[email protected]

0400 372 335
arkisin klo 9-20, la 10-16, su 14-20

Padel Academy

Padel Club Finland panostaa kaikessa parhaaseen mahdolliseen laatuun, niin myös valmennuksessa. Padel Academy on Suomen johtava valmennukseen ja lajikulttuuriin keskittyvä akatemia. Olemme tehneet lujasti töitä, että valmennuksen taso meidän klubeillamme on korkealaatuista.

Missiomme on opettaa suomalaisille padelharrastajille tekniikkaa, taktiikkaa sekä oikeaa lajikulttuuria. Padel Academyssa jokaisella on mahdollisuus kehittyä omasta lähtötasosta riippumatta.

Lajiesittely: Padel on maailman nopeimmin kasvava mailapeli

Maailmassa on jo noin 10 miljoonaa harrastajaa. Padel hurmaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä myös suomalaisia, ja lajin kasvu on tällä hetkellä hurjassa vauhdissa myös Suomessa.

Padel on sekoitus tennistä ja squashia. Kenttä on 10m x 20m ja on ympäröity 3 metriä korkealla lasi- ja metalliverkkoseinillä. Tenniskentän tapaan se on jaettu kahteen osaan verkolla. Padelia pelataan aina nelinpelinä. Parasta padelissa on se, että jokainen joka osuu palloon saa peliä aikaiseksi. Ei tarvitse mitään mailapelikokemusta saadakseen peliin jatkuvuutta ja kuntoa kohoamaan. Peli sopii mainiosti kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille, ja se on äärimmäisen sosiaalinen mailapeli.

Padelin fyysinen koettelevuus määräytyy kunkin ryhmän mukaan. Kilpatason padel vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja pallon hallitsemista, mutta myös aloittelijat saavat aikaiseksi erittäin mukavaa peliä, pitkiäkin palloralleja ja sopivasti haasteita. Esim. tennikseen verrattuna padeliin on helppo päästä sisään ihan ensimmäisestä pelikerrasta lähtien. Nähdään klubeilla!

Nähdään klubeilla!

PADEL CLUB FINLAND JA FINSPADEL AKATEMIA YHTEISTYÖHÖN

Espanjasta lähtöisin oleva Nacho Porto on aloittanut PCF valmennuspäällikkönä

Padel Club Finland panostaa nyt entistäkin voimakkaammin laadukkaaseen valmennustoimintaan kaikissa yksiköissään, ja on aloittanut yhteistyön ensimmäisen Suomeen perustetun suomalais-espanjalaisen padel-akatemian, Finspadel Akatemia kanssa.

Olemme tarjonneet suomalaisille pelaajille ensiluokkaiset olosuhteet padelin harrastamiseen jo viiden vuoden ajan ja myös valmennustoiminta on ollut meille aina tärkeässä roolissa. Voimakkaan laajentumisemme myötä valmennustoiminta ja erityisesti kasvavan valmentajajoukkomme valmentaminen nousee entistä enemmän toimintamme keskiöön. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossa kansainvälisenkin vertailun kestävää valmennustoimintaan, ja siihen tähtäävän toiminnan kehittämiseen saimme Nachosta erinomaisen tiiminvetäjän.

Kuka Nacho Porto?

Nacho aloitti padelin pelaamisen jo 10-vuotiaana. Siitä saakka hän on pelannut ja myöhemmin myös valmentanut padelia. Pelaajana hän on kilpaillut Espanjassa 1. kategoriassa Madridissa ja Malagassa, parhaana saavutuksenaan nelinkertainen voitto Series Nacionales Padelin joukkuekilpailussa sekä valinta sarjan parhaaksi pelaajaksi Malagan alueella. Nacho on pelannut useissa turnauksissa myös mm. World Padel Tourin kärkipelaaja Juan Lebronin parina. Harjoituskaverina hänellä on ollut myös muita WPT pelaajia, kuten Ale Galan, Uri Botello sekä Sanchz Alayeton sisarukset.

Nacho on valmentanut padelia Espanjassa ja Suomessa yli 10 vuoden ajan. Valmennusoppinsa hän on ammentanut Espanjan parhailta padelklubeilta.

Tervetuloa PCF tiimiin Nacho! 

Gabo Loredo Päävalmentaja

Meksikossa syntynyt eläväinen valmentajamme Gabriel ”Gabo” Loredo, 34, tuntee padel-maailman korkealta tasolta – ja useista maista. Gabo on valmentanut padel-maajoukkueita ja eri tason pelaajia vuodesta 2009 lähtien Meksikossa, Italiassa, Ruotsissa, Englannissa sekä Virossa ja on nyt ilonamme Suomessa.

Omalla pelaajaurallaan Gabo Loredo on rankattu kansainvälisen padel-liiton (FIP) top-10-pelaajien joukkoon vuonna 2014 ja maailmanlaajuisen WPT-kiertueen top 150 -listalle samana vuonna. Hänellä on turnausvoittoja muun muassa Espanjan Spanish Absolute -kiertueelta ja vuosina 2015–2016 hän oli kolmen kärjessä Spanish Andalucian Tour -sarjassa. Parinsa Pablo Acevedon kanssa hän on edustanut Meksikon padel-liittoa ykkösparina.

Ystävällisenä ihmisenä ja innostavana valmentajana tunnettu Gabo aloitti urheilijanuransa 6-vuotiaana tenniskentiltä – ja tennismaailmasta on peräisin myös hänen ihanteensa urheiluhengestä. Kaksikielisellä (espanja, englanti) Gabolla on myös organisaatioviestinnän koulutus Kalifornian yliopistosta Yhdysvalloista.

Junnutoiminta

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus padelin parissa. Padel sopii todella hyvin myös juniori-ikäisille. Junnupadel -ryhmissämme harjoittelee viikoittain junioreja, jotka olemme jakaneet tällä hetkellä kahteen tasoon; aloittelevat ja edistyneet. Ikähaarukka junioreissa on 8-16 vuotta.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Jere Tarilo
[email protected]

Padel opetusVideot

Olemme koonneet treeniesi tueksi videopankin, jotta pääset kehittämään omaa pelaamistasi.

Julkaisemme myös somekanavissamme viikottain viikon lyönti-videon.