asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Klubin esittely

Tämä viihtyisä padelklubi ja samalla Vantaan ensimmäiset padelkentät avattiin syyskuussa 2018. Klubin kentällä 1. pääset pelaamaan valaistuksessa, joita on vain viidellä kentällä koko maailmassa! Klubin yhteydessä toimii myös tasokas kuntosali OleFit Porttipuisto.

Padel Club Finland Porttipuisto padel kentät

Veikko Honkanen, Mari Tirkkonen-Saunamäki, Juha Jokela,
Mika Saunamäki, Kalle Väinölä

porttipuiston klubi- ja valmennustoiminta

Junnutoiminta

Padel Club Finland on järjestänyt junioritoimintaa Vantaalla ja Espoossa vuodesta 2018 alkaen. Junioritoiminta on osa Padel Academy Finlandia, jonka valmentajia päävalmentajamme Gabo Loredo kouluttaa jatkuvasti toimimaan osaavina, innostavina ja kannustavina. Tavoitteemme on tarjota junnuille sekä tasokasta valmennusta että padelin luonteen mukaista iloista yhteistä peliä.

Julkaisemme pian syksyn 2021 harjoitukset.

Lisätietoja junnutoiminnasta kertoo:

Jere Tarilo puh 040 1492626

jere.tarilo(@)padelclub.fi

Jos olet kiinnostunut jätä tietosi meille:

Alkavat kurssit

SYksyn alkeiskurssit käyntiin lokakuussa

Nyt on loistava aika aloittaa padelharrastus – Järjestämme 10 kerran alkeiskursseja aloittelijoille! Syksyn alkeiskurssit starttaavat viikolla 41 (10.10. alkava viikko). Alkeiskurssilla padelin perusteet käydään

Sokos Hotels Business Padelin sarjakauden 2022-2023 ensimmäinen pelipäivä on 4.10.

Sokos Hotels Business Padel on yrityksille suunnattu turnauskokonaisuus, jota pelataan jokaisella klubilla. Paikalliset yritykset ottavat miittaa toisistaan ja samalla on upea mahdollisuus verkostoitua muiden

Padelliiga starttaa 21 paikkakunnalla syyskuussa

Uusia pelikavereita, kilpailullisia matseja ja hyvää kisafiilistä! Padel Club Finland (& Padel Tampere) järjestää syyskuusta 2022 lähtien kaupunkien omia padelliigoja yli 20 paikkakunnalla. Padelliigaan

Nimitysuutisia imatralta

Tervetuloa PCF-tiimiin uusi Club Manager Juuso Huhtiranta! ”Moi kaikille, Miun nimi on Juuso Huhtiranta ja olen aloittanut uutena Club Managerina Imatran toimipisteessä. Reilu vuosi

Nimitysuutisia Joensuusta

Tervetuloa PCF-tiimiin uusi Club Manager Sami Vuomajoki! ”Hienoa tulla osaksi selvästikin hienoa yhteisöä ja harrastusta. Padel on itselleni uusi tuttavuus, mutta iski kipinää heti.

Gatorade summer tour 2022

Gatorade Summer Tour 2022 on vuoden viilein, kuumin ja suurin padelskaba; kahdeksan kilpailuluokkaa, 27 paikkakuntaa, sadoittain turnauksia ja tuhansia hyvän fiiliksen pelihetkiä ympäri Suomea! Osallistumalla

WhatsApp-ryhmät

Ylläpidämme klubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja lähetä Whatsapp -viesti Jyrki Herolle puh. 050 554 1266. Ryhmien tarkoituksena on pelien sopiminen ja koitamme saada ryhmiin saman tasoisia pelaajia, jotta pelikokemus olisi kaikille miellyttävä.

NAISET

1 Ryhmä – Olet tasoltasi A-luokan kilpapelaaja ja voitat siellä toistuvasti otteluita. Hallitset kaikki padelin eri osa-alueet.

2 Ryhmä – Olet tasoltasi B-luokan kilpapelaaja ja voitat siellä toistuvasti otteluita. Rakennat pisteesi, ja pakotat vastustajan virheisiin. Nopeassa pelissä pystyt käyttämään tarvittavia lyöntejä, ja lyöntitekniikkasi on hyvällä tasolla.

3 Ryhmä – Olet tasoltasi C-luokan kilpapelaaja tai lähellä sitä. Osaat liikkua ja sijoittua kentällä oikein. Lyöntisi menevät pääsääntöisesti haluamaasi suuntaan. Pysyt hyvällä liikkeellä mukana nopeatempoisissa peleissä.

4 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo pidempään, tai sinulla on hyvä mailapelitausta. Ymmärrät, että padeliin kuuluu sekä hyökkääminen että puolustaminen, ja osaat toteuttaa sitä käytännössä. Rauhallisessa pelissä lyöntisi ovat varmoja.

5 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo jonkin aikaa. Osut palloon kohtuullisen hyvin, ja osaat myös ajoittain liikkua verkolle onnistuneen lobin jälkeen.

6 Ryhmä – Olet vielä aloitteleva pelaaja. Pelaaminen on hauskaa, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja.

MIXTY (sekanelinpeli)

PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.

MIEHET (Yleinen)

1 Ryhmä – Olet tasoltasi padelliiton A-luokan kilpapelaaja. Hallitset kaikki padelin eri osa-alueet.

2 Ryhmä – Olet tasoltasi padelliiton B-luokan kilpapelaaja. Rakennat pisteesi, ja pakotat vastustan virheisiin. Nopeassa pelissä pystyt käyttämään tarvittavia lyöntejä, ja luovilla ratkaisuilla hämmennät vastustajia.

3 Ryhmä –Olet tasoltasi padelliiton B-luokan kilpapelaaja tai lähellä sitä. Omaat monipuolisen lyöntivalikoiman ja pystyt käyttämään sitä peleissä. Pystyt rakentamaan pisteitä useammalla onnistuneella lyönnillä.

4 Ryhmä – Olet tasoltasi lähellä padelliiton C-luokan kilpapelaajaa. Pystyt liikkumaan ja sijoittumaan kentällä hyvin. Lyönneissäsi on sekä voimaa että tarkkuutta

5 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo pidempään, tai sinulla on hyvä mailapelitausta. Ymmärrät sijoittumisen eri tyyppisissä tilanteissa. Keskitasoisessa pelissä lyöntisi ovat varmoja ja tarkkoja.

6 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo jonkin aikaa. Ymmärrät, että padeliin kuuluu sekä hyökkääminen että puolustaminen. Rauhallisessa pelissä pystyt lyömään varmoja lyöntejä. Keskitasoisessa pysyt mukana.

7 Ryhmä – Olet vielä aloitteleva pelaaja. Pelaaminen on hauskaa, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja.

PCF HALLISARJA

PCF Hallisarjaa pelataan neljän/viiden parin lohkoissa kierroksen kestäessä normaalisti noin 5 viikkoa. Jokaisen kierroksen jälkeen lohkovoittajat nousevat ylempään lohkoon ja häviäjät tippuvat alempaan. Mies-, nais- ja mixtyparit pelaavat kaikki samassa sarjassa. 

Sarjaa hallinnoidaan Rankedinissa (www.rankedin.com), jossa uusinta kierrosta voi hakea kirjoittamalla hakukenttään Pcf hallisarja, ja rullaamalla hakutuloksia alaspäin kohtaan Club Leagues. 

LIITTYMINEN: Liittyminen sarjaan tapahtuu  Rankedinissa, ja tämä tehdään uusimman kierroksen etusivun vasemmalta puolelta, painikkeesta Join. 

Huomioithan, että sekä sinulla että parillasi pitää olla tässä vaiheessa tili luotuna. Sarjaan liittymisen jälkeen laita WA-viesti Jyrki Herolle numeroon 050 5541 266 otsikolla Hallisarja, jossa on teidän kummankin nimet (etunimi + sukunimi) sekä puhelinnumerot. Uudet parit pyritään sijoittamaan oikean tasoiseen lohkoon, joten halutessasi voit jo tässä viestissä kertoa hieman pelikokemuksestanne padelin parissa. 

KAIKKI OTTELUT SOVITAAN ITSE, jonka helpottamiseksi jokaisen kierroksen alussa parit sijoitetaan oman lohkonsa WA-ryhmään. Otteluiden jälkeen voittaja merkitsee tuloksen Rankediniin omalla etusivullaan. Tämän lisäksi pelaajat lisätään INFO-ryhmään, jossa voi esittää sarjaan liittyviä kysymyksiä, mutta ei sopia pelejä. 

SARJAN OSALLISTUMISHINTA ON 10€ PER PELAAJA PER KAUSI (kevät/syksy). Maksuohjeet toimitetaan pelaajille liittymisen jälkeen. Sarjaa ei ole rajattu tiettyihin halleihin, vaan ottelut saa pelata millä tahansa virallisella padelkentällä.

LISÄTIETOJA:

Voit nousta sarjassa nopeammin pelaamalla haasteotteluita. Haasteotteluihin pätevät seuraavat säännöt: 

–       Haastaja maksaa vuoron kokonaisuudessaan, haastettu pari tuo uudet pelipallot. 

–       Haasteottelussa ei saa käyttää varapelaajaa. 

–       Mikäli alempana lohkoissa oleva haastaja voittaa ottelun, pyritään se sijoittamaan seuraavalle kierrokselle vähintään samaan lohkoon haastetun kanssa. 

–       Haasteotteluiden tuloksista pistää ilmoittaa välittömästi kilpailunjärjestäjälle WA-viestillä.

SÄÄNTÖJÄ JA SUOSITUKSIA:

–       Kannattaa varata otteluun aina vähintään 1,5 h vuoro. Ottelut pelataan normaaleilla padelsäännöillä, paras kolmesta erästä. Mikäli parit ovat epätasaiset, suosittelemme virallisen ottelun jälkeen vaihtamaan pareja ristiin, jotta loppupelistä tulee kaikille mukavampaa.   

–       Kenttätilanteen takia vuoroja kannattaa varata valmiiksi pitkälle eteenpäin, ja perua sitä mukaa, mikäli otteluita ei saa niihin aikoihin sovittua. 

–       Otteluissa saa käyttää varapelaajaa ilman erillistä ilmoitusta sairastumisen, loman tms. tilanteen sattuessa. Varapelaajan toivotaan olevan pelitaidoiltaan samaa tasoa korvattavan pelaajan kanssa. 

–       Mikäli ette syystä tai toisesta pysty pelaamaan ollenkaan otteluitanne, niin ilmoitathan siitä heti allekirjoittaneelle.  

–       Jokainen pari siirtyy aina automaattisesti seuraavalle kierrokselle, joten mikäli ette halua osallistua siihen, niin poistakaa itsenne sieltä hyvissä ajoin, sekä laittakaa ilmoitus WA:lla. 

Tervetuloa mukaan!

Padel club porttipuisto, vantaa

Tämä viihtyisä padelklubi ja samalla Vantaan ensimmäiset padelkentät avattiin syyskuussa 2018. Klubin yhteydessä toimii myös tasokas kuntosali OleFit Porttipuisto.

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle kuullaksesi lisää!

Sähköposti*

Yhteystiedot ja aukiolo

Näin varaat kentän

Vuokramailat & pallot

Meiltä saat vuokrattua klubeilta huippulaadukkaat HEAD -vuokramailat. Vuokramailat maksetaan varausta tehdessä Playtomic-applikaatiossa. Voit myös maksaa vuokramailat vasta klubilla jos et vielä varausta tehdessäsi tiedä lopullista tarvetta. Maksutapoina käyvät korttimaksut.

Kun saavut pelaamaan löydät vuokramailat lounge-alueelta olevalta itsepalvelutiskiltä.

vuokraMailat

Pallot

WhatsApp-ryhmät

Ylläpidämme klubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä, täytä alla oleva lomake ja lähetä se asiakaspalveluumme. Ryhmien tarkoituksena on pelien sopiminen ja koitamme saada ryhmiin saman tasoisia pelaajia, jotta pelikokemus olisi kaikille miellyttävä.

NAISET

1 Ryhmä – Olet tasoltasi A-luokan kilpapelaaja ja voitat siellä toistuvasti otteluita. Hallitset kaikki padelin eri osa-alueet.

2 Ryhmä – Olet tasoltasi B-luokan kilpapelaaja ja voitat siellä toistuvasti otteluita. Rakennat pisteesi, ja pakotat vastustajan virheisiin. Nopeassa pelissä pystyt käyttämään tarvittavia lyöntejä, ja lyöntitekniikkasi on hyvällä tasolla.

3 Ryhmä – Olet tasoltasi C-luokan kilpapelaaja tai lähellä sitä. Osaat liikkua ja sijoittua kentällä oikein. Lyöntisi menevät pääsääntöisesti haluamaasi suuntaan. Pysyt hyvällä liikkeellä mukana nopeatempoisissa peleissä.

4 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo pidempään, tai sinulla on hyvä mailapelitausta. Ymmärrät, että padeliin kuuluu sekä hyökkääminen että puolustaminen, ja osaat toteuttaa sitä käytännössä. Rauhallisessa pelissä lyöntisi ovat varmoja.

5 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo jonkin aikaa. Osut palloon kohtuullisen hyvin, ja osaat myös ajoittain liikkua verkolle onnistuneen lobin jälkeen.

6 Ryhmä – Olet vielä aloitteleva pelaaja. Pelaaminen on hauskaa, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja.

MIXTY (sekanelinpeli)

PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.

MIEHET (Yleinen)

1 Ryhmä – Olet tasoltasi padelliiton A-luokan kilpapelaaja. Hallitset kaikki padelin eri osa-alueet.

2 Ryhmä – Olet tasoltasi padelliiton B-luokan kilpapelaaja. Rakennat pisteesi, ja pakotat vastustan virheisiin. Nopeassa pelissä pystyt käyttämään tarvittavia lyöntejä, ja luovilla ratkaisuilla hämmennät vastustajia.

3 Ryhmä –Olet tasoltasi padelliiton B-luokan kilpapelaaja tai lähellä sitä. Omaat monipuolisen lyöntivalikoiman ja pystyt käyttämään sitä peleissä. Pystyt rakentamaan pisteitä useammalla onnistuneella lyönnillä.

4 Ryhmä – Olet tasoltasi lähellä padelliiton C-luokan kilpapelaajaa. Pystyt liikkumaan ja sijoittumaan kentällä hyvin. Lyönneissäsi on sekä voimaa että tarkkuutta

5 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo pidempään, tai sinulla on hyvä mailapelitausta. Ymmärrät sijoittumisen eri tyyppisissä tilanteissa. Keskitasoisessa pelissä lyöntisi ovat varmoja ja tarkkoja.

6 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo jonkin aikaa. Ymmärrät, että padeliin kuuluu sekä hyökkääminen että puolustaminen. Rauhallisessa pelissä pystyt lyömään varmoja lyöntejä. Keskitasoisessa pysyt mukana.

7 Ryhmä – Olet vielä aloitteleva pelaaja. Pelaaminen on hauskaa, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja.

Ilmoittaudu ryhmään!

Sokos Hotels Business Padelin sarjakauden 2022-2023 ensimmäinen pelipäivä on 4.10.

Sokos Hotels Business Padel on yrityksille suunnattu turnauskokonaisuus, jota pelataan jokaisella klubilla. Paikalliset yritykset ottavat miittaa toisistaan ja samalla on upea mahdollisuus verkostoitua muiden