asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland avaa Joensuuhun ensimmäisen padelkeskuksensa

Suomen vanhin padeltoimija Padel Club Finland tuo klubikonseptinsa ensimmäistä kertaa Joensuuhun. Ympäri Suomea halleja avaava yritys haluaa työllistää paikallisia työntekijöitä keskuksen pyörittämiseen ja helpottaa lajin harrastajien pelivuoropulaa, joka näkyy myös Joensuussa.

Padel Club Finlandin uusin padelklubi avataan Joensuun Lehmoon. Kyseessä on Padel Club Finlandin suurin ja täysin padelia varten rakennettava uusi rakennus ja se valmistuu vielä tämän vuoden aikana.

”Joensuu on mielestämme erittäin urheilullinen kaupunki ja padelilla on kaupungissa jo hyvä harrastajakunta. Mutta kuten monessa muussakin kaupungissa, pelivuoroista on pulaa. Uudella keskuksella pystymme tuomaan ihmisille lisää mahdollisuuksia pelata padelia ja tarjoamaan niin lajia vasta aloitteleville kuin sitä jo pidempään pelanneille loistavan paikan harrastaa. Haluamme tuoda padelin lähemmäs ihmisiä ja mahdollistaa kaikille pelaamisen mahdollisimman lähellä omaa asuinpaikkaa”, Padel Club Finlandin tuotemerkillä toimivan Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa.

Uuteen keskukseen tullaan myös palkkaamaan uutta henkilökuntaa. Väinölän mielestä on tärkeää saada mukaan paikallisia, jotka tuntevat alueen ja ihmiset.

”Haluamme, että uusi klubi on osa kaupunkia ja samalla työllistää joensuulaisia. Uskomme ja toivomme, että kaupungin sisältä löydämme parhaat henkilöt tähän tehtävään”.

Klubikonsepti sopii aloittelijalle ja aktiivipelaajalle

Joensuun uusi keskus on toteutettu Padel Club Finlandin ympäri Suomea hyväksi havaitulla klubikonseptilla. Konseptin mukaisesti keskus sisältää laadukkaat pelikentät, joiden suunnittelussa on otettu huomioon muun muassa padelin optimaalisin kenttäkorkeus. Uusi klubi on myös valmistuttuaan kooltaan sellainen, että siellä on helppo pitää huolta koronarajoitusten toteutumisesta.

”Hallikorkeus on merkittävä seikka etenkin niille, jotka ovat padelia jo hiukan kauemmin pelanneet. Meidän tavoitteenamme on luoda klubeissamme olosuhteet, joissa niin vasta-alkajat kuin kokeneemmat pelaajat pääsevät toteuttamaan itseään turvallisesti.”, Kalle Väinölä kertoo.

Kaikki Padel Club Finlandin pelihallit toimivat samalla periaatteella. Kenttävaraukset tehdään Playtomic-mobiiliapplikaatiolla, jonka kautta itselleen saa myös varattua vuokramailan pelivuoron ajaksi.

Padel Academy tuo Joensuuhunkin lajin huippuvalmennusta 

Padel Club Finlandin oma padelvalmennukseen erikoistunut Padel Academy Finland tuo Joensuuhunkin sitä lajitietämystä, jota yritys on padelista jo pian viiden vuoden ajan kerännyt.

Academyn päävalmentajana toimii Meksikosta lähtöisin oleva padelvalmentaja Gabo Loredo, joka on käynyt Suomessa tiuhaan kolmen vuoden ajan. Loredo on kouluttanut Padel Club Finlandin valmentajia antamaan yhä tasokkaampaa padelvalmennusta kaikille lajin harrastajille, kaikilla ketjun klubeilla. Samalla konseptilla mukaan pääsee oppimaan valmennusta myös Joensuun klubimme tulevat tekijät.

10 miljoonan euron rahoitus

Padel Club Finland julkisti hiljattain solmineensa sijoituskonserni Findan ja erinäisten sijoittajien kanssa historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen. Kyseessä on suurin padeltoimijalle Suomessa myönnetty rahoitus.

Rahoituksen avulla yritys rakentaa Suomeen kattavaa klubiverkostoa, johon myös Joensuun uusi keskus kuuluu.

Tänä vuonna Padel Club Finland avaa Joensuun lisäksi uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille, kuten Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Maria Ovaskainen, Padel Club Finland, markkinointipäällikkö, maria.ovaskainen@padelclub.fi

 
Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 24 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa, Kuopiossa ja Raisiossa. Padel Club Finland on Padel Sports Oy:nt tuotemerkki.

Padel on mailapeli, jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuudet. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Koska lajia pelataan aina nelinpelinä, se on myös hyvin sosiaalinen laji. Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji.

http://www.padelclub.fi