[email protected]

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

[email protected] • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Valmennustoiminta

Padel Club Finland panostaa kaikessa parhaaseen mahdolliseen laatuun, niin myös valmennuksessa. Olemme Suomen johtava valmennukseen ja lajikulttuuriin keskittyvä toimija. Teemme yhteistyötä Suomen Padelliiton sekä esimerkiksi Espanjalaisen PadelMBAn kanssa, jotta voimme taata Suomen parhaan padelvalmennuksen klubeillamme.

Missiomme on opettaa suomalaisille padelharrastajille tekniikkaa, taktiikkaa sekä oikeaa lajikulttuuria. Padel Club Finlandilla  jokaisella on mahdollisuus kehittyä omasta lähtötasosta riippumatta.

Tutustu koko PK-seudun valmennustarjontaamme alla ja laita viestiä, jos herää kysyttävää: [email protected]

Muun Suomen klubien valmennustarjonta löytyy klubikohtaisilta sivuiltaa. Löydät ne päävalikon Klubit-otsikon alta.

Valmennustuotteet

Tutustu erilaisiin valmennustuotteisiimme alla!

Autamme jokaista löytämään omalle pelitasolle sopivaa valmennusta, jotta saat lajista vielä enemmän irti!

[email protected]

Kurssit ja valmennusryhmät

Tarjoamme ammattimaista ja monipuolista padelvalmennusta, ryhmiä löytyy kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajaan.

Tutustu tarjontaan!

Yksityistunnit


Voit varata valmentajillemme suosittuja yksityistunteja, jossa pääsette keskittymään valmentajan kanssa yksilölliseen kehittymiseen padelissa.

Tutustu PK-seudun valmentajiimme alta!

Junnutoiminta


Järjestämme junioreille monipuolista valmennustoimintaa miltei kaikilla klubeillamme Suomessa.

Tutustu junioritoimintaamme!

ALKEISKURSSIT

Järjestämme klubeillamme alkeiskursseja, jotka sopivat aloittelijoille. Kursseilla käydään läpi padelin perustekniikka- ja taktiikka sekä säännöt.

Perus- ja jatkokurssit

Järjestämme klubeillamme perus- ja jatkokursseja, jotka sopivat aloittelijoille sekä jo jonkin aikaa (1+) pelanneille. Kursseilla käydään läpi padelin perustekniikka- ja taktiikka sekä säännöt, jatkokurssilla syvennytään myös lyöntitekniikkaan.

Valmentajat

Jasu Räisänen

Vastuuvalmentaja
Kotiklubi: Kilo
050 506 7536

Padel vei Jasun mukanaan jo vuonna 2016, ja hän on ollut Padel Academyn valmennustoiminnassa alusta saakka. Jasun vahvuuksiin valmentajana kuuluu mukava ja rento meininki sekä kyky löytää kullekin omat keinot kehittää peliä. Jasu valmentaa kaikentasoisia pelaajia.

Inka kuusniemi

Vastuuvalmentaja
Kotiklubi: Tammisto & Pirkkola
050 336 0027

Inka on kokenut ja meritoitunut, lajia rakastava ammattivalmentaja, jonka ensikosketus padeliin tapahtui jo vuonna 1998. Inkan valmennus on laadukasta, hauskuutta ja huumoria unohtamatta. Tunneilla käy pelaajia aloittelijoista kilpatasolle asti.

Timo Hartikainen

Vastuuvalmentaja
Kotiklubi: Tammisto
050 366 8211

Valmentajana Timo on innostunut, kannustava sekä energinen. Lisäksi hän rakastaa ihmisten kanssa olemista ja toimimista. Timon mielestä pedagoginen ja tavoitteellinen lähestyminen auttaa parhaiten kehittymään. Timo on suuntautunut pääasiassa kokeneempien ja kilpapelaajien valmentamiseen.

mikko velikopolje

Valmentaja
Kotiklubit: Porttipuisto, Tammisto & Pirkkola

Mikko on entinen tennispelaaja nykyinen padelisti yli 20 vuoden mailapelikokemuksella. Mikon tunneilla on kannustavan rento ilmapiiri, jossa jokainen viihtyy. Mikko jakaa mielellään tietämystään ja innostustaan kaiken tasoisten pelaajien kanssa.

Fiija Ketonen

Valmentaja
Kotiklubi: Porttipuisto & Tammisto

Fiija on pelannut padelia yhteensä kolme vuotta, ennen sitä harrastuksiin kuului salibandya, jalkapalloa ja pesäpalloa. Fiija valmentaa nähdäkseen uusien asioiden oivaltamista, onnistumisen tunteita sekä asiakkaiden huimaa kehitystä. Fiija käy myös itse säännöllisesti valmennustunneilla, jota hän haluaakin hyödyntää myös omassa valmennuksessa.

Tiina mustonen

Valmentaja
Kotiklubit: Suomenoja & Kilo

Tiina omaa vahvan tennistaustan ja on opiskellut padelia jo monta vuotta. Pirteys, aurinkoisuus ja turvallisuus ovat elementtejä joiden takia kaikki viihtyvät Tiinan valmennuksessa lapsista aikuisiin.

osmo tuomisto

Valmentaja
Kotiklubi: Hyvinkää/Riihimäki

Osmon historiaan kuuluu lasten liikunnallisen iltapäiväkerhon vetämistä sekä tennisvalmentajana toimimista, jossa hän on itsekin saavuttanut juniorivuosina Suomen mestaruuksia. Nykyään Osmo tykkää harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja. Osmo on positiivinen ja kannustava valmentaja, jonka tunneilla treenataan aina hymy huulilla. Asiakasryhmiin kuuluu pelaajia aloittelijoista kilpailijoihin.

Jesse Liljegren

Valmentaja
Kotiklubi: Järvenpää
040 860 8596

Jesse siirtyi pitkän tennisuran jälkeen padelin pariin vuonna 2017, jossa oppeja on kertynyt Suomen lisäksi Espanjasta. Jesse on valmentajana rauhallinen ja kannustava, hän haluaa jakaa osaamistaan ja viedä padelkulttuuria eteenpäin aloittelijoista kokeneisiin.

ROMI Chiciuc

Valmentaja
Kotiklubi: PK-seutu

Ville posti

Valmennuskoordinaattori
Kotiklubi: Pori

Entinen ammattiurheilija ja tennistaustan omaava Ville tuo vahvaa valmennusosaamista Länsi-Suomen tiimiin. Villen tekninen silmä ja taktinen osaaminen vievät pelaajia taatusti pelikentillä eteenpäin. Ville valmentaa pelaajia kilpapelaajista aloittelijoihin.

sami Kyllönen

Valmentaja
Kotiklubi: Hiukkavaara, Oulu

Samilla on vahva kilpapeli- ja valmennustausta monista palloilu- ja mailapeleistä. Intohimoinen padelpelaaja ja valmentaja lähestyy valmennusta ajatuksella ja huumorilla. Samin pitkä pelitausta sekä valmentajakoulutukset Padel-liiton ja Padel MBA:n toimesta antavat hänelle vankan pohjan viedä valmennettavien peliä ja tekniikoita eteenpäin. Sami valmentaa monipuolisesti aloittelijoista jo kehittyneempiin pelaajiin.
.

Valmennustuotteet

Tutustu erilaisiin valmennustuotteisiin alta. Autamme myös jokaista löytämään omaan tasoon sopivaa valmennusta, jotta saat lajista irti vielä enemmän!

Laita viestiä: [email protected]

Perus- ja jatkokurssit

Järjestämme klubeillamme 2 x 2h ja 4 x 1,5h peruskursseja, sekä 4 x 1,5 jatkokurssin. Peruskurssi sopii alottelijoille sekä jo jonkin aikaa (+1 v) pelanneille, kun taas jatkokurssi soveltuu peruskurssin jo käyneelle. Peruskurssilla käydään läpi padelin perustekniikka- ja taktiikka sekä säännöt. Jatkokurssilla syvennytään padelin lyöntitekniikkaan ja -taktiikkaan.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä treenataan neljän hengen ryhmissä viikoittain vaihtuvan teeman mukaisesti. Omia valmennusryhmiä voi varata Kiloon, Suomenojalle, Porttipuistoon ja Tammistoon.

JunioriValmentajat

Monika Nousmaa

Juniorivalmentaja

Kari Hakuli

Juniorivalmentaja

Valmennuksien hinnasto

Hinta / 1h (1-4 henkilölle, sis.kenttävuokran ja vuokramailat)

Paikkakunta Arkisin 6-16 Arkisin 16-23 Viikonloppuisin
PK-seutu 80 € 104 € 104 €
PK-seutu Inka, Jasu ja Timo 80 € 110 € 110 €
Muu Suomi 75 € 100 € 100 €