asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Hiukkavaara, Oulu

Ouluun avaTTIIN 6 sisäkenttää lokakuussa 2021 ja
2 ulkokenttää VALMISTUU kesällä 2022. Lisätietoja ja vakiovuorotiedustelut:

Henri Huovinen
Klubivastaava, PCF Oulu
henri.huovinen(@)padelclub.fi

Asiakaspalvelu 09 424 53068

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle kuullaksesi lisää

Näin varaat kentän

IRTOVUOROT

Vuokramailat & pallot

Meiltä saat vuokrattua klubeilta huippulaadukkaat HEAD -vuokramailat. Vuokramailat maksetaan varausta tehdessä Playtomic-applikaatiossa. Voit myös maksaa vuokramailat vasta klubilla jos et vielä varausta tehdessäsi tiedä lopullista tarvetta. Maksutapoina käyvät korttimaksu ja applikaatioiden lähimaksut. Kun saavut pelaamaan, löydät vuokramailat ja pallot lounge-alueelta olevalta itsepalvelutiskiltä.

vuokraMailat

Pallot

Padelklubin esittely

Hiukkavaaran padelklubi on nyt auki!

Kuusi huippulaadukasta padelkenttää ja viihtyisä padelklubimme sosiaalitiloineen toivottavat tervetulleeksi pelaamaan padelia ja viihtymään!

Hiukkavaaran padelklubilta löydät  myös PadelShop – padelin prokaupan ja loungen anniskeluoikeuksineen!

Whatsapp-ryhmät

Ylläpidämme padelklubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja lähetä WhatsApp -viesti Henri Huoviselle puh. 044 5359 313. Ryhmien tarkoituksena on saada saman tasoiset padelpelaajat yhteen, jotta pelikokemus olisi kaikille paras mahdollinen.

NAISET

Aktiivipelaajat
Harrastajat

MIEHET
1 Ryhmä – Miesten kilpataso (”A & B -luokka”)
2 Ryhmä – Miesten aktiiviharrastajat (”C-luokka”)
3 Ryhmä – Miesten harraste

MIXTY (sekanelinpeli)
PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.

SENIORIT

Tiedustele padel vakiovuoroa Ouluun täyttämällä alla oleva lomake.

Ajankohtaista Padel Clubilla

SYksyn alkeiskurssit käyntiin lokakuussa

Nyt on loistava aika aloittaa padelharrastus – Järjestämme 10 kerran alkeiskursseja aloittelijoille! Syksyn alkeiskurssit starttaavat viikolla 41 (10.10. alkava viikko). Alkeiskurssilla padelin perusteet käydään

Sokos Hotels Business Padelin sarjakauden 2022-2023 ensimmäinen pelipäivä on 4.10.

Sokos Hotels Business Padel on yrityksille suunnattu turnauskokonaisuus, jota pelataan jokaisella klubilla. Paikalliset yritykset ottavat miittaa toisistaan ja samalla on upea mahdollisuus verkostoitua muiden

Padelliiga starttaa 21 paikkakunnalla syyskuussa

Uusia pelikavereita, kilpailullisia matseja ja hyvää kisafiilistä! Padel Club Finland (& Padel Tampere) järjestää syyskuusta 2022 lähtien kaupunkien omia padelliigoja yli 20 paikkakunnalla. Padelliigaan

YRITYSRYHMÄT: Tervetuloa viihtymään padelin parissa!

Tervetuloa porukalla viettämään mukavia hetkiä työporukan kanssa maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin pariin. Takaamme tyytyväisyyden kattavilla yrityspaketeillamme.
 
Pakettimme yrityksille sisältää: kahden tunnin kenttävuokran, vuokramailat, pallot sekä opetuksen. Lisäksi osallistujille PCF hikinauha. Paketteja voidaan myös räätälöidä tarpeidenne mukaan muun muassa virvokkeilla, pikkupurtavalla tai leikkimielisellä turnauksella palkintoineen.

Padel on matalan aloituskynnyksen laji ja yhteistä peliä syntyy jo heti ensimmäisellä kerralla. Tämän vuoksi laji sopii mainiosti myös erilaisten ryhmien virkistys- ja työhyvinvointipäiviin.

Miten teidän porukka, tulisitteko seuraavalla kerralla meille viettämään virkistyspäivää? Valitse valmis paketti tai suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava tilaisuus. 

Yrityspakettien hinnat

Alv 0%

S-paketti

395 EUR

max 8 hlöä

M-paketti

745 EUR

max 16 hlöä

L-Paketti

995 eur

max 24 hlöä

Olen kiinnostunut yrityspaketista

Mikä on padel

Lajiesittely: Padel on maailman nopeimmin kasvava mailapeli.

Lajiesittely: Padel on maailman nopeimmin kasvava mailapeli.

Maailmassa on jo noin 10 miljoonaa harrastajaa. Padel hurmaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä myös suomalaisia, ja lajin kasvu on tällä hetkellä hurjassa vauhdissa myös Suomessa.

Padel on sekoitus tennistä ja squashia. Kenttä on 10m x 20m ja on ympäröity 3 metriä korkealla lasi- ja metalliverkkoseinillä. Tenniskentän tapaan se on jaettu kahteen osaan verkolla. Padelia pelataan aina nelinpelinä. Parasta padelissa on se, että jokainen joka osuu palloon saa peliä aikaiseksi. Ei tarvitse mitään mailapelikokemusta saadakseen peliin jatkuvuutta ja kuntoa kohoamaan. Peli sopii mainiosti kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille, ja se on äärimmäisen sosiaalinen mailapeli.

Padelin fyysinen koettelevuus määräytyy kunkin ryhmän mukaan. Kilpatason padel vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja pallon hallitsemista, mutta myös aloittelijat saavat aikaiseksi erittäin mukavaa peliä, pitkiäkin palloralleja ja sopivasti haasteita. Esim. tennikseen verrattuna padeliin on helppo päästä sisään ihan ensimmäisestä pelikerrasta lähtien. Nähdään klubeilla, Vamos!

Padelin säännöt

Viralliset säännöt / Suomen Padel liitto ry

  1. Ottelut pelataan aina nelinpelinä ( 2 + 2 )
  2. Harjoitusmuotona kaksinpeli ( 1 + 1 )

Pelataan 1⁄2 kenttää ristiin, mainio treenimuoto!

3. Säännöt:

Ottelu pelataan paras kolmesta erästä, jotka pelataan kuuteen peliin asti.

Pistelasku sama kuin tenniksessä (15, 30, 40 ja peli; tasatilanteessa 40-40 tarvitaan kaksi peräkkäistä pistettä pelin voittamiseksi)

Pelien ollessa 6-6, erävoitto ratkaistaan pelaamalla tie-break, joka pelataan 7 pisteeseen, kahden pisteen erolla.

Syöttö alakautta (kaksi syöttömahdollisuutta):

Pallo pudotetaan syöttöviivan takana, lyönti korkeintaan lantion korkeudelta verkon toiselle puolelle ristiin ruutuun. Pallo on osumahetkellä oltava korkeintaan lantion korkeudella. Syötettäessä ei saa kävellä, juosta tai hypätä. Syöttöhetkellä vähintään toisen jalan on oltava maassa. Jalkojen on oltava syötön aikana syöttöviivan takana. Syöttöasentoon vaikuttamattomat pienet jalkojen liikkeet ovat sallittuja.

Syötön tulee pompata vastustajan ruutuun. Pompun jälkeen syötössä pallo ei saa osua verkkoseinään, mutta lasiseiniin kyllä. Jos syöttö osuu verkkonauhaan, mutta on muuten oikein, pelaaja saa uuden syötön.

Syöttövuoron aloittaja arvotaan tai valitaan aloituspallolla, jossa jokainen pelaaja koskee vuorollaan palloon, eli vähintään neljä kosketusta, jossa neljännen kosketuksen on mentävä verkon yli. Aloituspallon voittaja valitsee syöttövuoron tai kenttäpuolen. Aloituspallossa kunkin pelaajan on lyötävä pallo kerran vastustajan kenttäpuolelle, jonka jälkeen aloituspallon voittanut pari aloittaa ensimmäisen syöttövuoron tai valitsee kenttäpuolen.

Ensimmäinen piste syötetään omalta puolelta oikeanpuoleisesta ruudusta (rintamasuunta verkkoon päin), tämän jälkeen vasemmasta ja oikeasta vuorotellen. Pelin päätyttyä syöttövuoro siirtyy vastustajalle.

Syötön jälkeen pelikenttänä on koko kenttä. Syöttöä ei saa lyödä takaisin suoraan ilmasta, mutta syötönpalautuksen jälkeen pallon saa lyödä suoraan ilmasta, pompun kautta, pompun jälkeen oman lasiseinän kautta, ja suoraan ilmasta oman lasiseinän kautta vastustajan kenttään. Palloa ei saa lyödä verkkoseinän kautta vastustajan puolelle. Pallorallin aikana pallo saa osua samalla kenttäpuoliskolla maahan korkeintaan kerran. Palloa pelataan kunnes se jää verkkoon, lyödään omalla puolella verkkoseinään, lyödään kentältä ulos (katso alla sääntötarkennus), pomppaa samalla kenttäpuoliskolla maahan kaksi kertaa tai osuu vastustajan puolella ensin lasi- tai verkkoseinään. Tällöin lyönti on ulos, ”out”, ja vastustaja saa pisteen. Huom. palloralli jatkuu vaikka pallo osuu maahan pompun jälkeen kentän sisäpuolella oleviin verkkorakentaisiin. Jos pallo osuu pompun jälkeen kentän ulkopuolella tai kenttärakenteen päällä oleviin rakenteisiin, piste katsotaan pelatuksi.

4. Sijoittuminen ja käyttäytyminen pelikentällä

Olennaista pelille on sujuva kommunikointi pelaajaparin kanssa pelin aikana. Syöttövuoron alussa syöttäjä lausuu ääneen pelitilanteen. Syöttöön vastatessa pelaajapari katsoo onko syöttö oikein. Pallontavoittelutilanteissa, joissa kumpikin pelaaja voisi lyödä, on tapana ilmaista ilmaista selkeästi jos päättää itse lyödä. Jos vastustajan lyönti vaikuttaa menevän pitkäksi, pelaajapari yleensä varoittaa toista katsomaan (”kato”) sen sijasta, että hän palauttaisi pallon vastustajalle suoraan ilmasta. Usein on edullisempaa vaihtaa pallorallin aikana puolia omalla pelialueella peliparin kanssa, jolloin tämä ilmaistaan huutamalla ”vaihto”.

Padel ei ole takakentän peli vaan pelissä menestyy voiman sijasta tarkalla pallon sijoittelulla ja aktiivisella etukentän hyödyntämisellä samassa linjassa peliparin kanssa. Syötettäessä toinen pelaaja sijoittuu lähelle verkkoa. Syöttäjän pelipari voi olla vapaasti sijoittunut kummalle puolelle tahansa omaa pelialuetta. Olennaista on että pelaajat liikkuvat aktiivisesti samassa rintamassa peittäen kentän avoinna olevat alueet mahdollisimman tehokkaasti.

Padel on herrasmiespeli: pelattaessa pisteistä, syöttöjen ja pallojen oikeellisuudesta päättää aina vastustaja.

Iloista pelimieltä!

5. Sääntötarkennuksia

Syöttöön vastaaminen. Pelaajapari päättää erän alussa syöttöön vastatessaan kumpaa puolta (oikea vai vasen) kumpikin pelaa. Puoli säilyy erän loppuun asti, jonka jälkeen puolta voi vaihtaa. Jos halutaan vaihtaa syöttövuoroa tai puolta peliparin kanssa, tästä kohteliaasti ilmoitetaan vastustajille.

Tie-break. Aloitettaessa 6-6 pelitilanteessa tie-break, syötön aloittaa oikeanpuoleisesta ruudusta (rintamasuunta verkkoon päin) seuraavaksi syöttövuorossa oleva pelaaja, joka syöttää yhden pisteen. Tämän jälkeen syöttö siirtyy syöttövuorossa olevalle vastustajalle, joka syöttää kaksi pistettä, ensimmäisen vasemmanpuoleisesta (kakkos)ruudusta. Tie-break jatkuu 7 pisteeseen asti, kahden pisteen erolla. Syöttövuoron vaihtuu kahden pisteen välein vastustajalle ja ensimmäinen syöttö pelataan aina kakkosruudusta.

Pallon lyöminen ulos kentältä. Jos pelaaja lyö pallon vastustajan kenttäpuoliskon kautta ulos kentältä, pallon perään voi juosta ulos oviaukoista (jotka pelin aikana pidetään auki), lyödäkseen sen takaisin verkon yli, tai suoraan oviaukosta, vastustajan kenttäpuoliskolle.

Pallon osuminen lasiseinän tai kentän kulmaan. Syötöt, jotka osuvat sivulasiseinän ja sivuverkkoseinän väliseen saumaan, katsotaan olevan oikein silloin, jos pallo ei kosketa verkkoseinää ja se ei kimpoa takaisinpäin. Vaakasuuntainen kimpoaminen 90 asteen kulmassa kentän seiniin nähden on oikein.

Suoraan kentän alakulmiin osuvat lyönnit, joissa pallo pomppaa ylöspäin, ovat oikein.

Lyhyt oppimäärä padelin säännöistä löytyy Padel Academy Finlandin opetusvideolta

Padelkenttä

  • Materiaalit, karkaistua lasia, teräsverkko, tekonurmimatto, 2k hiekkaa per kenttä, seinien korkeus, verkon korkeus. Kuva PCF kentästä ja logo näkyy

Uskomme valmentajien jatkuvaan koulutukseen ja sen vuoksi tarjoamme valmentajillemmekin joka kuukausi jatkokoulutusta.

NImitysuutisia Hiukkavaarasta 4.8.2021

Padel Club Finland käynnisti keväällä historiansa suurimman rekrytoinnin hakemalla peräti seitsemään uuteen, 2021 avattavaan keskukseensa klubivastaavia, joiden työnkuvaan kuuluu hallien toiminnan kehittäminen ja lajin kasvun mahdollistaminen paikkakunnallaan. Kiinnostus lajin pariin oli suuri ja saimme hakemuksia jokaisella paikkakunnalla vähintäänkin riittävästi. Nyt on aika julkistaa uusien keskuksien klubivastaavia ja ensimmäisenä vuorossa on Oulun Hiukkavaaran Padel Club.

”Jo ensimmäisen puhelun aikana ketjujohtaja Marille minulle tuli tunne, että tämä on mahdollisuus, jota olen tietämättäni odottanut jo vuosia. Laji vei täysin mukanaan kolme vuotta sitten, ja sen jälkeen pelaamistahti on muuttunut kerran viikossa kuntoilusta 4 – 5 kertaa viikossa tapahtuvaan kilpailulliseen harjoitteluun. Samalla olen rakentanut ympärilleni saman henkisten pelaajien padelyhteisöä ja järjestänyt lajin ympärille turnauksia ja muuta oheistoimintaa. Tämä uusi näköalapaikka lajin kasvuun ja kehitykseen Klubivastaavana yhdistää aikaisemman työkokemukseni ja kaupallisen koulutukseni nyt syntyneeseen intohimoon Padelin parissa,” kertoo Oulun klubivastaava Henri Huovinen.

Oulun Hiukkavaaran Padel Clubin rakentaminen on edennyt aikataulussa ja avajaisia vietetään lokakuussa. Sitä ennen klubivastaavan tehtäviin kuuluu käynnistää vakiovuorojen myynti ja klubin markkinointi. Vakiovuorojen myynti onkin lähtenyt hyvin käyntiin ja varauskalenterit täyttyvät lokakuuta kohti mennessä.

Ouluun valmistuva halli ja kentät noudattavat Padel Club Finlandin omaa klubikonseptia, jossa niin peliolosuhteet, sosiaalitilat kuin asiakkaiden yleiset oleskelualueetkin tulevat olemaan lajin harrastamisen kannalta parhaat mahdolliset.

”Olemme iloisia, että voimme tuoda oululaisille lisää mahdollisuuksia pelata padelia Oulun seudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lajin suosion kasvu on ollut huimaa ja Oulussakin vuorot ovat olleet kortilla. Tällä uudella keskuksella pystymme tarjoamaan niin lajia vasta aloitteleville kuin sitä jo pidempään pelanneille loistavan paikan harrastaa. Haluamme tuoda padelin lähemmäs ihmisiä ja mahdollistaa kaikille pelaamisen mahdollisimman lähellä omaa asuinpaikkaa,” Padel Club Finlandin toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa.

Lisätiedot ja vakiovuorovaraukset:

Henri Huovinen, Padel Club Hiukkavaara, klubivastaava, 044 5359 313, henri.huovinen@padelclub.fi

Padel club hiukkavaara, oulu

Hiukkavaaran padelklubi on nyt auki!

Kuusi huippulaadukasta padelkenttää ja viihtyisä padelklubimme sosiaalitiloineen toivottavat tervetulleeksi pelaamaan padelia ja viihtymään!

Hiukkavaaran padelklubilta löydät  myös PadelShop – padelin prokaupan ja loungen anniskeluoikeuksineen!

Club manager:

Henri Huovinen

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle kuullaksesi lisää!

Sähköposti*

Yhteystiedot ja aukiolo

Näin varaat kentän

Vuokramailat & pallot

Meiltä saat vuokrattua klubeilta huippulaadukkaat HEAD -vuokramailat. Vuokramailat maksetaan varausta tehdessä Playtomic-applikaatiossa. Voit myös maksaa vuokramailat vasta klubilla jos et vielä varausta tehdessäsi tiedä lopullista tarvetta. Maksutapoina käyvät korttimaksut.

Kun saavut pelaamaan löydät vuokramailat lounge-alueelta olevalta itsepalvelutiskiltä.

vuokraMailat

Pallot

kesäkuun tapahtumat

Tervetuloa viikoittaisiin tapahtumiimme. Järjestämme tapahtumia jokaiselle tasolle ja monella erilaisella pelityypillä. 

Seuraa meitä somessa niin pysyt kartalla kaikista tapahtumista. Lisätietoa PCF Oulun asiakaspalvelusta numerosta 050 5543944 tai sähköpostilla oulu@padelclub.fi

Gatorade summer tour 2022

Lisätietoa ja ilmoittautuminen -> https://padelclub.fi/summertour2022

padelvalmennus

Peruskurssit: 4 x 1,5h peruskurssilla käydään läpi 4 hengen ryhmissä padelin säännöt,  peruslyönnit sekä pelitaktiikkaa.  Osallistumismaksu 150€/hlö sisältäen valmennuksen, kenttävuokran, vuokramailan ja -pallot. Tarvitset mukaan vain sisäpelikengät ja iloista mieltä.

Yksityisvalmennus: Loistava tapa syventyä omiin kehitysalueisiin ja -lyönteihin yhdessä valmentajan kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan sinun tasosi mukainen valmennuskokonaisuus

Vastuuvalmentaja Sami Kyllönen

Whatsapp-ryhmät

Ylläpidämme padelklubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja lähetä WhatsApp -viesti PCF Oulun luuriin puh. 050 5543944. Ryhmien tarkoituksena on saada saman tasoiset padelpelaajat yhteen, jotta pelikokemus olisi kaikille paras mahdollinen.

NAISET

Aktiivipelaajat
Harrastajat

MIEHET
1 Ryhmä – Miesten kilpataso (”A & B -luokka”)
2 Ryhmä – Miesten aktiiviharrastajat (”C-luokka”)
3 Ryhmä – Miesten harraste

MIXTY (sekanelinpeli)
PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.

SENIORIT

Ilmoittaudu ryhmään!

Sokos Hotels Business Padelin sarjakauden 2022-2023 ensimmäinen pelipäivä on 4.10.

Sokos Hotels Business Padel on yrityksille suunnattu turnauskokonaisuus, jota pelataan jokaisella klubilla. Paikalliset yritykset ottavat miittaa toisistaan ja samalla on upea mahdollisuus verkostoitua muiden

Syksyn valmennukset

Tarjoamme ammattimaista ja monipuolista padelvalmennusta kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta kokeneisiin. Ilmoittaudu Syksyn valmennuksiin lomakkeella, valmennukset alkavat elokuun aikana heti kun valmennusryhmiä saadaan muodostettua. Voit myös ilmoittaa halusi yksityisvalmennuksille.

Padelliiga starttaa 21 paikkakunnalla syyskuussa

Uusia pelikavereita, kilpailullisia matseja ja hyvää kisafiilistä! Padel Club Finland (& Padel Tampere) järjestää syyskuusta 2022 lähtien kaupunkien omia padelliigoja yli 20 paikkakunnalla. Padelliigaan

Sokos Hotels Business Padelin sarjakauden 2022-2023 ensimmäinen pelipäivä on 4.10.

Sokos Hotels Business Padel on yrityksille suunnattu turnauskokonaisuus, jota pelataan jokaisella klubilla. Paikalliset yritykset ottavat miittaa toisistaan ja samalla on upea mahdollisuus verkostoitua muiden