[email protected]

09 424 53068
arkisin klo 9-20, la 9.30-15.30, su 14-20

[email protected] • 09 424 53068 • arkisin klo 9-20, la 9.30-15.30, su 14-20

asiakaspal[email protected] • 09 424 53068
arkisin klo 9-20, la 9.30-15.30, su 14-20

KlubIn esittely

Tämä Espoon toinen sisäpadelkeskus avattiin kesällä 2019. Erityismaininnan pelaajilta klubi saa kerta toisensa jälkeen sen kodikkaasta tunnelmasta ja erityisen suuresta pelikorkeudesta. Täällä ei lobit kolise katossa.

Suomenojan padel kenttä Padel Club Finland

Veikko Honkanen, Mari Tirkkonen-Saunamäki, Juha Jokela,
Mika Saunamäki,
Kalle Väinölä

Suomenojan klubi- ja valmennustoiminta

Junnutoiminta

Padel Club Finland on järjestänyt junioritoimintaa Vantaalla ja Espoossa vuodesta 2018 alkaen. Junioritoiminta on osa Padel Academy Finlandia, jonka valmentajia päävalmentajamme Gabo Loredo kouluttaa jatkuvasti toimimaan osaavina, innostavina ja kannustavina. Tavoitteemme on tarjota junnuille sekä tasokasta valmennusta että padelin luonteen mukaista iloista yhteistä peliä.

Junnut treenaavat Suomenojalla lauantaisin. Lisätietoja syksyn 2021 toiminnasta pian.

Lisätietoja junnutoiminnasta kertoo:

Jere Tarilo Puh 040 1492626

jere.tarilo(@)padelclub.fi

Jos olet kiinnostunut jätä tietosi meille:

Whatsapp-ryhmät

Ylläpidämme klubeillamme pelaamiseen tarkoitettuja peliryhmiä WhatsAppissa. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja lähetä Whatsapp -viesti Jyrki Herolle puh. 050 554 1266. Ryhmien tarkoituksena on pelien sopiminen ja koitamme saada ryhmiin saman tasoisia pelaajia, jotta pelikokemus olisi kaikille miellyttävä.

NAISET

1 Ryhmä – Olet tasoltasi A-luokan kilpapelaaja ja voitat siellä toistuvasti otteluita. Hallitset kaikki padelin eri osa-alueet.

2 Ryhmä – Olet tasoltasi B-luokan kilpapelaaja ja voitat siellä toistuvasti otteluita. Rakennat pisteesi, ja pakotat vastustajan virheisiin. Nopeassa pelissä pystyt käyttämään tarvittavia lyöntejä, ja lyöntitekniikkasi on hyvällä tasolla.

3 Ryhmä – Olet tasoltasi C-luokan kilpapelaaja tai lähellä sitä. Osaat liikkua ja sijoittua kentällä oikein. Lyöntisi menevät pääsääntöisesti haluamaasi suuntaan. Pysyt hyvällä liikkeellä mukana nopeatempoisissa peleissä.

4 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo pidempään, tai sinulla on hyvä mailapelitausta. Ymmärrät, että padeliin kuuluu sekä hyökkääminen että puolustaminen, ja osaat toteuttaa sitä käytännössä. Rauhallisessa pelissä lyöntisi ovat varmoja.

5 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo jonkin aikaa. Osut palloon kohtuullisen hyvin, ja osaat myös ajoittain liikkua verkolle onnistuneen lobin jälkeen.

6 Ryhmä – Olet vielä aloitteleva pelaaja. Pelaaminen on hauskaa, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja.

MIXTY (sekanelinpeli)

PariskuntaPadel – ryhmä mukavaan pelailuun sekanelinpelinä.

MIEHET (Yleinen)

1 Ryhmä – Olet tasoltasi padelliiton A-luokan kilpapelaaja. Hallitset kaikki padelin eri osa-alueet.

2 Ryhmä – Olet tasoltasi padelliiton B-luokan kilpapelaaja. Rakennat pisteesi, ja pakotat vastustan virheisiin. Nopeassa pelissä pystyt käyttämään tarvittavia lyöntejä, ja luovilla ratkaisuilla hämmennät vastustajia.

3 Ryhmä –Olet tasoltasi padelliiton B-luokan kilpapelaaja tai lähellä sitä. Omaat monipuolisen lyöntivalikoiman ja pystyt käyttämään sitä peleissä. Pystyt rakentamaan pisteitä useammalla onnistuneella lyönnillä.

4 Ryhmä – Olet tasoltasi lähellä padelliiton C-luokan kilpapelaajaa. Pystyt liikkumaan ja sijoittumaan kentällä hyvin. Lyönneissäsi on sekä voimaa että tarkkuutta

5 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo pidempään, tai sinulla on hyvä mailapelitausta. Ymmärrät sijoittumisen eri tyyppisissä tilanteissa. Keskitasoisessa pelissä lyöntisi ovat varmoja ja tarkkoja.

6 Ryhmä – Olet pelannut padelia jo jonkin aikaa. Ymmärrät, että padeliin kuuluu sekä hyökkääminen että puolustaminen. Rauhallisessa pelissä pystyt lyömään varmoja lyöntejä. Keskitasoisessa pysyt mukana.

7 Ryhmä – Olet vielä aloitteleva pelaaja. Pelaaminen on hauskaa, mutta lyöntisi eivät ole vielä kovin tarkkoja.

PCF HALLISARJA

PCF Hallisarjaa pelataan neljän/viiden parin lohkoissa kierroksen kestäessä normaalisti noin 5 viikkoa. Jokaisen kierroksen jälkeen lohkovoittajat nousevat ylempään lohkoon ja häviäjät tippuvat alempaan. Mies-, nais- ja mixtyparit pelaavat kaikki samassa sarjassa. 

Sarjaa hallinnoidaan Rankedinissa (www.rankedin.com), jossa uusinta kierrosta voi hakea kirjoittamalla hakukenttään Pcf hallisarja, ja rullaamalla hakutuloksia alaspäin kohtaan Club Leagues. 

LIITTYMINEN: Liittyminen sarjaan tapahtuu  Rankedinissa, ja tämä tehdään uusimman kierroksen etusivun vasemmalta puolelta, painikkeesta Join. 

Huomioithan, että sekä sinulla että parillasi pitää olla tässä vaiheessa tili luotuna. Sarjaan liittymisen jälkeen laita WA-viesti Jyrki Herolle numeroon 050 554 1266 otsikolla Hallisarja, jossa on teidän kummankin nimet (etunimi + sukunimi) sekä puhelinnumerot. Uudet parit pyritään sijoittamaan oikean tasoiseen lohkoon, joten halutessasi voit jo tässä viestissä kertoa hieman pelikokemuksestanne padelin parissa. 

KAIKKI OTTELUT SOVITAAN ITSE, jonka helpottamiseksi jokaisen kierroksen alussa parit sijoitetaan oman lohkonsa WA-ryhmään. Otteluiden jälkeen voittaja merkitsee tuloksen Rankediniin omalla etusivullaan. Tämän lisäksi pelaajat lisätään INFO-ryhmään, jossa voi esittää sarjaan liittyviä kysymyksiä, mutta ei sopia pelejä. 

SARJAN OSALLISTUMISHINTA ON 10€ PER PELAAJA PER KAUSI (kevät/syksy). Maksuohjeet toimitetaan pelaajille liittymisen jälkeen. Sarjaa ei ole rajattu tiettyihin halleihin, vaan ottelut saa pelata millä tahansa virallisella padelkentällä.

LISÄTIETOJA:

Voit nousta sarjassa nopeammin pelaamalla haasteotteluita. Haasteotteluihin pätevät seuraavat säännöt: 

–       Haastaja maksaa vuoron kokonaisuudessaan, haastettu pari tuo uudet pelipallot. 

–       Haasteottelussa ei saa käyttää varapelaajaa. 

–       Mikäli alempana lohkoissa oleva haastaja voittaa ottelun, pyritään se sijoittamaan seuraavalle kierrokselle vähintään samaan lohkoon haastetun kanssa. 

–       Haasteotteluiden tuloksista pistää ilmoittaa välittömästi kilpailunjärjestäjälle WA-viestillä.

SÄÄNTÖJÄ JA SUOSITUKSIA:

–       Kannattaa varata otteluun aina vähintään 1,5 h vuoro. Ottelut pelataan normaaleilla padelsäännöillä, paras kolmesta erästä. Mikäli parit ovat epätasaiset, suosittelemme virallisen ottelun jälkeen vaihtamaan pareja ristiin, jotta loppupelistä tulee kaikille mukavampaa.   

–       Kenttätilanteen takia vuoroja kannattaa varata valmiiksi pitkälle eteenpäin, ja perua sitä mukaa, mikäli otteluita ei saa niihin aikoihin sovittua. 

–       Otteluissa saa käyttää varapelaajaa ilman erillistä ilmoitusta sairastumisen, loman tms. tilanteen sattuessa. Varapelaajan toivotaan olevan pelitaidoiltaan samaa tasoa korvattavan pelaajan kanssa. 

–       Mikäli ette syystä tai toisesta pysty pelaamaan ollenkaan otteluitanne, niin ilmoitathan siitä heti allekirjoittaneelle.  

–       Jokainen pari siirtyy aina automaattisesti seuraavalle kierrokselle, joten mikäli ette halua osallistua siihen, niin poistakaa itsenne sieltä hyvissä ajoin, sekä laittakaa ilmoitus WA:lla. 

Tervetuloa mukaan!