KlubIn esittely

Tämä Espoon toinen sisäpadelkeskus avattiin kesällä 2019. Erityismaininnan pelaajilta klubi saa kerta toisensa jälkeen sen kodikkaasta tunnelmasta ja erityisen suuresta pelikorkeudesta. Täällä ei lobit kolise katossa.

Veikko Honkanen, Mari Tirkkonen-Saunamäki, Juha Jokela,
Mika Saunamäki,
Kalle Väinölä

Suomenojan klubi- ja valmennustoiminta

Junnutoiminta

Syksyn 2020 harjoitusajat

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Lisätietoja junnutoiminnasta kertoo:

Jyrki Hero // 040 5030143
hero(@)padelclub.fi

Jos olet kiinnostunut jätä tietosi meille:

Alkavat kurssit

Whatsapp-ryhmät

Ylläpidämme klubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja lähetä Whatsapp -viesti Jyrki Herolle puh. 040 5030 143. Ryhmien tarkoituksena on saada ryhmiin saman tasoisia pelaajia, jotta pelikokemus olisi kaikille miellyttävä.

NAISET

1 Ryhmä – Naisten A-luokka
2 Ryhmä – Naisten B-luokka
3 Ryhmä – Naisten C-luokka
4 Ryhmä – Harrastaja
5 Ryhmä – Aloittelija

MIXTY (sekanelinpeli)

PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.

MIEHET (AVOIN)

1 Ryhmä – Olet tasoltasi miesten A-luokan kilpapelaaja. Hallitset kaikki padelin eri osa-alueet.

2 Ryhmä – Olet tasoltasi miesten B-luokan kilpapelaaja. Rakennat pisteesi, ja pakotat vastustan virheisiin. Nopeassa pelissä pystyt käyttämään tarvittavia lyöntejä, ja luovilla ratkaisuilla hämmennät vastustajia.

3 Ryhmä –Olet tasoltasi miesten B-luokan kilpapelaaja tai lähellä sitä. Omaat monipuolisen lyöntivalikoiman ja pystyt käyttämään sitä peleissä. Pystyt rakentamaan pisteitä useammalla onnistuneella lyönnillä.

4 Ryhmä – Olet tasoltasi lähellä miesten C-luokan kilpapelaajaa. Pystyt liikkumaan ja sijoittumaan kentällä hyvin. Lyönneissäsi on sekä voimaa että tarkkuutta

5 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo pidempään, tai sinulla on hyvä mailapelitausta. Ymmärrät sijoittumisen eri tyyppisissä tilanteissa. Keskitasoisessa pelissä lyöntisi ovat varmoja ja tarkkoja.

6 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo jonkin aikaa. Ymmärrät, että padeliin kuuluu sekä hyökkääminen että puolustaminen. Rauhallisessa pelissä pystyt lyömään varmoja lyöntejä. Keskitasoisessa pysyt mukana.

7 Ryhmä – Olet vielä aloitteleva pelaaja. Pelaaminen on hauskaa, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja.