asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Valmennustoiminta

Padel Club Finland panostaa kaikessa parhaaseen mahdolliseen laatuun, niin myös valmennuksessa. Olemme Suomen johtava valmennukseen ja lajikulttuuriin keskittyvä toimija. Teemme yhteistyötä Suomen Padelliiton sekä esimerkiksi Espanjalaisen PadelMBAn kanssa, jotta voimme taata Suomen parhaan padelvalmennuksen klubeillamme.

Missiomme on opettaa suomalaisille padelharrastajille tekniikkaa, taktiikkaa sekä oikeaa lajikulttuuria. Padel Club Finlandilla  jokaisella on mahdollisuus kehittyä omasta lähtötasosta riippumatta.

Tutustu koko valmennustarjontaamme alla ja laita viestiä, jos herää kysyttävää: valmennukset@padelclub.fi

Valmennustuotteet

Tutustu erilaisiin valmennustuotteisiimme alla!

Autamme jokaista löytämään omalle pelitasolle sopivaa valmennusta, jotta saat lajista vielä enemmän irti!

valmennukset@padelclub.fi

Kurssit ja valmennusryhmät

Tarjoamme ammattimaista ja monipuolista padelvalmennusta, ryhmiä löytyy kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajaan.

Tutustu tarjontaan!

Yksityistunnit


Voit varata valmentajillemme suosittuja yksityistunteja, jossa pääsette keskittymään valmentajan kanssa yksilölliseen kehittymiseen padelissa.

Tutustu PK-seudun valmentajiimme alta!

Junnutoiminta


Järjestämme junioreille monipuolista valmennustoimintaa miltei kaikilla klubeillamme Suomessa.

Tutustu junioritoimintaamme!

ALKEISKURSSIT

Järjestämme klubeillamme alkeiskursseja, jotka sopivat aloittelijoille. Kursseilla käydään läpi padelin perustekniikka- ja taktiikka sekä säännöt.

Perus- ja jatkokurssit

Järjestämme klubeillamme perus- ja jatkokursseja, jotka sopivat aloittelijoille sekä jo jonkin aikaa (1+) pelanneille. Kursseilla käydään läpi padelin perustekniikka- ja taktiikka sekä säännöt, jatkokurssilla syvennytään myös lyöntitekniikkaan.

Valmentajat

Jasu Räisänen

Vastuuvalmentaja
Kotiklubi: Kilo
050 506 7536

Padel vei Jasun mukanaan jo vuonna 2016, ja hän on ollut Padel Club Finlandin valmennustoiminnassa alusta saakka. Jasun vahvuuksiin valmentajana kuuluu mukava ja rento meininki sekä kyky löytää kullekin omat keinot kehittää peliä. Jasu valmentaa kaikentasoisia pelaajia.

Inka kuusniemi

Vastuuvalmentaja
Kotiklubi: Tammisto & Pirkkola
050 336 0027

Inka on kokenut ja meritoitunut, lajia rakastava ammattivalmentaja, jonka ensikosketus padeliin tapahtui jo vuonna 1998. Inkan valmennus on laadukasta, hauskuutta ja huumoria unohtamatta. Tunneilla käy pelaajia aloittelijoista kilpatasolle asti.

Ville posti

Valmennuskoordinaattori
Kotiklubi: Pori
040 725 0423

Entinen ammattiurheilija ja tennistaustan omaava Ville tuo vahvaa valmennusosaamista Länsi-Suomen tiimiin. Villen tekninen silmä ja taktinen osaaminen vievät pelaajia taatusti pelikentillä eteenpäin. Ville valmentaa pelaajia kilpapelaajista aloittelijoihin.

sami Kyllönen

Valmentaja
Kotiklubi: Hiukkavaara, Oulu
045 631 0837

Samilla on vahva kilpapeli- ja valmennustausta monista palloilu- ja mailapeleistä. Intohimoinen padelpelaaja ja valmentaja lähestyy valmennusta ajatuksella ja huumorilla. Samin pitkä pelitausta sekä valmentajakoulutukset Padel-liiton ja Padel MBA:n toimesta antavat hänelle vankan pohjan viedä valmennettavien peliä ja tekniikoita eteenpäin. Sami valmentaa monipuolisesti aloittelijoista jo kehittyneempiin pelaajiin.
.

osmo tuomisto

Valmentaja
Kotiklubi: Hyvinkää/Riihimäki
050 336 0049

Osmon historiaan kuuluu lasten liikunnallisen iltapäiväkerhon vetämistä sekä tennisvalmentajana toimimista, jossa hän on itsekin saavuttanut juniorivuosina Suomen mestaruuksia. Nykyään Osmo tykkää harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja. Osmo on positiivinen ja kannustava valmentaja, jonka tunneilla treenataan aina hymy huulilla. Asiakasryhmiin kuuluu pelaajia aloittelijoista kilpailijoihin.

mikko velikopolje

Valmentaja
Kotiklubit: Porttipuisto & Pirkkola

Mikko on entinen tennispelaaja nykyinen padelisti yli 20 vuoden mailapelikokemuksella. Mikon tunneilla on kannustavan rento ilmapiiri, jossa jokainen viihtyy. Mikko jakaa mielellään tietämystään ja innostustaan kaiken tasoisten pelaajien kanssa. ​

Jesse Liljegren

Valmentaja
Kotiklubi: Järvenpää
040 860 8596

Jesse siirtyi pitkän tennisuran jälkeen padelin pariin vuonna 2017, jossa oppeja on kertynyt Suomen lisäksi Espanjasta. Jesse on valmentajana rauhallinen ja kannustava, hän haluaa jakaa osaamistaan ja viedä padelkulttuuria eteenpäin aloittelijoista kokeneisiin.

ARI STIGELL

Valmentaja
Kotiklubi: Kilo, Suomenoja & Masala
044 299 2226

Arilla on racketlon kokemusta viideltä vuosikymmeneltä ja hän osaakin tunnistaa eri mailapelilajien ominaisuudet ja mahdollisuudet. Nyt padel on vienyt kaiken vapaa-ajan vuodesta 2019. Lisäksi hänellä on valmennustaustaa sulkapallosta kymmenen vuoden ajalta. Arin tunneilla minimoidaan odotusajat ja annetaan paljon palautetta kaikille posiitiivisessa hengessä. Ari jakaa padeloppeja junioreille, sekä harrastuksen alussa oleville aikuisille.

Jukka Pohjanoksa

Valmentaja
Kotiklubi: Kilo, Suomenoja & Masala
044 299 2949

Jukalla on vahva tennis- ja pingistausta nuoruudesta, jonka jälkeen painopiste siirtyi Squashiin. Jukka on  pelannut useissa racketlonin sm-kisoissa ja viimeiset kolme vuotta hän on syventynyt padelin maailmaan. Jukalla on vahva valmennustausta erityisesti junioreista, sekä on nykyisin myös saatavilla valmentamaan aikuisia.

Jukka Vuorensyrjä

Valmentaja
Kotiklubi: Pirkkola
050 623 63

Jukka on innostava ja positiivisen vireen kentällä luova valmentaja, jolla on kokemusta niin tennis- kuin padelvalmennuksesta. Jukan tunneilla käydään läpi tekniikkaa kullekin sopivalla tasolla, oivalletaan ja opitaan viemään oppimaamme pelitilanteisiin – aina iloisella ja kannustavalla fiiliksellä.

Petteri Paakkunainen

Valmentaja
Kotiklubi: PK-seutu & Järvenpää
050 465 4299

Padelkärpänen puri Petteriä, kun Suomessa oli vasta yksi padelkenttä, joten kokemusta lajista on kertynyt yli 15 vuoden ajalta. Tänä aikana Petteri on mm. edustanut Suomea padelissa seniorien MM- ja EM-kisoissa. Valmentajana Petteri on rento, kannustava sekä hyväntuulinen ja jakaa mielellään kokemustaan kaiken tasoisille aikuispelaajille.

Janne Falk

Valmentaja
Kotiklubi: Kilo, Suomenoja & Masala
050 469 5511

ROMI Chiciuc

Valmentaja
Kotiklubi: PK-seutu
040 197 5919

Valmennustuotteet

Tutustu erilaisiin valmennustuotteisiin alta. Autamme myös jokaista löytämään omaan tasoon sopivaa valmennusta, jotta saat lajista irti vielä enemmän!

Laita viestiä: valmennukset@padelclub.fi

Perus- ja jatkokurssit

Järjestämme klubeillamme 2 x 2h ja 4 x 1,5h peruskursseja, sekä 4 x 1,5 jatkokurssin. Peruskurssi sopii alottelijoille sekä jo jonkin aikaa (+1 v) pelanneille, kun taas jatkokurssi soveltuu peruskurssin jo käyneelle. Peruskurssilla käydään läpi padelin perustekniikka- ja taktiikka sekä säännöt. Jatkokurssilla syvennytään padelin lyöntitekniikkaan ja -taktiikkaan.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä treenataan neljän hengen ryhmissä viikoittain vaihtuvan teeman mukaisesti. Omia valmennusryhmiä voi varata Kiloon, Suomenojalle, Porttipuistoon ja Tammistoon.

JunioriValmentajat

Monika Nousmaa

Juniorivalmentaja

Kari Hakuli

Juniorivalmentaja

Valmennuksien hinnasto

Hinta / 1h (1-4 henkilölle, sis.kenttävuokran ja vuokramailat)

Paikkakunta Arkisin 6-16 Arkisin 16-23 Viikonloppuisin
PK-seutu 80 € 104 € 104 €
PK-seutu Inka ja Jasu 80 € 110 € 110 €
Muu Suomi 75 € 100 € 100 €