[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland Kuninkoja valmistautuu avaukseen paikallisen tiimin johdolla

Kuninkojalle nousevan täysin uuden padelkeskuksen sisätyöt ovat käynnissä ja avajaisia vietetään kuukauden kuluttua. Uutta padelkeskusta lähtee operoimaan yhdessä Padel Club Finland -tuotemerkillä toimivan Padel Sports Oy:n kanssa joukko turkulaisia padelpelaajia.

”Olemme kaikki hullaantuneet padeliin jo jokin aika sitten ja uskomme lajin valtaviin mahdollisuuksiin jo ihan lähitulevaisuudessa. Padel Club Finlandin kanssa oli ilo ryhtyä yhteistyöhön, sillä he tuovat Kuninkojalle lähes neljän vuoden ajan kehittämänsä valmiin padelkeskus -konseptin. Meille jää tehtäväksi jalkauttaa konsepti tänne raisiolaisten ja koko Turun alueella asuvien joukkoon”, kertoo Roope Oksanen. Yksi neljästä uudesta paikallisesta padelyrittäjästä.

”Meillä on pääkaupunkiseudulla Espoon Kilossa ja Suomenojalla sekä Vantaan Porttipuistossa yhteensä 17 kenttää. Tämä toiminta on nyt hyvässä vauhdissa ja olemme valmiita laajentamaan toimintaa muualle Suomeen. Raision kanssa lähes yhtä aikaa avaamme uuden padelkeskuksen Kuopioon”, kertoo Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä.

Kuninkojan klubi on arkkitehdin pöydältä alkaen suunniteltu padelkeskukseksi. Tämä on mahdollistanut sen, ettei mistään lajin kannalta tärkeästä asiasta ole tarvinnut tinkiä. Klubille tulee viisi maailmanluokan padelkenttää, viihtyisä lounge / oleskelualue sekä sosiaalitilat.

Laadukkaat klubit ja korkealaatuinen valmennus

Padel Club Finland satsaa laadukkaiden klubien lisäksi korkealaatuiseen valmennustoimintaan, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus tulla kokeilemaan padelia juuri oikeanlaisessa seurassa. Espanjassa asuva meksikolainen päävalmentaja Gabo Loredo valmentaa kuukausittain klubien omia valmentajia olemaan parempia valmentajia asiakkaillemme. Klubeilla järjestetään jatkuvasti padelkursseja ihan aloittelijoista aina kilpapelaajiin asti.
Yritysporukoille on tarjolla suuren suosion saanut kahden tunnin kokonaispaketti, joka sisältää opetuksen tarjoiluja tarpeen mukaan. Tätä kaikkea tullaan tarjoamaan myös Kuninkojalla.

Avajaisia vietetään maaliskuussa

Kentät asennetaan maaliskuun alussa ja virallinen avajaispäivä vahvistetaan lähiaikoina. Silloin Kuninkojalla pelataan lajin huippujen näytösottelu. Avajaispäivänä on kiinnostuneiden mahdollisuus saada opastusta lajiin ja kokeilemaan myös pelaamista.
17. – 19. huhtikuuta Kuninkojalla nähdään Suomen parasta padelia, kun miesten ja naisten Finnish Padel Tourin osakilpailu pelataan Kuninkojan uudessa hallissa.

Kenttävaraukset käyntiin

Kuninkojan klubin omat www-sivut ovat nyt avoinna osoitteessa www.turku.padelclub.fi. Sivustolta löytyy tietoa tunti- ja vakiovuorohinnoista, yritysryhmäpaketeista sekä valmennustoiminnasta. Vakiovuoroja klubille on myyty jo koko talven ajan ja ne ovat saaneet hyvän vastaanoton.

Lisätietoja:

Padel Turku Oy osakkaat:
Roope Oksanen, [email protected], puh. 0400 740 818
Jukka Oittinen, [email protected], puh. 044 507 5025
Petteri Lehtonen, [email protected], puh. 050 594 8271
Mikko Niinimäki, [email protected], puh. 044 3390 769

Padel Sports Oy:
Kalle Väinölä, toimitusjohtaja, [email protected], puh. 0400 955 955


———–

Padel Club Finland on Suomen ensimmäisen padelseuran ja ensimmäisen padelkeskuksen vuonna 2016 perustanut yritys ja urheiluseura, joka operoi jatkossa viidellä padelkeskuksella ja 24 sisäkentällä. Padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa, Raisiossa ja Kuopiossa.www.padelclub.fi