asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

PADEL CLUB FINLAND OSAKSI LEDAP-KONSERNIA, EUROOPAN JOHTAVAA PADEL-YHTYMÄÄ

Helsinki (Suomi), 25. lokakuuta 2021 

Padel Club Finland (”PCF”) ilmoitti tänään liittyvänsä LeDap Groupiin (”LeDap”). Järjestelyssä on mukana eurooppalainen yksityinen pääomasijoitusyhtiö Triton. LeDapin pyrkimyksenä on olla maailman johtava padel-pelin kasvua, innovaatioita, digitalisaatiota ja ammattimaistumista tukeva alusta. LeDapilla on toimipisteet Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Islannissa ja Itävallassa. 

Pontus Gustafsson, LeDapin konsernijohtaja: ”Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta. Suomi on LeDapin ensisijainen kasvumarkkina-alue, ja odotamme innolla yhteistyötä PCF:n taitavan johtoryhmän ja työntekijöiden kanssa lajin edistämiseksi ja edelleen kehittämiseksi Suomessa.” 

PCF:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä: ”Meillä on ilo toivottaa LeDap tervetulleeksi PCF:n uudeksi omistajaksi. Pääseminen osaksi suurta kansainvälistä padel-ryhmää tarjoaa PCF:lle mahdollisuuden vauhdittaa kasvutavoitteitamme Suomessa ja parantaa konseptiamme entisestään. Asiakkaamme hyötyvät jatkossa myös LeDapin vakiintuneista parhaiden käytäntöjen konsepteista ja digitaalisista ratkaisuista.” 

PCF hallinnoi tällä hetkellä 11 padel-keskusta ja on Suomen johtava padel-toimija. Kaupan myötä PCF yhdessä Padel Tampereen ja Pro Padelin kanssa muodostaa uuden yrityksen, jolla on operatiivinen vastuu yhteensä yli 20 keskuksen ja yli 100 kentän hallinnoinnista. Yhtiön toimiva johto jatkaa uuden yhtiön palveluksessa.

”Padel on todella saanut tuulta siipiensä alle Suomessa. Sijoitukset Padel Club Finlandiin, Padel Tampereeseen sekä Pro Padeliin ovat erittäin merkittäviä LeDapille, kun pyrimme luomaan johtavaa markkina-asemaa kaikilla toimialueillamme. Odotamme innolla kumppanuutta yhtiön kanssa, jotta lajin suosiota saadaan kasvatettua Suomessa entisestään. Tavoitteemme ovat korkealla, ja yhteistyössä konserniyhtiöiden ja maailmanlaajuisen padel-yhteisön kanssa LeDap pyrkii tekemään padelista olympialajin.”  sanoo Per Agebäck, Tritonin kuluttajasektorin apujohtaja ja LeDap Groupin puheenjohtaja. 

Tietoja PCF:stä
Padel Club Finland on Suomen ensimmäinen padel-klubiketju, joka on perustettu vuonna 2016. PCF työllistää tällä hetkellä noin 30 työntekijää ja freelancereita ympäri Suomen. Ketjun kaikki klubit tunnetaan tasokkaista puitteistaan ja ketju panostaa laadukkaaseen valmennukseen. Viimeisimpänä panostuksena PCF on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen yhden maailman parhaimmista padel-akatemioista Padel MBA:n kanssa, jonka kanssa PCF aloittaa laajan koulutusohjelman ketjun valmentajille.

Tietoja LeDapista 
Vuonna 2021 perustettu LeDap on kansainvälinen padel-yritysten konserni, joka toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Islannissa ja Itävallassa. LeDap johtaa yli 90 keskusta, joissa on yli 600 padel-kenttää, ja sen tavoitteena on tulla maailman johtavaksi padelin kasvua, innovaatiota, digitalisaatiota ja ammattilaistumista edistäväksi alustaksi. LeDap pyrkii tuomaan padel-urheilun kaikentyyppisten pelaajien ulottuville tarjoamalla tiloja ja inspiraatiota tavoitteenaan edistää aktiivisesti padelia olympialajiksi. Vuoden 2022 loppuun mennessä LeDap odottaa toimivansa yli 200 toimipisteessä ja yli 1 700 kentällä. #letsplay

Tietoja Tritonista 
Sen jälkeen kun Triton perustettiin vuonna 1997, se on sponsoroinut kymmentä rahastoa. Se keskittyy teollisuus- ja teknologia-alan yrityksiin sekä palvelu-, kuluttaja- ja terveyssektoreille. Triton-rahastot investoivat ja tukevat Euroopassa pääkonttoriaan pitävien keskisuurten yritysten myönteistä kehitystä.

Triton pyrkii myötävaikuttamaan parempien yritysten rakentamiseen pidemmällä aikavälillä. Triton ja sen johtajat haluavat toimia myönteisen muutoksen tekijöinä kohti kestävää toiminnan parantamista ja kasvua.

Tällä hetkellä Tritonin salkussa olevilla 49 yrityksellä on noin 18 miljardin euron yhteismyynti ja ne työllistävät noin 104 000 työntekijää. Lisätietoja: www.triton-partners.com

Lehdistön yhteyshenkilöt

PCF 

Kalle Väinölä

Puhelin: +358 500 955 955                     Sähköposti: kalle.vainola@padelclub.fi

LeDap 

Oscar Karlsson

Puhelin: +46 70 962 78 42                      Sähköposti: media@LeDap.com