asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Sports Oy avaa kaksi uutta padel clubia

Suomen ensimmäisen padelkeskuksen vuonna 2016 Espooseen avannut Padel Sports Oy on solminut esisopimukset kahdesta uudesta padel clubista. Uudet clubit avautuvat vuoden 2018 aikana.

Yhtiön ensimmäinen padel club on toiminut Espoon Kilossa puolentoista vuoden ajan ja on saanut niin lajin vanhoilta kuin uusiltakin harrastajilta varauksettoman suosion. Kuusi padelkenttää ovat olleet kovassa käytössä ja halli on toiminut lisäksi päänäyttämönä lajin SM-kilpailuille. Kentät saivat myös kansainvälisen kasteensa, kun tammikuussa 2018 järjestetty historian ensimmäinen Arctic Padel -turnaus keräsi lähes 100 pelaajaa kuudesta eri maasta. Vuoden 2018 sisäkenttien SM-kilpailut tullaan pelaamaan Espoossa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna.

”Olemme äärimmäisen iloisia siitä, että lajin harrastajat ovat ottaneet Espoon Kilossa sijaitsevan clubimme omakseen. Tämä onkin suurin syy siihen, että haluamme avata uusia clubeja. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja pyrimme tuottamaan asiakkaillemme laadukkaan elämyksen hienon lajin parissa. Lisäksi haluamme parantaa lajin tunnettuutta tuomalla clubit kaikkien liikunnasta kiinnostuneiden ulottuville”, toteaa Padel Sports Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Jokela.

Syksyllä yhtiön kumppanuuksista vetovastuun ottaneen Kalle Väinölän toimenkuva laajenee ja jatkossa hän työskentelee Padel Sports Oy:n toimitusjohtajana. ”Toiminnan laajentuessa halusimme saada yrityksen operatiiviseen johtoon liikunta-alan osaamista ja olemme todella iloisia siitä, että Kalle oli valmis ottamaan haasteen vastaan”, kertoo Jokela.

”Padel on aivan uskomattoman hieno peli ja olen innoissani saamastani mahdollisuudesta kehittää lajia laajentumaan ympäri Suomea”, toteaa toimitusjohtaja Kalle Väinölä. ”Asiakaslähtöisyys, sosiaalisuus ja viihtyvyys ovat ne asiat, jotka tulevat olemaan keskiössä myös tulevilla clubeillamme. Tämän lisäksi panostamme jatkossa laadukkaaseen valmennukseen sekä yritystapahtumiin”, Väinölä summaa tulevaisuutta.

Lisätietoja:

Juha Jokela, hallituksen puheenjohtaja, Padel Sports Oy 0400-502 837

Kalle Väinölä, toimitusjohtaja, Padel Sports Oy 0400-955 955

https://padelclub.fi https://www.youtube.com/watch?v=k_9JTtrZ9FY

MIKÄ PADEL? Padel on mailapeli, jossa yhdistyvät tenniksen ja squashin ominaisuudet. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen sopien kaiken tasoisille harrastajille. Koska peliä pelataan aina nelinpelinä, on se myös hyvin sosiaalinen laji. Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji.