asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

SUOMEN SUURIN PADELIA VARTEN RAKENNETTAVA URHEILUHALLI OULUUN

Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy toteuttaa Suomen suurimman padelkeskuksen Ouluun Padel Sports Oy:lle. Padelhalli rakentuu Limingantulliin hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Hallin bruttoala on yli 4600 neliömetriä ja korkeuttakin hallilla on yli kymmenen metriä. Aiempi Suomen suurimmaksi tituleerattu padelhalli on kooltaan reilut 3 000 neliömetriä. 

Limingantullin halliin rakentuu 14 täysimittaista padelkenttää, joiden lisäksi piha-alueella on varaukset kahdelle ulkokentälle. Hallista löytyy kenttien lisäksi pukuhuoneet ja pesutilat, suuret ja viihtyisät loungetilat, padelshop, kahvila sekä vuokrattavat edustustilat. Loungetiloissa pelaaja voi omaa pelivuoroa odottaessaan nauttia shopissa myytävistä virvokkeista, sekä seurata kenttien tapahtumia. 

”Modernin ja korkealuokkaisen urheiluhallin suunnittelu ja rakentaminen Siklan kotiseudulle on luonnollisesti palkitsevaa. Suunnittelussa on alusta saakka menty pelaaja edellä – tarkoituksena on rakentaa parhaat mahdolliset tilat Oulun seudun padelharrastajille. Padelhallista tulee kokonaisuudessaan huikea kokonaisuus, joka houkuttelee varmasti uusia harrastajia lajin pariin.”, kertoo Siklan myyntipäällikkö Jaakko Pietiläinen.

Hankkeen operaattorina toimii Padel Club Finland, jolle halli on Oulun seudulla jo toinen. Ensimmäinen halli avautuu lokakuussa Oulun Hiukkavaaraan.

”Limingantullin halli on Suomen suurimpana hallina luonnollisesti myös meidän suurin padelkeskuksemme. Uuden hallin myötä Oulun alueen kenttäpula on ratkaistu vuosiksi eteenpäin. Panostamme toiminnassamme ensiluokkaisten peliolosuhteiden ja asiakaspalvelun lisäksi korkeatasoiseen valmennukseen, jota padelvalmennukseen erikoistunut padelakatemiamme tuo myös Oulun alueen pelaajille”, kertoo Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä.

Limingantullin padelkeskuksen rakennusluvitus on parhaillaan käynnissä ja pelit hallissa on tarkoitus aloittaa syksyllä 2022.

Sikla on valtakunnallinen rakennusalan ja kiinteistökehityksen konserni, joka on erikoistunut asunto- ja toimitilatuotantoon sekä koulujen, hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Toiminnan ytimessä yrityksellä on tilojen käytännön toimivuus ja käyttäjien huomiointi tilasuunnittelussa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 114 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 160 henkilöä.

Padel Sports Oy on vuonna 2016 perustettu yritys ja operoi Padel Club Finland -tuotemerkillä. Padel Club Finland on Suomen johtava padeltoimija ja toimii tällä hetkellä yhdeksällä padelkeskuksella Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Kirkkonummella, Kuopiossa, Raisiossa ja Riihimäellä. Yritys rakentaa systemaattisesti Suomen kattavaa klubiverkostoa ja avaa uusia padelklubeja vielä tänä vuonna Oulun lisäksi Lappeenrantaan, Joensuuhun, Poriin, Järvenpäähän, Imatralle ja Jyväskylään.

LISÄTIEDOT

Jaakko Pietiläinen, myyntipäällikkö, Siklatilat Oy, 044 7213 926, jaakko.pietilainen@sikla.fi
Kalle Väinölä, toimitusjohtaja Padel Sports Oy, 0400 955 955 kalle.vainola@padelclub.fi