asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland avaa ensimmäisen klubinsa Pirkanmaalla

Suomen ensimmäinen padeltoimija Padel Club Finland avaa kuuden kentän padelklubin Kangasalalle. Klubi avautuu uuteen liikuntakeskukseen, jossa pääsee harrastamaan padelin lisäksi myös useita muita palloilulajeja.

”Olemme pitkään etsineet sopivaa sijaintia klubillemme Pirkanmaalta, ja Kangasalalle suunniteltavan liikuntakeskusprojektin myötä pääsemme nyt toteuttamaan hankkeemme”, kertoo Padel Club Finland -ketjua pyörittävän Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä

Liikuntakeskuksen rakennustyöt ovat alkamassa ja sen arvioitu valmistumisaika on vuonna 2023. ”Pirkanmaan alueella on pelattu padelia jo muutaman vuoden ajan ja uskomme, että keskeiselle sijainnille Kangasalalle avattava klubimme otetaan ilolla vastaan uutena paikkana pelata padelia. Tutkimustemme mukaan ihmiset haluavat lähtökohtaisesti kuitenkin harrastaa monipuolista liikuntaa mahdollisimman lähellä kotia”, Väinölä jatkaa. 

Kangasalan padelklubiin valmistuvat uudet kentät noudattavat Padel Club Finlandin omaa klubikonseptia, jossa niin peliolosuhteet, sosiaalitilat kuin asiakkaiden yleiset oleskelualueetkin tulevat olemaan lajin harrastamisen kannalta parhaat mahdolliset. Liikuntakeskukseen tulee padelin lisäksi mm. monitoimitila palloilulajeille, kuntosali sekä kahvila-ravintola.

Padel Club Finlandin oma padelvalmennukseen erikoistunut Padel Academy tuo myös paikkakunnalle sitä lajitietämystä, jota yritys on padelista jo pian viiden vuoden ajan kerännyt.

Academyn päävalmentajana toimii Meksikosta lähtöisin oleva padelvalmentaja Gabo Loredo, joka on käynyt Suomessa tiuhaan kolmen vuoden ajan ja toiminut myös maajoukkueen päävalmentajana. Loredo on kouluttanut Padel Club Finlandin valmentajia antamaan yhä tasokkaampaa padelvalmennusta kaikille lajin harrastajille, kaikilla ketjun klubeilla. 

10 miljoonan euron rahoitus

Padel Club Finland julkisti keväällä solmineensa sijoituskonserni Findan ja erinäisten yksityisten sijoittajien kanssa historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen. Kyseessä on suurin padeltoimijalle Suomessa myönnetty rahoitus, jonka avulla myös Kangasalan uusi keskus toteutetaan.

Rahoituksen avulla yritys rakentaa Suomeen kattavaa klubiverkostoa ja tänä vuonna Padel Club Finland avaa uusia padelklubeja Hyvinkäälle, Kirkkonummelle, Joensuuhun, Ouluun, Poriin, Järvenpäähän, Imatralle, Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan ja Jyväskylään.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Mari Tirkkonen-Saunamäki, Padel Sports Oy, ketjujohtaja, 050-5377 286, mari@padelclub.fi


Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä seitsemällä padelkeskuksella ja 36 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa ja Tammistossa, Kuopiossa, Raisiossa ja Riihimäellä. Padel Club Finland on Padel Sports Oy:nt tuotemerkki.

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia Suomessa ja koko Euroopassa. Lajilla on harrastajia maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa ja Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ollen tällä hetkellä arviolta 50 000. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin ja tarjoaa kunnon kohenemisen lisäksi taktista sekä teknistä haastetta niin harraste- kuin kilpapelaajillekin.

http://www.padelclub.fi