asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Järvenpään klubi avautuu Pajalaan avattavaan liikuntakeskukseen

Suomen vanhin padeltoimija Padel Club Finland avaa neljän kentän padelklubin osana Pajalaan rakennettavaa liikuntakeskusta. Tuleva klubi tarjoaa paikallisille mahdollisuuden harrastaa maailmalla ja Suomessa hitiksi noussutta lajia. 

”Olemme pitkään etsineet sopivaa sijaintia klubillemme ja Pajalaan suunniteltavan liikuntakeskusprojektin myötä pääsimme parhaalle mahdolliselle sijainnille Järvenpäässä”, kertoo Padel Club Finland padelketjua pyörittävän Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä

Pajalan alueen muut liikuntapalvelut, jäähalli ja uimahalli, sekä uuteen liikuntakeskukseen tulevat muut lajit tarjoavat paikallisille luontevan ja läheisen paikan koko perheen samanaikaista liikkumista ajatellen. Liikuntakeskukseen onkin tulossa padelin lisäksi tilat myös salibandylle ja taitoliikunnalle.

Liikuntakeskushanke etenee nyt vauhdilla ja sen arvioitu valmistumisaika on marras-joulukuussa 2021. ”Hanke on kokonaisuudessaan yrittäjävetoinen ja olemme vakuuttuneita siitä, että tällä porukalla ja osaamisella pystymme tarjoamaan Järvenpääläisille upean uuden paikan liikkua omalla paikkakunnalla. Kaupunki on jo valmiiksi urheilullinen ja ihmiset haluavat harrastaa monipuolista liikuntaa lähellä kotia”, Väinölä jatkaa. 

Pajalan padelklubiin valmistuvat uudet kentät noudattavat Padel Club Finlandin omaa klubikonseptia, jossa niin peliolosuhteet, sosiaalitilat kuin asiakkaiden yleiset oleskelualueetkin tulevat olemaan lajin harrastamisen kannalta parhaat mahdolliset.

Padel Club Finlandin oma padelvalmennukseen erikoistunut Padel Academy tuo myös Järvenpäähän sitä lajitietämystä, jota yritys on padelista jo pian viiden vuoden ajan kerännyt.

Academyn päävalmentajana toimii Meksikosta lähtöisin oleva padelvalmentaja Gabo Loredo, joka on käynyt Suomessa tiuhaan kolmen vuoden ajan ja toiminut myös maajoukkueen päävalmentajana. Loredo on kouluttanut Padel Club Finlandin valmentajia antamaan yhä tasokkaampaa padelvalmennusta kaikille lajin harrastajille, kaikilla ketjun klubeilla. 

10 miljoonan euron rahoitus

Padel Club Finland julkisti keväällä solmineensa sijoituskonserni Findan ja erinäisten yksityisten sijoittajien kanssa historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen. Kyseessä on suurin padeltoimijalle Suomessa myönnetty rahoitus, jonka avulla myös Järvenpään uusi keskus toteutetaan.

Rahoituksen avulla yritys rakentaa Suomeen kattavaa klubiverkostoa ja tänä vuonna Padel Club Finland avaa Järvenpään lisäksi uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille, kuten Riihimäelle, Hyvinkäälle, Kirkkonummelle, Joensuuhun, Ouluun, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan ja Jyväskylään.

 Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

Maria Ovaskainen, Padel Club Finland, markkinointipäällikkö, maria.ovaskainen@padelclub.fi

 
Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä kuudella padelkeskuksella ja 32 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa ja Tammistossa, Kuopiossa ja Raisiossa. Padel Club Finland on Padel Sports Oy:nt tuotemerkki.

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia Suomessa ja koko Euroopassa. Lajilla on harrastajia maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa ja Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ollen tällä hetkellä arviolta 50 000. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin ja tarjoaa kunnon kohenemisen lisäksi taktista sekä teknistä haastetta niin harraste- kuin kilpapelaajillekin.

http://www.padelclub.fi