asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Tapahtumat

Järjestämme klubeillamme erilaisia tapahtumia. Tule rohkeasti mukaan pelaamaan ja viihtymään! 

Padelliiga

Padelliiga tarjoaa uusia pelikavereita, kilpailullisia matseja ja hyvää kisafiilistä!

Padel Club Finland (& Padel Tampere) järjestää syyskuusta 2022 lähtien kaupunkien omia padelliigoja yli 20 paikkakunnalla. Padelliigaan osallistuminen on ilmaista, pelaajien vastuulle jäävät ainoastaan pallo- & kenttäkulut.

Businesspadel

Yrityksille suunnattu padelliiga Business Padel starttaa 4.10.2022. Business Padelin lohkovaihetta pelataan 2-4 pelaajan joukkueilla tiistaiaamupäivisin valituilla PCF klubeilla elokuusta alkaen. Sarjakausi huipentuu keväällä järjestettävään Business Padel Finals finaali- ja illanviettotapahtumaan.

Ilmoittautuminen sarjakaudelle 2022-2023 on nyt auki!

Klubitapahtumat

Järjestämme klubeillamme säännöllisesti eri tasoisia klubitapahtumia niin naisille kuin miehille. Tapahtumissa pelataan leikkimielisesti vaihtuvalla pelimuodolla. Klubitapahtumiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti yksin, joten se on helppo tapa saada itselleen uusia pelejä sekä tutustua uusiin pelaajiin.

Näet oman klubisi tapahtumat Playtomicin aktiviteetit-osiossa.

ERilaisia pelimuotoja

 Americano

 

Americano on sosiaalinen ja hauska pelimuoto, jossa kahden tunnin aikana pelataan seitsemän 32 pisteen mittaista ottelua, jokainen eri peliparin kanssa. Americano-ottelu aloitetaan syöttövuoron arpomisella, jonka jälkeen jokainen pelaaja syöttää vuorollaan neljä pistettä, niin kauan, että ottelussa on pelattu yhteensä 32 pistettä. Ottelun tulos (esimerkiksi 16-16 tai 12-20) merkataan tuloskortille ja turnauksen päätteeksi eniten pisteitä saanut pelaaja on turnauksen voittaja. 

Pisteiden keräämisestä huolimatta Americanossa tärkeintä on rento meininki ja hauska yhdessäolo! 

 

King of The Court

Kansainvälisesti todella suositussa pelimuodossa King of The Courtissa  kerätään suuri peliporukka ja pelataan usealla kentällä samanaikaisesti. Miniotteluita pelataan siihen asti, kunnes millä tahansa kentällä jompikumpi pareista saa viisi geimiä täyteen. Tämän jälkeen voittajat nousevat kohti ylempiä kenttiä, kun taas tappiolla suunta on päinvastainen. Jokaisen siirtymisen jälkeen parit jatkavat otteluita eri puolilla kenttää, mikä tekee King of The Courtista sekä mielenkiintoista että sopivan rentoa. 

 

Yöpadel

Yöpadeleissa padelklubi täyttyy naurusta, hyvästä pelitunnelmasta ja kiihkeistä palloralleista aina pitkälle yöhön saakka. Pelimuotona toimii King of The Court ja loppuillasta osallistujat saavat pelata vapaasti. Yöpadel on suunniteltu kaikentasoisille pelaajille ja peliporukat jaetaan kentille paikan päällä. 

 

Kickstart

Kickstart on tunnin mittainen tapahtuma aloittelijoille, jossa pääsee valmentajan johdolla tutustumaan padeliin. 

 

Viikkokisat

Viikkokisat pelataan tasoluokittain, 8-16 parin kilpailuna. Jokaiselle parille tulee minimissään kaksi ottelua. Turnaukseen ilmoittaudutaan pareittain. Viikkokisoihin ei tarvitse lisenssiä eikä seurajäsenyyttä. 

 

PCF HALLISARJAT

Jokaisella klubillamme pyörii PCF Hallisarja. Löydät tietoa eri klubien hallisarjoista klubien omilta sivuilta.