asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Junioritoiminta

Haluamme PCF:n junioritoiminnassa tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden harrastaa padelia haluamallaan tavalla. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti vastaamaan kasvanutta kysyntää lajin saralla.

Tavoitteenamme on kehittää junioritoimintaa valtakunnallisesti ja mahdollistaa kaikille matalan kynnyksen harrastaminen. Tarjoamme tämän lisäksi kilpailulliselle tasolle tähtäävää valmennusta.

PAIKKAKUNTAKOHTAISET TIEDOT

Loimaa (3)

Kausiharjoittelu

Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa laadukkaassa valmennuksessa padelia kerran viikossa eri toimipisteissämme ympäri Suomen.

Harjoituksemme ovat kestoltaan 60min riippuen. Harjoituksia ennen suoritetaan alkulämmittely kentän ulkopuolella. Harjoittelemme padelin tekniikoita, taktiikoita sekä kentällä liikkumista. Emme kuitenkaan tingi hauskanpidosta ja rennosta tunnelmasta, jotka kuuluvat vahvasti lajin kulttuuriin.

Harjoituksemme pohjautuvat aina kausisuunnitelmaan, jonka pohjalta teemme tuntisuunnitelmamme.

Kausiharjoitteluun voi tulla veloituksetta tutustumaan milloin vain.

Ikähaarukkamme kausiharjoittelussa on toistaiseksi 7-18-vuotta toimipisteestä riippuen.

KILPAHARJOITTELU

Kilpaharjoitteluryhmiin voi liittyä, jos on ollut mukana kausiharjoittelussamme tai omaa aiempaa harrastustaustaa padelista. Tärkein tekijä on kuitenkin lapsen/nuoren motivaatio kehittää itseään lajin parissa.

Kilpaharjoittelussa vetäjinä ovat kokeneemmat valmentajat ja ryhmäkoko on hieman kausiharjoittelua pienempi. Kehitymme tiiminä ja menemme taktisissa ja teknisissä asioissa syvemmälle. Nautimme myös harjoittelusta kimpassa ja pidämme hauskaa. 

Ikähaarukkamme kilpaharjoittelussa on 10-18-vuotta.

PINGUPADEL

Pingupadel mahdollistaa jo varhaisella iällä padelharrastukseen pääsemisen. 

Harjoittelemme padelia paljon leikin kautta, samalla kehittäen motorisia taitojamme. Nautimme liikunnan ilosta ja hauskanpidosta. Jokaisella tunnilla saamme onnistumisen kokemuksia ja opimme lajia samalla. 

Pingupadelin ikähaarukka on 4-6-vuotta.

Leiritoiminta

Järjestämme huippuleirejä ympäri vuoden eri toimipisteissämme. Leirit sopivat padeliin tutustujille sekä jo pidempään lajista nauttineille.

Leireillämme tutustumme padeliin monipuolisesti ja opettelemme lajin tekniikoita ja taktiikoita ryhmän ominaisuudet huomioiden. Leireillämme on myös padeliin ja muihin lajeihin liittyviä superhauskoja aktiviteetteja, joista pääsemme yhdessä nauttimaan.

Leirimme sisältävät aina laadukkaan lämpimän lounaan, välipalat, vakuutuksen sekä ammattitaitoiset padelvalmentajat sekä liikunta-alan ammattilaiset.

Tapahtumat

Järjestämme erilaisia junioreille suunnattuja tapahtumia, turnauksia ja lajitutustumisia eri toimipisteissämme. Tapahtumissa tutustutaan toisiimme ja nautitaan padelin huumasta valmentajien tai klubimanagerien johdolla.

Tapahtumien sisältö vaihtelee paikkakunnittain. Tutustuthan oman paikkakuntasi tarjontaan klubikohtaisella sivulla.

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu paikkakuntakohtaisilta sivuilta tai allaolevasta lomakkeesta.

Toteutuvat ryhmät vahvistetaan vielä erillisellä viestillä ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan padelharrastuksen pariin!