klubin esittely

Kuopion ensimmäinen padelkeskus avattiin helmikuussa 2020. Padelklubi sijaitsee Bellanrannassa, joka on nopeasti kasvava, vetovoimainen matkailu- ja aktiviteettikeskus vain 2,5 km päässä Kuopion keskustasta. Matkailukeskus Saanan kylpylä- ja saunamaailma on naapurissa.

Bellanrannan klubitoiminta

BELLANRANNAN YHTEYSHENKILÖT

ANTTI PAKKALA

Padel Club Finland Bellanranta

0400 446 692

JAANA PAKKALA

ASIAKASPALVELU

044 244 8449

VALTTERI NURMINEN

VALMENNUS

050 337 2674

BELLANRANNAN palvelut

Aukioloajat

Klubi on avoinna ympäri vuoden
klo 06:00-23:30

Asiakaspalvelu

044 244 8449 ma-pe klo 8.00-17.00

PadelShop

Tässä klubissa on myymälä. PadelShop – padelin prokauppa.

Mailavuokraus

Klubissamme on mailavuokraus

Seuratoiminta

Tässä keskuksessa on seuratoimintaa

Valmennustoiminta

Tässä keskuksessa on valmennustoimintaa

Kuopion padelliiga

Padel Sawo ja PCF Bellanranta järjestävät yhdessä Padelliigan kaikentasoisille nais- ja miespelaajille. Liigaa pelataan 4-5 parin lohkoissa. Parit jaetaan lohkoihin pelitason mukaan. Jokaisella parilla on kuukausi aikaa pelata oman lohkonsa pelit, jonka jälkeen lohkovoittaja nousee ylempään ja lohkon viimeinen putoaa alempaan lohkoon. Kevätkausi pelataan tammi-toukokuussa ja syyskausi syys-joulukuussa.

Yhden kauden hinta Padel Sawo ry:n ja Padel Club Kuopio ry:n jäsenille on 10 €/pelaaja, ei jäsenille 20 €/pelaaja. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden.  

Tammikuun alussa käynnistyvään liigaan tulee ilmoittautua 23.12.2020 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu www.rankedin.com sivustoilla. Luo itsellesi tunnukset ja etsi ”Kuopion Padelliiga”. Lähetä pelaajien nimet ja puhelinnumerot whatsapp-viestillä Valtterille tai Roopelle liigan whatsapp-ryhmään liittymistä varten.

Maksuohjeet:

Maksa kevätkausi padelliigan tilille ja kirjoita viestikenttään: ”kevätkausi 2021, oma ja parin nimi”

KUOPION PADELLIIGA 

FI09 5600 0520 7592 03

YHTEYSHENKILÖT

 

Padel Club Kuopio

Valtteri Nurminen

[email protected] 

puh. 050 337 2674

 

Padel Sawo

Roope Korhonen

[email protected] 

puh. 044 026 3455

 

LIIGAN SÄÄNNÖT

  • Kevätkausi tammi-toukokuu, syyskausi syys-joulukuu.
  • 4-5 parin lohkoissa. Yksi kierros kestää yhden kalenterikuukauden. 
  • Uudet lohkot julkaistaan viimeistään kuun kolmantena päivänä Bellanrannan padelklubin ja Padel Sawon verkkosivuilla kohdassa ”Liiga”.
  • Ottelut tulee olla pelattuna viimeistään kuun viimeisen päivän iltana klo 22.00 mennessä. 
  • Joukkueiden kapteenit löytyvät yhteisestä whatsapp-ryhmästä. Pelit sovitaan henkilökohtaisesti.
  • Ottelut pelataan Kuopion Mailapelikeskuksella tai Bellanrannan padelklubilla. Ottelut pelataan paras kolmesta -systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Pelit pelataan aina ilman etuja Golden point -menetelmällä (40-40 tilanteessa pelataan ratkaisupiste, palauttajat valitsevat syöttöruudun). Kolmannen erän voi halutessaan pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen).
  • Ottelu ei voi päättyä tasapeliin. Ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Näin ollen suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tuntia. 
  • Voittajajoukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun tuloksen Rankediniin, jonka vastustaja käy vahvistamassa Rankedinissä.
  • Mikäli ottelu jää pelaamatta, eikä kumpaakaan joukkuetta yksin voida pitää vastuussa pelaamatta jättämisestä, arvotaan ottelun voittaja. 
  • Mikäli parit päätyvät lohkossa tasapisteisiin katsotaan ensiksi keskinäistä ottelua, sen jälkeen gamien erotusta ja tarvittaessa sijoitus ratkaistaan arvalla.

Junnutoiminta

Syksyn 2020 harjoitusajat

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Lisätietoja junnutoiminnasta kertoo:

VALTTERI NURMINEN

VALMENNUS

050 337 2674

Valmennustoiminta

Tammikuun tehotreenit, Bellanranta, Kuopio

Viime syksyn huippusuositut tehotreenit saavat jatkoa! Ilmoittaudu mukaan, jos haluat hioa lyöntitekniikkaa ja pelistrategiaa.  Ryhmäkoko on max neljä pelaajaa. Yhden 1,5 tunnin treenikerran hinta on

Alkeiskurssi 2 x 2h, Bellanranta, Kuopio

Aika: 20.-21.2.2021 klo 10-12Paikka: Bellanranta, KuopioValmentaja: Valtteri NurminenHinta: 60 €/hlöIlmoittautumiset ja maksu Playtomicin kauttaLisätietoja: Valtteri Nurminen, puh. 050 337 2674

Ladies Padel -valmennukset, Bellanranta, kuopio

Järjestämme joulukuussa neljä valmennuskertaa naispelaajille. Aloittelijoiden ja vähemmän pelanneiden tunneilla hiotaan padelin peruslyöntejä. Edistyneiden pelaajien treenien painopiste on  pelin rakentamisessa ja pelistrategiassa. Ryhmäkoko on

Joulukuun tehotreenit, Bellanranta, Kuopio

Marraskuun huippusuositut tehotreenit saavat jatkoa! Ilmoittaudu mukaan, jos haluat hioa lyöntitekniikkaa ja pelistrategiaa.  Ryhmäkoko on max neljä pelaajaa. Yhden 1,5 tunnin treenikerran hinta on

Marraskuun tehotreenit, Bellanranta

Kaipaako lyöntitekniikkasi hiomista? Ei ole samantekevää millä tekniikalla palloa iskee, jotta tämä superlaji tarjoaisi parastaan. Niinpä nyt on hyvä hetki varmistaa eri padellyöntien oikea

MIESTEN VALMENNUSRYHMÄ, Bellanranta

Miesten valmennusryhmä 4 x 1,5hAika: 11.10., 18.10., 25.10., 1.11.

AJANKOHTAISTA

Padellahjakortti

Padelia pukinkonttiin

Pelaako puolisosi, kaverisi tai tuttusi padelia? Osta hänelle peliaikaa joululahjaksi! Peliaikalahjakorttiin voit haluamallasi summalla ostaa peliaikaa lahjansaajalle. Näin ostat peliaikalahjakortin: Lähetä meille viesti [email protected] tai WhatsApp 0400

Lue Lisää »

Whatsapp-ryhmät

Ylläpidämme klubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja lähetä Whatsapp -viesti klubillemme puh. 044 244 8449. Ryhmien tarkoituksena on pelien sopiminen ja koitamme saada ryhmiin saman tasoisia pelaajia, jotta pelikokemus olisi kaikille miellyttävä.

NAISET

Aloittelijat, edistyneet.

MIEHET

Aloittelijat, edistyneet.

MIXTY (sekanelinpeli)
PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.