[email protected]

0400 372 335
arkisin klo 9-20, lauantaisin 10-16

Padel Academy

Padel Club Finland panostaa kaikessa parhaaseen mahdolliseen laatuun, niin myös valmennuksessa. Padel Academy on Suomen johtava valmennukseen ja lajikulttuuriin keskittyvä akatemia. Olemme tehneet lujasti töitä, että valmennuksen taso meidän klubeillamme on korkealaatuista.

Missiomme on opettaa suomalaisille padelharrastajille tekniikkaa, taktiikkaa sekä oikeaa lajikulttuuria. Padel Academyssa jokaisella on mahdollisuus kehittyä omasta lähtötasosta riippumatta.

Lajiesittely: Padel on maailman nopeimmin kasvava mailapeli

Maailmassa on jo noin 10 miljoonaa harrastajaa. Padel hurmaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä myös suomalaisia, ja lajin kasvu on tällä hetkellä hurjassa vauhdissa myös Suomessa.

Padel on sekoitus tennistä ja squashia. Kenttä on 10m x 20m ja on ympäröity 3 metriä korkealla lasi- ja metalliverkkoseinillä. Tenniskentän tapaan se on jaettu kahteen osaan verkolla. Padelia pelataan aina nelinpelinä. Parasta padelissa on se, että jokainen joka osuu palloon saa peliä aikaiseksi. Ei tarvitse mitään mailapelikokemusta saadakseen peliin jatkuvuutta ja kuntoa kohoamaan. Peli sopii mainiosti kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille, ja se on äärimmäisen sosiaalinen mailapeli.

Padelin fyysinen koettelevuus määräytyy kunkin ryhmän mukaan. Kilpatason padel vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja pallon hallitsemista, mutta myös aloittelijat saavat aikaiseksi erittäin mukavaa peliä, pitkiäkin palloralleja ja sopivasti haasteita. Esim. tennikseen verrattuna padeliin on helppo päästä sisään ihan ensimmäisestä pelikerrasta lähtien. Nähdään klubeilla!

Nähdään klubeilla!

Gabo Loredo Päävalmentaja

Meksikossa syntynyt eläväinen valmentajamme Gabriel ”Gabo” Loredo, 34, tuntee padel-maailman korkealta tasolta – ja useista maista. Gabo on valmentanut padel-maajoukkueita ja eri tason pelaajia vuodesta 2009 lähtien Meksikossa, Italiassa, Ruotsissa, Englannissa sekä Virossa ja on nyt ilonamme Suomessa.

Omalla pelaajaurallaan Gabo Loredo on rankattu kansainvälisen padel-liiton (FIP) top-10-pelaajien joukkoon vuonna 2014 ja maailmanlaajuisen WPT-kiertueen top 150 -listalle samana vuonna. Hänellä on turnausvoittoja muun muassa Espanjan Spanish Absolute -kiertueelta ja vuosina 2015–2016 hän oli kolmen kärjessä Spanish Andalucian Tour -sarjassa. Parinsa Pablo Acevedon kanssa hän on edustanut Meksikon padel-liittoa ykkösparina.

Ystävällisenä ihmisenä ja innostavana valmentajana tunnettu Gabo aloitti urheilijanuransa 6-vuotiaana tenniskentiltä – ja tennismaailmasta on peräisin myös hänen ihanteensa urheiluhengestä. Kaksikielisellä (espanja, englanti) Gabolla on myös organisaatioviestinnän koulutus Kalifornian yliopistosta Yhdysvalloista.

Padel academyn valmennustoiminta

Panostamme kaikessa parhaaseen mahdolliseen laatuun, niin myös valmennuksessa. Olemme tehneet lujasti töitä, että valmennuksen taso meidän klubeilla on parasta mahdollista. Olemme tätä varten suunnitelleet päävalmentaja Gabo Loredon kanssa valmennustoimintamme eri tasoille.

Uskomme valmentajien jatkuvaan koulutukseen ja sen vuoksi tarjoamme valmentajillemme säännöllistä koulustusta.

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta, niin ota yhteyttä veikko(@)padelclub.fi tai laita WhatsApp-viestiä 044-5963234.

Junnutoiminta

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus padelin parissa. Padel sopii todella hyvin myös juniori-ikäisille. Junnupadel -ryhmissämme harjoittelee viikoittain junioreja, jotka olemme jakaneet tällä hetkellä kahteen tasoon; aloittelevat ja edistyneet. Ikähaarukka junioreissa on 8-16 vuotta.

Lataa esite: Junnuvalmennus syksy 2020

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Jyrki Hero 040 5030143
hero(@)padelclub.fi

Padel opetusVideot

Olemme koonneet treeniesi tueksi videopankin, jotta pääset kehittämään omaa pelaamistasi.

Julkaisemme myös somekanavissamme viikottain viikon lyönti-videon.

Padelvarusteet

Esitellään hyvät varusteet peliin (linkkaus suoraan shoppiin)