret konsanaan, myös minä onnistuin välttelemään tarkastajia. Työmatkani suuntautui tällä viikolla kalakukkojen luvattuun Kuopioon, joka oli vielä viimeisten viranomaisten rajauksien ulkopuolella. Padel Club Finland Bellanranta sijaitsee kuvankauniilla Kallaveden rannalla. Reissuhommissa on oma viehätyksensä, mutta siinä vaiheessa kun yksinäisistä hotelliöistä heikentyy hohto, on virkistävää nauttia urheilusta myös reissatessa. Kiitos siis PCF:lle joka järkkäsi minulle pelit valmiiksi paikan päälle. Jos tekin Bellanrantaan eksytte, varmasti saatte apua peliseuran etsinnässä! 

Savolaisista sanotaan, että ovat niin kieroja, että jos nielevät naulan, niin se tulee mutterina ulos. PCF Bellanrannassa vastaanotto oli kuitenkin mitä lämpimin. Ainoa kiero asia oli valmentaja Valtterin hidastettu vibora keskelle, jonka kaivamiseen puutarhalapiokaan ei enää riittäisi. Kuopio on kehittyvä Padel kaupunki, ja jos me pääkaupunkiseudulla kuvitellaan, että kenttien saaminen on vaikeaa, niin kertokaa se vaikka sillä kahdeksallatoista ja siltikin Kuopio vie voiton. Kaikki kentät on varattu aamu seitsemästä pitkälle yöhön.  Kevät koittaa väistämättä kuitenkin Kuopioonkin, joten toivottavasti ulkokentät tuovat helpotusta tilanteeseen. Jos siis kesän korvilla satutte Savonmaalla vierailemaan, voin suositella lämpimästi käyntiä Bellanrannassa.  

Mitä minä sitten oikeastaan tein ennen padelia. Tein paljon lisätöitä, katsoin sarjoja, pelasin tietokoneella, pleikkarilla. En ole varma. Se ei varmaan ollut niin merkityksellistä. Teen niitä asioita edelleen. Kentällä aika kuitenkin samaan aikaan pysähtyy ja nopeutuu. Elän hetkessä, ja se hetki meni jo. Summeri soi. Seuraavan vuoro. 

Liity postituslistalle

Uusimmat vinkit Gabolta.

Jaa tämä artikkeli