asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland avaa neljä uutta padelkeskusta pääkaupunkiseudulle

Tiedote 3.2.2021

Padel Club Finland avaa neljä uutta padelkeskusta pääkaupunkiseudulle – vastaa lajin räjähdysmäisesti kasvavaan kysyntään

Suomen vanhimman padel-toimijan Padel Club Finlandin uudet hallit avataan Myllypuroon, Pirkkolaan, Tammistoon ja Kirkkonummelle. Nyt avattavat keskukset vastaavat lajin kasvavaan kysyntään ja vuoropulaan pääkaupunkiseudulla.

Padelin suosio pääkaupunkiseudulla on kasvanut voimakkaasti ja tällä hetkellä tiloista ja harrastusvuoroista on pulaa monin paikoin. Padel Club Finland vastaa tähän kysyntään avaamalla kolmen jo toiminnassa olevan keskuksensa jatkoksi peräti neljä uutta hallia pääkaupunkiseudulle. Padelia pääsee jatkossa pelaamaan Myllypuroon nousevassa Liikuntakeskus Purossa, Pirkkolassa, Tammistossa sekä Kirkkonummella.

”Meillä on ilo ilmoittaa, että pystymme tuomaan ihmisille lisää mahdollisuuksia pelata padelia pääkaupunkiseudulla. Lajin suosion kasvu on ollut huimaa ja meilläkin vuorot ovat olleet jo kortilla. Näillä uusilla keskuksilla pystymme tarjoamaan niin lajia vasta aloitteleville kuin sitä jo pidempään pelanneille loistavan paikan harrastaa. Haluamme tuoda padelin lähemmäs ihmisiä ja mahdollistaa kaikille pelaamisen mahdollisimman lähellä omaa asuinpaikkaa,” Padel Club Finlandin toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa.

Myllypuron ja Pirkkolan kentät ovat Padel Club Finlandin ensimmäiset kentät Helsingissä. Tammistossa on jo tällä hetkellä olemassa oleva tila ja se aukeaa uusista keskuksista ensimmäisenä tänä keväänä. Loput keskuksista ovat uusia tiloja ja niiden aukeamisaika tarkentuu lähiaikoina.

Uusia klubeja myös muualle Suomeen

Padel Club Finland avasi Suomen ensimmäisen padelklubin Espoon Kiloon vuonna 2016. Sen jälkeen yritys on vuosittain lisännyt tarjontaansa uusilla pelikentillä eri puolilla Suomea ja kehittänyt systemaattisesti padelklubi-konseptiaan.

Pääkaupunkiseudulla Espoo, Vantaa ja nyt Helsinki ovat saaneet jo omat keskuksensa. Tänä vuonna yritys avaa uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan.

Itsepalvelukonsepti sopii aloittelijalle ja aktiivipelaajalle

Kaikki uudet keskukset on toteutettu Padel Club Finlandin ympäri Suomea hyväksi havaitulla klubikonseptilla. Konseptin mukaisesti keskukset tulevat sisältämään laadukkaat pelikentät, joiden suunnittelussa on otettu huomioon muun muassa padelin optimaalisin kenttäkorkeus. Klubit ovat myös kooltaan sellaisia, että niissä on helppo pitää huolta koronarajoitusten toteutumisesta.

”Tämä on merkittävä seikka etenkin niille, jotka ovat padelia jo hiukan kauemmin pelanneet. Meidän tavoitteenamme on luoda klubeissamme olosuhteet, joissa niin vasta-alkajat kuin kokeneemmat pelaajat pääsevät toteuttamaan itseään”, Kalle Väinölä kertoo.

Kaikki Padel Club Finlandin pelihallit toimivat itsepalveluperiaatteella. Kenttävaraukset tehdään Playtomic-mobiiliapplikaatiolla, jonka kautta itselleen saa myös varattua vuokramailan pelivuoron ajaksi.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Maria Ovaskainen, Padel Club Finland, markkinointipäällikkö, maria.ovaskainen@padelclub.fi

Mediapyynnöt:

Toni Tervo, Republic, viestintäkonsultti, toni.tervo@republic.fi

Luonnoskuva Helsingin Myllypuron Liikunta- ja hyvinvointikeskus Purosta, Arkkitehtitoimisto Sevendim Oy

Padel Club Finland on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 24 sisäkentällä. Tämänhetkiset Padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa, Kuopiossa ja Raisiossa.

Padel on mailapeli, jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuudet. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Koska lajia pelataan aina nelinpelinä, se on myös hyvin sosiaalinen laji. Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji.