[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Oletko uusi myyntipäällikkömme?

Lajin suosion mukana Padel Club Finland -ketjumme laajenee yhä voimakkaammin ja haemme vahvistusta joukkueeseemme. Mikäli olet myynnin ja urheilumarkkinoinnin ammattilainen, olemme kiinnostuneet juuri Sinusta.

Padel on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Maailmassa on jo noin 10 miljoonaa padelharrastajaa. Laji hurmaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä nyt myös suomalaisia, ja harrastajamäärät ovat tällä hetkellä voimakkaassa kasvussa.

Me Padel Sports Oy olemme vuonna 2016 perustettu yritys ja operoimme Padel Club Finland -tuotemerkillä. Olemme Suomen johtava padeltoimija ja toimimme tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella Espoossa, Vantaalla, Kuopiossa ja Raisiossa. Tarjoamme asiakkaillemme yhteensä 24 huippulaadukasta sisäkenttää.

Uutena myyntipäällikkönämme

· Saat vastuullesi valtakunnallisen myyntipotentiaalin sekä rajattomat mahdollisuudet tuotteistaa lisäarvoa tuottavia palvelukonsepteja asiakkaille sekä eritasoisille yhteistyökumppaneille.

· Vastaat kokonaisuudessaan yrityksemme BtoB myynnistä sekä suunnittelet ja varmistat uusien klubiemme markkinoille tulon eri paikkakunnilla yhdessä markkinoinnin kanssa.

· Olet tällä hetkellä valmis tarttumaan haasteeseen tekemällä monipuolista myyntityötä, mutta Sinulta löytyy halua kasvaa kanssamme ja olet tulevaisuudessa kykeneväinen muodostamaan ja johtamaan omaa padelmyynnin dreamtiimiä.

Odotamme Sinulta

· Soveltuvaa koulutusta

· Aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä näkemystä urheilumarkkinoinnista.

. Ymmärrystä systeemaattisen työskentelyn hyödyistä myyntityön päivittäisessä tekemisessä

· Että olet elämäntyyliltäsi liikunnallinen ja aktiivinen urheilun ystävä, ehkä jopa mailapelien parissa viihtynyt.

· Sosiaalisuutta ja erityisen hyviä vuorovaikutustaitoja, ja että suhtaudut työn tuomiin tilanteisiin ja haasteisiinkin uteliaan optimistisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja dynaamisen tehtäväkokonaisuuden maailman nopeimmin kasvavan mailapelin parissa, viihtyisän ja kannustavan työympäristön alan parhaiden ammattilaisten seurassa.

YHTEENVETO:

Toimenkuva: myyntipäällikkö

Palkkaus: sopimuksen mukaan, esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessa

Työsuhde: vakituinen

Aloitus: heti / sopimuksen mukaan

Toimipaikka: Padel Club Finland Kilo, Espoo

HAKEMINEN:

Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi ja CV, 27.09.2020 mennessä osoitteeseen [email protected] Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään: MYYNTIPÄÄLLIKKÖ / OMANIMESI

LISÄTIETOJA TYÖTEHTÄVÄSTÄ JA YRITYKSESTÄ:

Kalle Väinölä, toimitusjohtaja Padel Sports Oy Puhelin: 0400 955 955 Soittoaika: 10.09. klo 14.00 – 15.00 sekä 16.09. klo 15.00-16.00.

Kotisivut: www.padelclub.fi

Järjestämme Rekrywebinaarin koskien Myyntipäällikön paikkaa 17.09 klo 17.30

Webinaarissa kerromme Padel Sports Oy:sta, myyntipäällikön tehtävästä sekä toimialasta. Rekrywebinaariin osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta, se ei velvoita sinua mihinkään.

Webinaarin ohjelma:Pelaaja

Webinaarin avaus

Myyntipäällikön tehtävät

Padel toimialana

Keskustelua ja kysymyksiä

Ilmoittaudu 15.09.2020 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella mukaan webinaariimme. Muista täyttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle sähköpostiisi webinaarilinkin.

Voit mielellään vinkata webinaarista myös kaverillesi!

www.padelclub.fi