[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-to klo 8-21, pe klo 8-20,
la klo 9.30-15.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • arkisin klo 9-20, la 9.30-15.30, su 14-20

[email protected] • 09 424 53068
arkisin klo 9-20, la 9.30-15.30, su 14-20

Vakiovuorot

Padelin suosio on räjähtänyt parin viimeisen vuoden aikana ja lajin kasvaessa varmistat oman viikottaisen pelivuorosi varaamalla vakiovuoron klubiltamme!

Vakiovuorolla tarkoitetaan viikottaista aina samana viikonpäivänä ja kellonaikana olevaa vuoroa. 

Mahdollistamme viikoittain upeita pelikokemuksia 26 klubilla ympäri Suomea!

Voit tiedustella vapaita vakiovuoroja alla olevan lomakkeen kautta.

Klubikohtaiset vakiovuorot

Vakiovuoro on loistava tapa varmistaa säännölliset pelit suosittuinakin aikoina. Tiedustele vakoivuoroa oheisen linkin kautta. 

 

VAKIOVUOROEHDOT JA HINNASTO

hinnasto
Pääkaupunkiseutu

Ajankohta Tuntihinta*
Arkisin 06-15 32 €
Arkisin 15-22 40-44 €
Arkisin 22-24 32 €
Viikonloppuisin la -su 40-44 €

hinnasto
Muu suomi

Ajankohta Tuntihinta*
Arkisin 06-15 32 €
Arkisin 15-22 36 €
Arkisin 22-24 32 €
Viikonloppuisin la -su 36 €

* Kenttä 1: Vantaan Porttipuistossa, Oulun Hiukkavaarassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Imatralla, Järvenpäässä ja Jyväskylässä (Kenttä 1 & 2) +2€ kaikkina kellon aikoina.

Tiedustele vakiovuoroa täyttämällä alla oleva lomake

PADEL CLUB FINLAND
VAKIOVUOROSOPIMUS 16.8.2021 ALKAEN 

 1. Vakiovuoron hinta määräytyy hinnaston mukaisesti
 2. Vakiovuoroasiakkaamme on oikeutettu erikoisetuihin kaikilla klubeillamme ympäri Suomen. Kulloinkin voimassa olevat edut julkaistaan myöhemmin www.padelclub.fi/vakiovuorot sivustolla ja niistä kerrotaan asiakkaalle sähköpostitse. 
 3. Vakiovuorosopimus on voimassa toistaiseksi. 
  Mikäli sopimus halutaan irtisanoa, voi sen sopia päättymään vuosittain joko 31.12. tai 15.6. Asiakas voi irtisanoa vakiovuoron 1kk irtisanomisajalla painavan terveydellisen syyn (lääkärintodistus) tai paikkakunnalta muuton vuoksi.
 4. Vakiovuorot ovat kesätauolla vuosittain ajalla 15.6. – 15.8., jonka aikana vakiovuorolaiset voivat pelata irtovuoroilla edullisemmin. Kesäetu päätetään vuosittain ja ilmoitetaan vakiovuorolaisille toukokuun aikana. 
 5. Vakiovuoro ei edellytä pelaamista seuraavina pyhäpäivinä: jouluaatto ja -päivä sekä uudenvuodenaatto. 
 6. Padel Club Finlandilla on mahdollisuus muuttaa vakiovuoron hintaa 2 kertaa kalenterivuodessa. Mikäli hinta nousee yli neljä (4) euroa / tunti, voi asiakas irtisanoa vakiovuorosopimuksen ilman irtisanomisaikaa. 
 7. Vakiovuoron varaajalla on oikeus perua yksittäinen vakiovuoro neljä (4) kertaa kalenterivuoden aikana (kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella). Vuoron peruutuksen määräaika on 48 tuntia ennen vuoron alkua. Vakiovuoron voi myydä toiselle käyttäjälle, joten kannattaa ensin yrittää myydä vuoro itse ja vasta sitten hyödyntää neljää peruutusmahdollisuutta. 
 8. Pidätämme oikeuden perua yksittäinen vakiovuoro clubilla järjestettävän kisan/tapahtuman vuoksi, esim. padelin SM-kisat tai muut viralliset kilpailut. 
 9. Maksutiedot toimitetaan vuoron vahvistamisen jälkeen
 10. Mikäli maksettuja vuoroja joudutaan peruuttamaan, maksut siirtyvät saldoksi vakiovuorolaisen asiakastilille. 
 11. Erityistoiminta epidemia tilanteissa:
  – Jos viranomaiset määräävät Padel Club Finlandin kiinni, perutaan kaikki vuorot tältä ajalta veloituksetta.
  –  Jos sisäliikuntaa tai vastaavaa ei suositella viranomaisten toimesta, voidaan vakiovuoroja siirtää toiseen ajankohtaan korkeintaan 6kk päähän alkuperäisen vuoron ajankohdasta.
  – Jos asiakas ei halua pelata vakiovuorollansa epidemia tilanteesta johtuen, voidaan vakiovuoroja siirtää toiseen ajankohtaan korkeintaan 6kk päähän alkuperäisen vuoron ajankohdasta. 
 12. Jos vakiovuoro otetaan uudelle, myöhemmin avattavalle klubillesaa vuoron irtisanoa ilman rajoituksia ensimmäisen vakiovuorokuukauden aikana. Jos vakiovuoroa ei peruta uuden klubin ensimmäisen aukiolo kuukauden aikana, tulevat tässä sopimuksessa olevat ehdot voimaan.
Padel Sports Oy:lla on oikeus hintojen ja ehtojen muutoksiin. Mahdolliset muutokset hintoihin tai ehtoihin astuvat voimaan ilmoitushetkestä. Mikäli vakiovuoron hinta nousee enemmän kuin neljä (4) euroa tuntia kohden, on asiakkaalla oikeus irtisanoa vakiovuoro päättymään välittömästi. Ilmoitus vuoron päättämisestä tulee ilmoittaa kirjallisesti 10 päivän kuluessa hinnan korotuksesta.
 

PADEL CLUB FINLAND
VAKIOVUOROSOPIMUS 16.8.2022 ALKAEN 

 1. Vakiovuorosopimus on voimassa toistaiseksi.
 2. Vakiovuoron hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.
 3. Vakiovuorosopimuksessa noudatetaan 45 päivän irtisanomisaikaa. Irtisanomisaika alkaa asiakkaan kirjallisella sähköposti-ilmoituksella osoitteeseen [email protected] Asiakas voi irtisanoa vakiovuoron 14 päivän irtisanomisajalla painavan terveydellisen syyn (lääkärintodistus) vuoksi. Irtisanomisajan ollessa käynnissä, yksittäisiä vuoroja ei voi perua.
 4. Vakiovuoron varaajalla on oikeus perua yksittäinen vakiovuoro neljä (4) kertaa ajanjaksolla 1.1.-31.7. ja kaksi (2) kertaa ajanjaksolla 1.8.-31.12. Peruutuksia voi täten käyttää esimerkiksi kesälomasesongissa tai pyhäpäivinä, kuten joulun pyhät tai juhannus. Yksittäisen vakiovuoron voi myös myydä toiselle käyttäjälle, joten kannattaa ensin yrittää myydä vuoro itse ja vasta sitten hyödyntää peruutusmahdollisuuksia. Vuoron peruutuksen määräaika on 48 tuntia ennen vuoron alkua
 5. Pidätämme oikeuden perua yksittäinen vakiovuoro kentillämme järjestettävän kilpailun tai tapahtuman vuoksi. Syitä peruutukselle voivat olla muun muassa SM-kilpailut tai muut kansalliset kilpailut. Mahdollisista peruutuksista tiedotetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Mikäli jo maksettuja vuoroja joudutaan peruuttamaan, maksut siirtyvät saldoksi vakiovuorolaisen asiakastilille. Saldolla asiakas pääsee varaamaan korvaavan vuoron perutun tilalle.
 6. Vakiovuorojen laskutuskäytännöt tiedotetaan vuoron vahvistamisen jälkeen.

Padel Sports Oy:lla on oikeus hintojen ja ehtojen muutoksiin. Mahdolliset muutokset hintoihin tai ehtoihin astuvat voimaan ilmoitushetkestä. Mikäli vakiovuoron hinta nousee enemmän kuin neljä (4) euroa tuntia kohden, on asiakkaalla oikeus irtisanoa vakiovuoro päättymään välittömästi. Ilmoitus vuoron päättämisestä tulee ilmoittaa kirjallisesti 10 päivän kuluessa hinnan korotuksesta.

Kesän 2022 edut

 • Vakiovuoron pitäminen voimassa 30 €/h hinnalla 16.6.-15.8.
 • -50 % vapaavalintaisesta Padel Shopin tuotteesta (pl. mailat & -pallot)*

*  Tuote tulee hankkia Padel Shopin tavanomaisten aukioloaikojen puitteissa. Etu on voimassa 20.5.-20.6.2022.