asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finlandille historiallinen 10 miljoonan euron rahoitus

Tiedote 19.3.2020

Suomen ensimmäisen padelklubin aikoinaan avannut, Padel Club Finland -tuotemerkillä toimiva, Padel Sports Oy on solminut kotimaisen sijoituskonserni Finda Oy:n kanssa sopimuksen, joka mahdollistaa PCF:lle 10 miljoonan kokonaisrahoituksen. Uuden rahoituksen avulla jatkuvalla tahdilla suosiotaan kasvattavaan lajiin soveltuvia halleja voidaan avata Suomeen entistä tehokkaammalla tavalla.

Rahoitus on Suomen mittakaavassa historiallinen, sillä yksikään toinen padel-toimija ei ole aiemmin saanut yhtä merkittävää rahoitusta. Padel Club Finlandin emoyhtiönä toimivan Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä uskoo tämän avaavan yritykselle ennennäkemättömiä mahdollisuuksia kovasti kilpaillussa toimialassa.

”Olemme tästä erittäin iloisia ja voin jo nyt sanoa, että tämän vaikutus tulee olemaan erittäin merkittävä sekä meille yrityksenä että lajin harrastajille Suomessa. Tavoitteenamme on mahdollistaa harrastajille mahdollisuuksia pelaamiseen koko Suomen kattavalla 300 kentän tarjoamalla. Findan mukaantulo mahdollistaa strategiamme täysimääräisen toteutuksen”, Väinölä iloitsee.

”Olemme seuranneet jo jonkin aikaa Padelin kasvua Suomessa ja Euroopassa. Kun saimme mahdollisuuden tutustua Padel Club Finlandin yrittäjiin, toimintamalleihin ja suunnitelmiin niin olimme heti kiinnostuneita olemaan mukana yrityksen määrätietoisessa kasvussa” Finda Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sami Aurejärvi toteaa.

Hallitilojen etsiminen kiihtyy – myös uusia rakennetaan

Suomessa padelin harrastajamäärät ovat kovassa kasvussa ja pelivuoroista on paikoin pulaa. Padel Club Finland on jo pidempään etsinyt ympäri Suomea pelikentiksi soveltuvia hallitiloja ja uusi rahoitus mahdollistaa myös tältä osin kiihtyvän tahdin.

Väinölä toivookin soveltuvien kiinteistöjen omistajien olevan myös Padel Club Finlandiin yhteydessä vapaista tiloista.

”Etsimme jatkuvasti sopivia halleja klubitoimintaamme varten ja meillä on seuraavan kymmenen klubin suunnitelmat jo hyvin pitkällä. Rahoitus mahdollistaa meille myös täysin uusien hallien rakentamisen, ja kahden hallin suhteen rakennustyöt ovatkin jo alkaneet. Nyt emme sulje mitään pois, joten saa olla yhteydessä”, Väinölä vinkkaa.

Padel Club Finland ilmoitti hiljattain avaavansa uudet keskukset muun muassa Helsinkiin, Vantaalle, Kirkkonummelle, Järvenpäähän, Hämeenlinnaan sekä Lappeenrantaan. Väinölä toteaa myös, että tulevaisuudessa uusien keskusten myötä on tarkoitus tarjota myös ihmisille töitä.

”Näin korona-aikana erityisesti on ilo sanoa, että palkkaamme uutta henkilökuntaa voimakkaasti ja tarve on useita kymmeniä henkilöitä.”

Taustalla eri alojen tunnettuja yrittäjiä

Padel Club Finlandin rahoitus koostuu Findan lisäksi myös eri alojen yrittäjien sijoituksista. PCF:n taustajoukoista löytyy tällä hetkellä muun muassa rakentamisen konsultointifirma Qtion perustaja Juha Jokela, EasyFit-kuntosaliketjusta sekä Naughty Burger -ravintolaketjusta tunnettu Petri Laaksonen sekä rahoitusalan ammattilainen Tommi Kaltio.

Padel Club Finland avasi Suomen ensimmäisen padelklubin Espoon Kiloon vuonna 2016. Sen jälkeen yritys on vuosittain lisännyt tarjontaansa uusilla pelikentillä eri puolilla Suomea ja kehittänyt systemaattisesti padelklubi-konseptiaan.

Lisätiedot ja mediapyynnöt
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Maria Ovaskainen, Padel Sports Oy, markkinointipäällikkö, maria.ovaskainen@padelclub.fi


Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 24 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa, Kuopiossa ja Raisiossa.

Padel on mailapeli, jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuudet. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Koska lajia pelataan aina nelinpelinä, se on myös hyvin sosiaalinen laji. Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji.

http://www.padelclub.fi