asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland avaa uuden padelkeskuksen Lappeenrantaan

Tiedote 3.2.2021

PADEL CLUB FINLAND AVAA UUDEN PADELKESKUKSEN LAPPEENRANTAAN – HAKEE PAIKALLISIA LAJISTA INNOSTUNEITA PYÖRITTÄMÄÄN TOIMINTAA

Padel Club Finland avaa modernin padelkeskuksen Lappeenrannan keskustaan syksyllä. Uusi klubi tarjoaa lappeenrantalaisille otollisen paikan harrastaa hitiksi Suomessa noussutta lajia.

Padelin suosio on kasvanut voimakkaasti ja Padel Club Finland vastaa tähän kysyntään avaamalla Lappeenrannan keskustan välittömän läheisyyteen modernin padelklubin, jossa Suomen vauhdikkaimmin kasvavaa palloilulajia pääsee harrastamaan.

”Meillä on ilo ilmoittaa, että pystymme tuomaan ihmisille lisää mahdollisuuksia pelata padelia Lappeenrannassa. Uusi klubi tulee lisäämään merkittävästi mahdollisuuksia lajin harrastamiseen ja keskeinen sijainti takaa sen, että se on helposti mahdollisimman monen padelista kiinnostuneen saavutettavissa. Keskuksella pystymme tarjoamaan niin lajia vasta aloitteleville kuin sitä jo pidempään pelanneille loistavan paikan harrastaa,” Padel Club Finlandin toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa.

Padel Club Finland aikoo palkata keskusta varten paikallisia toimijoita juniori-, harrastus- ja liiketoiminnan ylläpitoa varten.

”Meille on tärkeää, että Lappeenrannan padel-viihtyvyydestä vastaavat ne, jotka tuntevat alueen ja sen ihmiset parhaiten”, Väinölä linjaa.

Padel sopii aloittelijalle ja aktiivipelaajalle 

Kaikki uudet keskukset on toteutettu Padel Club Finlandin ympäri Suomea hyväksi havaitulla klubikonseptilla. Myös Lappeenrannan uusi klubi tulee sisältämään laadukkaat pelikentät, joiden suunnittelussa on otettu huomioon muun muassa padelin optimaalisin kenttäkorkeus. Klubit ovat myös kooltaan sellaisia, että niissä on helppo pitää huolta koronarajoitusten toteutumisesta.

”Korkeus on merkittävä seikka etenkin niille, jotka ovat padelia jo hiukan kauemmin pelanneet. Meidän tavoitteenamme on luoda klubeissamme olosuhteet, joissa niin vasta-alkajat kuin kokeneemmat pelaajat pääsevät toteuttamaan itseään”, Kalle Väinölä kertoo.

Padel Club Finland avasi Suomen ensimmäisen padelklubin Espoon Kiloon vuonna 2016. Sen jälkeen yritys on vuosittain lisännyt tarjontaansa uusilla pelikentillä eri puolilla Suomea ja kehittänyt systemaattisesti padelklubi-konseptiaan.

Tänä vuonna yritys avaa uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin ja Hämeenlinnaan.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Maria Ovaskainen, Padel Club Finland, markkinointipäällikkö, maria.ovaskainen@padelclub.fi

Mediapyynnöt:

Toni Tervo, Republic, viestintäkonsultti, toni.tervo@republic.fi


Padel Club Finland on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 24 sisäkentällä. Tämänhetkiset Padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa, Kuopiossa ja Raisiossa.

Padel on mailapeli, jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuudet. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Koska lajia pelataan aina nelinpelinä, se on myös hyvin sosiaalinen laji. Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji.