asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Valmennustoiminta

Padel Club Finland panostaa kaikessa parhaaseen mahdolliseen laatuun, niin myös valmennuksessa. Olemme Suomen johtava valmennukseen ja lajikulttuuriin keskittyvä toimija. Teemme yhteistyötä Suomen Padelliiton sekä esimerkiksi Espanjalaisen PadelMBAn kanssa, jotta voimme taata Suomen parhaan padelvalmennuksen klubeillamme.

Missiomme on opettaa suomalaisille padelharrastajille tekniikkaa, taktiikkaa sekä oikeaa lajikulttuuria. Padel Club Finlandilla  jokaisella on mahdollisuus kehittyä omasta lähtötasosta riippumatta.

Lajiesittely: Padel on maailman nopeimmin kasvava mailapeli

Maailmassa on jo noin 10 miljoonaa harrastajaa. Padel hurmaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä myös suomalaisia, ja lajin kasvu on tällä hetkellä hurjassa vauhdissa myös Suomessa.

Padel on sekoitus tennistä ja squashia. Kenttä on 10m x 20m ja on ympäröity 3 metriä korkealla lasi- ja metalliverkkoseinillä. Tenniskentän tapaan se on jaettu kahteen osaan verkolla. Padelia pelataan aina nelinpelinä. Parasta padelissa on se, että jokainen joka osuu palloon saa peliä aikaiseksi. Ei tarvitse mitään mailapelikokemusta saadakseen peliin jatkuvuutta ja kuntoa kohoamaan. Peli sopii mainiosti kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille, ja se on äärimmäisen sosiaalinen mailapeli.

Padelin fyysinen koettelevuus määräytyy kunkin ryhmän mukaan. Kilpatason padel vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja pallon hallitsemista, mutta myös aloittelijat saavat aikaiseksi erittäin mukavaa peliä, pitkiäkin palloralleja ja sopivasti haasteita. Esim. tennikseen verrattuna padeliin on helppo päästä sisään ihan ensimmäisestä pelikerrasta lähtien. Nähdään klubeilla!

Nähdään klubeilla!

PADEL CLUB FINLAND JA FINSPADEL AKATEMIA YHTEISTYÖHÖN

Espanjasta lähtöisin oleva Nacho Porto on aloittanut PCF valmennuspäällikkönä

Padel Club Finland panostaa nyt entistäkin voimakkaammin laadukkaaseen valmennustoimintaan kaikissa yksiköissään, ja on aloittanut yhteistyön ensimmäisen Suomeen perustetun suomalais-espanjalaisen padel-akatemian, Finspadel Akatemia kanssa.

Olemme tarjonneet suomalaisille pelaajille ensiluokkaiset olosuhteet padelin harrastamiseen jo viiden vuoden ajan ja myös valmennustoiminta on ollut meille aina tärkeässä roolissa. Voimakkaan laajentumisemme myötä valmennustoiminta ja erityisesti kasvavan valmentajajoukkomme valmentaminen nousee entistä enemmän toimintamme keskiöön. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossa kansainvälisenkin vertailun kestävää valmennustoimintaan, ja siihen tähtäävän toiminnan kehittämiseen saimme Nachosta erinomaisen tiiminvetäjän.

Kuka Nacho Porto?

Nacho aloitti padelin pelaamisen jo 10-vuotiaana. Siitä saakka hän on pelannut ja myöhemmin myös valmentanut padelia. Pelaajana hän on kilpaillut Espanjassa 1. kategoriassa Madridissa ja Malagassa, parhaana saavutuksenaan nelinkertainen voitto Series Nacionales Padelin joukkuekilpailussa sekä valinta sarjan parhaaksi pelaajaksi Malagan alueella. Nacho on pelannut useissa turnauksissa myös mm. World Padel Tourin kärkipelaaja Juan Lebronin parina. Harjoituskaverina hänellä on ollut myös muita WPT pelaajia, kuten Ale Galan, Uri Botello sekä Sanchz Alayeton sisarukset.

Nacho on valmentanut padelia Espanjassa ja Suomessa yli 10 vuoden ajan. Valmennusoppinsa hän on ammentanut Espanjan parhailta padelklubeilta.

Tervetuloa PCF tiimiin Nacho! 

Junnutoiminta

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus padelin parissa. Padel sopii todella hyvin myös juniori-ikäisille. Junnupadel -ryhmissämme harjoittelee viikoittain junioreja, jotka olemme jakaneet tällä hetkellä kahteen tasoon; aloittelevat ja edistyneet. Ikähaarukka junioreissa on 8-16 vuotta.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Jere Tarilo
jere.tarilo@padelclub.fi

Padel opetusVideot

Olemme koonneet treeniesi tueksi videopankin, jotta pääset kehittämään omaa pelaamistasi.

Julkaisemme myös somekanavissamme viikottain viikon lyönti-videon.