asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Gatorade SUMMER TOUR 2023

KILPAILULUOKAT

Kilpailuluokat 
Kilpailuluokat vastaavat tasoltaan Suomen Padelliiton virallisia luokkia. Jos pelaat liiton kilpailuita, niin voit tarkistaa oman sijoituksesi Padelutionista omista tiedoistasi. Gatorade Summer Tourissa et kuitenkaan tarvitse liiton kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä! 

Huom. Jos pelaaja on osallistunut kausien 2021 – 2023 aikana useampaan kuin kahteen (2) liiton kansalliseen kilpailuun tietyssä luokassa (esim. C-luokka), ei hän voi osallistua Summer Tourille luokkaa alemmaksi, vaikka sijoitus rankingissa sen sallisi. Ylempiin luokkiin saa ilmoittautua vapaasti.  

Lisäksi kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa pelaajien osallistumista väärään kilpailuluokkaan varmistaakseen reilun kilpailuasetelman toteutumisen turnauskiertueella. Kilpailunjärjestäjä voi myös tarvittaessa nostaa parin luokkaa ylemmäksi finaalitapahtumaa, vaikka pari olisi kerännyt pisteensä alemmasta sarjasta. Tarvittaessa Klubimanagerimme auttavat valitsemaan oikean sarjan. 

Pelaaja, joka on voittanut Gatorade Summer Tourin 2022 tai Original Winter Tourin 2023 ei voi osallistua samaan sarjaan kesän turnauksessa, vaan hänen täytyy osallistua luokkaa ylemmäksi. Voittajat sarjoissa miehet/naiset C sekä mixty kokeneet eivät voi osallistua Gatorade Summer Tourille. Nämä rajoitukset ovat voimassa, vaikka pelaaja haluaisi osallistua kilpailuun toisen parin kanssa.  

Miehet C 

Hallitset suurimman osan padelin lyönneistä, ja pystyt hyödyntämään niitä monipuolisesti kentällä. Olet nopea liikkumaan, ja osaat sijoittua oikein erilaisissa tilanteissa. Osaat kontrolloida lyöntejäsi hyvin, ja rakentaa pisteitä useammalla onnistuneella lyönnillä. Olet jo kokenut konkari kilpakentillä.

Liiton ranking 121 tai max. 2 osallistumista B-luokkaan.

Miehet D 

Harrastat padelia aktiivisesti tai sinulla on vahva mailapelitausta. Ymmärrät liikkumisen perusteet hyökätessä ja puolustaessa. Osaat erilaisia lyöntejä, ja pystyt kontrolloida pallon suuntaa ja voimaa kohtalaisella nopeudella pelatuissa peleissä. Kykenet pelaamaan tasaväkisesti miesten D-tason liiton turnauksissa ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta kilpakentiltä.

Liiton ranking 471 tai max. 2 osallistumista C-luokkaan.

Miehet E 

Pelaat padelia satunnaisesti ja koet, että ylempi luokka on sinulle vielä liian haastava. Nautit padelista, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja. Olet hiukan epävarma oikean liikkumisen ja sijoittumisen suhteen. E sarjassa otat ensimmäisiä askeleita kilpakentillä.

Liiton ranking 1001 tai max. 2 osallistumista D-luokkaan.

Naiset C 

Harrastat padelia aktiivisesti tai sinulla on vahva mailapelitausta. Hallitset erilaisia lyöntejä, ja pystyt käyttämään niitä otteluissa pitkien pallorallien aikana. Osaat jo lukea pallon liikettä, ja sijoittua sen mukaisesti. Pisteet päättyvät ennemmin hyvien lyöntien, kuin helppojen virheiden seurauksena.

Liiton ranking 76 Liiton ranking 121 tai max. 2 osallistumista B-luokkaan.

Naiset D 

Harrastat padelia säännöllisesti, ja ymmärrät liikkumisen hyökätessä ja puolustaessa. 
Hallitset erilaisia lyöntejä, ja pystyt kontrolloida pallon suuntaa ja voimaa rauhallisissa otteluissa, mutta teet vielä paljon helppoja virheitä.

Liiton ranking 201 tai max. 2 osallistumista C-luokkaan.

Naiset E 

Pelaat padelia satunnaisesti, tai koet, että ylempi luokka on sinulle vielä liian haastava.  Lyöntisi eivät ole tarkkoja, etkä osaa vielä liikkua tai sijoittua kentällä oikein, mutta nautit padelista ja haluat kehittyä.

Liiton ranking 451 tai max. 2 osallistumista D-luokkaan.

Mixtypeleissä kilpaillaan hyvällä fiiliksellä mies-nainen pareilla. 

Mixty Harraste 

Mixty Harrasteessa ottelut pelataan rennolla meiningillä, ja hauskanpito on pääasia. 
Tässä sarjassa kaikentasoiset harrastajat voivat lähteä nauttimaan yhdessä padelista. 
Harrastetaso on rajattu niin, että pelaajat saavat olla maksimissaan D-luokan pelaajia. Tätä ylemmät pelaajat ilmoittautuvat parinsa kanssa Mixty Kokeneet – sarjaan.  

 Liiton rankingrajat tai max. 2 osallistumista C-luokkaan.

Mixty Kokeneet 

Tämä sarja on tarkoitettu kahdesta kilpapelaajasta muodostuville pareille, tai pareille, jotka haluvat kehittyä ja hakevat itselleen laadukkaita otteluita. 
Pelaajien taso on esimerkiksi C-luokka, ja siitä ylöspäin.