asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland avaa uusia padelkenttiä Kirkkonummelle

Suomen vanhin padeltoimija Padel Club Finland tuo neljä uutta padelkenttää Kirkkonummelle. Ympäri Suomea halleja avaava yritys haluaa helpottaa lajin harrastajien pelivuoropulaa, joka näkyy myös Kirkkonummella. PCF sai hiljattain historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen uusien padelklubien avaamiseen.

Uudet kentät avataan Kirkkonummella sijaitsevan LähiTapiola Sport Centerin laajennusosaan, joka avautuu syksyllä 2021. Kirkkonummen uudet korkealaatuiset pelikentät sisältävät lajiin parhaiten soveltuvat valot sekä kenttäkorkeuden, mikä kuuluu Padel Club Finlandin klubikonseptin vahvuuksiin.

”Kirkkonummi on mielestämme erittäin urheilullinen paikka ja padelilla on täällä jo hyvä harrastajakunta. Mutta kuten monessa muussakin kaupungissa, pelivuoroista on pulaa. LähiTapiola Sport Centerissä voi jo nyt pelata paljon eri lajeja saman katon alla ja sinne on helppo saapua. Liikuntakeskuksen laajennusosaan valmistuvilla pelikentillä pystymme tuomaan ihmisille lisää mahdollisuuksia pelata padelia ja tarjoamaan niin lajia vasta aloitteleville kuin sitä jo pidempään pelanneille loistavan paikan harrastaa. Haluamme tuoda padelin lähemmäs ihmisiä ja mahdollistaa kaikille pelaamisen mahdollisimman lähellä omaa asuinpaikkaa”, Padel Club Finlandin tuotemerkillä toimivan Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa.

Padel Academy tuo Kirkkonummelle lajin huippuvalmennusta 

Padel Club Finlandin oma padelvalmennukseen erikoistunut Padel Academy Finland tuo Kirkkonummellekin sitä lajitietämystä, jota yritys on padelista jo pian viiden vuoden ajan kerännyt.

Academyn päävalmentajana toimii Meksikosta lähtöisin oleva padelvalmentaja Gabo Loredo, joka on käynyt Suomessa tiuhaan kolmen vuoden ajan. Loredo on kouluttanut Padel Club Finlandin valmentajia antamaan yhä tasokkaampaa padelvalmennusta kaikille lajin harrastajille, kaikilla ketjun klubeilla. Samalla konseptilla mukaan pääsee oppimaan valmennusta myös Kirkkonummen klubin tulevat pelaajat.

10 miljoonan euron rahoitus

Padel Club Finland julkisti hiljattain solmineensa sijoituskonserni Findan ja erinäisten yksityisten sijoittajien kanssa historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen. Kyseessä on suurin padeltoimijalle Suomessa myönnetty rahoitus.

Rahoituksen avulla yritys rakentaa Suomeen kattavaa klubiverkostoa, johon myös Kirkkonummen uusi klubi kuuluu.

Tänä vuonna Padel Club Finland avaa Kirkkonummen lisäksi uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille, kuten Joensuuhun, Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Maria Ovaskainen, Padel Club Finland, markkinointipäällikkö, maria.ovaskainen@padelclub.fi

 
Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 24 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa, Kuopiossa ja Raisiossa. Padel Club Finland on Padel Sports Oy:nt tuotemerkki.

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia Suomessa ja koko Euroopassa. Lajilla on harrastajia maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa ja Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ollen tällä hetkellä arviolta 30 000. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin ja tarjoaa kunnon kohenemisen lisäksi taktista sekä teknistä haastetta niin harraste- kuin kilpapelaajillekin.

http://www.padelclub.fi