[email protected]

0400 372 335
arkisin klo 9-20, la 10-16, su 14-20

Nacho Porto valmennuspäälliköksi PCF Padel Academyyn

Padel Club Finland ja Finspadel Akatemia yhteistyöhön
– Espanjasta lähtöisin oleva Nacho Porto aloittaa PCF valmennuspäällikkönä

Padel Club Finland panostaa nyt entistäkin voimakkaammin laadukkaaseen valmennustoimintaan kaikissa yksiköissään, ja on aloittanut yhteistyön ensimmäisen Suomeen perustetun suomalais-espanjalaisen padel-akatemian, Finspadel Akatemia kanssa.

Olemme tarjonneet suomalaisille pelaajille ensiluokkaiset olosuhteet padelin harrastamiseen jo viiden vuoden ajan ja myös valmennustoiminta on ollut meille aina tärkeässä roolissa. Voimakkaan laajentumisemme myötä valmennustoiminta ja erityisesti kasvavan valmentajajoukkomme valmentaminen nousee entistä enemmän toimintamme keskiöön. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossa kansainvälisenkin vertailun kestävää valmennustoimintaan, ja siihen tähtäävän toiminnan kehittämiseen saimme Nachosta erinomaisen tiiminvetäjän.

Kuka Nacho Porto?

Nacho aloitti padelin pelaamisen jo 10-vuotiaana. Siitä saakka hän on pelannut ja myöhemmin myös valmentanut padelia. Pelaajana hän on kilpaillut Espanjassa 1. kategoriassa Madridissa ja Malagassa, parhaana saavutuksenaan nelinkertainen voitto Series Nacionales Padelin joukkuekilpailussa sekä valinta sarjan parhaaksi pelaajaksi Malagan alueella. Nacho on pelannut useissa turnauksissa myös mm. World Padel Tourin kärkipelaaja Juan Lebronin parina. Harjoituskaverina hänellä on ollut myös muita WPT pelaajia, kuten Ale Galan, Uri Botello sekä Sanchz Alayeton sisarukset.

Nacho on valmentanut padelia Espanjassa ja Suomessa yli 10 vuoden ajan. Valmennusoppinsa hän on ammentanut Espanjan parhailta padelklubeilta.

Tervetuloa PCF tiimiin Nacho! 

Lisätietoja:
Mari Tirkkonen-Saunamäki, 050 537 7286, [email protected]
Nacho Porto, +34 652 883 576, [email protected]