asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland kasvaa – uusia keskuksia usealle paikkakunnalle

Kenttäkuva

Padel Club Finland on kehittänyt systemaattisesti padelklubi -ketjukonseptiaan ja avaa nyt keskukset Hyvinkäälle, Ouluun, Poriin, Kirkkonummelle sekä uusiin sijainteihin Kuopiossa ja pääkaupunkiseudulla. Alueiden asukkaiden tarjolle tulee huippuolosuhteet sekä kansainvälinen valmennusakatemia.

Padelklubit aukeavat vuosien 2020 ja 2021 aikana ja ne ovat kaikki pääsääntöisesti uusia, nimenomaan padelia varten rakennettuja rakennuksia. Yhtiön tavoitteena on olla jatkossakin Suomen suurin toimija ja edelläkävijänä tarjota niin asiakkaille kuin paikallisille padelyrittäjillekin ylivoimainen palvelukonsepti.

”Uusien klubien myötä jatkamme määrätietoisesti strategiamme toteutusta ja neuvottelun alla on useita muitakin kasvukeskuksia. Padelin voimakas kasvu Suomessa kannustaa kasvamaan jatkossakin ja etsimmekin jatkuvasti Suomen kasvukeskuksista tontteja, valmiita rakennuksia sekä yhteistyökumppaneita. Olemme luoneet toimivan yhteistyömallin, missä tuomme tarkkaan hiotun konseptin uusiin kaupunkeihin ja solmimme yhteistyön paikallisten kumppaneiden kanssa”, kertoo Padel Club Finlandin toimitusjohtaja Kalle Väinölä.

”Padel Club Finland -ketjulle on tärkeää laadukas ja paikallinen asiakaspalvelu, mikä näkyy myös uusissa kaupungeissa. Asiakaslähtöisyys on meille kaikki kaikessa ja teemme valintamme aina asiakaskyselyiden pohjalta. Asiakkaamme arvostavat sitä, että toimme ensimmäisenä Suomeen parhaan mahdollisen pelialustan ja olemme ainoa toimija, joka käyttää klubeillaan korkealuokkaisia ja parhaita mahdollisia World Padel Tour valoja. Myös klubien korkeus on meille erittäin tärkeä asia ja takaammekin, että kaikilla klubeillamme voi aidosti lyödä lajiin olennaisesti kuuluvia korkeita lobbi -lyöntejä.” Väinölä jatkaa.

Padel on lajina kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana merkittävän paljon ja sitä pelataan Suomessa niin harrastaja- kuin kilpatasollakin. Padel Club Finland tulee satsaamaan laadukkaiden klubien lisäksi korkealaatuiseen valmennustoimintaan, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus tulla kokeilemaan padelia juuri oikeanlaisessa seurassa.

Jo olemassa olevien klubien toimintaa ja palvelua kehitetään entisestään ja tulemme panostamaan yritystapahtumiin sekä padeltapahtumien elämyksellisyyteen.

Lisätietoja:

Kalle Väinölä, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola@padelclub.fi

– – – – – – – –

Padel Club Finland on Suomen ensimmäisen padelseuran ja ensimmäisen padelkeskuksen vuonna 2016 perustanut yritys ja urheiluseura, joka operoi tällä hetkellä viidellä padelkeskuksella ja 24 sisäkentällä. Padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa, Kuopiossa ja Raisiossa. http://www.padelclub.fi

Padel on mailapeli, jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuudet. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaiken tasoisille harrastajille. Koska lajia pelataan aina nelinpelinä, se on myös hyvin sosiaalinen laji. Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji.