asiakaspalvelu@padelclub.fi

09 424 53068
arkisin ma-pe klo 7-22,
la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 • ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

asiakaspalvelu@padelclub.fi • 09 424 53068 •
ma-pe klo 7-22, la klo 9.30-17.30 ja su klo 14-20

Padel Club Finland avaa klubin loimaalle

Suomen ensimmäinen padeltoimija Padel Club Finland avaa neljän kentän padelklubin Loimaalle. Klubi avautuu uuteen halliin, joka nousee nykyisen jäähallin ja tennishallin viereen.

”Loimaalla päästiin jo aiemmin pelaamaan padelia sittemmin sulkeutuneessa tilassa, joten on ilo olla tuomassa pelipaikkaa takaisin niin lajiin jo tutustuneille kuin uusillekin pelaajille”, kertoo Padel Club Finland -ketjua pyörittävän Padel Sports Oy:n toimitusjohtaja Kalle Väinölä

Hallin rakennustyöt ovat alkamassa lähiaikoina ja sen valmistumisajaksi on asetettu kevättalvi. Loimaan padelklubiin valmistuvat uudet kentät noudattavat Padel Club Finlandin omaa klubikonseptia, jossa niin peliolosuhteet, sosiaalitilat kuin asiakkaiden yleiset oleskelualueetkin tulevat olemaan lajin harrastamisen kannalta parhaat mahdolliset. Hallin korkeudeksi tulee padelille erinomaisesti sopiva 9 metriä.

Oma valmennusakatemia tuo padelosaamista Loimaalle

Padel Club Finlandin oma padelvalmennukseen erikoistunut padelakatemia Padel Academy Finland tuo myös paikkakunnalle sitä lajitietämystä, jota yritys on padelista jo pian viiden vuoden ajan kerännyt.

Padel Club Finland panostaa voimakkaasti laadukkaaseen valmennustoimintaan kaikissa yksiköissään, ja on aloittanut yhteistyön ensimmäisen Suomeen perustetun suomalais-espanjalaisen padelakatemian, Finspadel Akatemia kanssa.
Padel Club Finlandin valmennuspäällikkönä aloitti samaan aikaan espanjalaissyntyinen Nacho Porto.

”Olemme tarjonneet suomalaisille pelaajille ensiluokkaiset olosuhteet padelin harrastamiseen jo viiden vuoden ajan ja myös valmennustoiminta on ollut meille aina tärkeässä roolissa. Voimakkaan laajentumisemme myötä valmennustoiminta ja erityisesti kasvavan valmentajajoukkomme valmentaminen nousee entistä enemmän toimintamme keskiöön. Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossa yhä enemmän kansainvälisenkin vertailun kestävää valmennustoimintaan, ja siihen tähtäävän toiminnan kehittämiseen saimme Nachosta erinomaisen tiiminvetäjän”, Väinölä kertoo.

10 miljoonan euron rahoitus

Padel Club Finland julkisti keväällä solmineensa sijoituskonserni Findan ja erinäisten yksityisten sijoittajien kanssa historiallisen 10 miljoonan euron rahoituksen. Kyseessä on suurin padeltoimijalle Suomessa myönnetty rahoitus, jonka avulla myös Loimaan uusi keskus toteutetaan.

Rahoituksen avulla yritys rakentaa Suomeen kattavaa klubiverkostoa ja tänä vuonna Padel Club Finland avaa uusia padelklubeja Kirkkonummelle, Joensuuhun, Ouluun, Poriin, Järvenpäähän, Imatralle, Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan ja Jyväskylään.

Lisätiedot:
Kalle Väinölä, Padel Sports Oy, toimitusjohtaja, 0400-955 955, kalle.vainola(@)padelclub.fi
Mari Tirkkonen-Saunamäki, Padel Sports Oy, ketjujohtaja, 050-5377 286, mari(@)padelclub.fi

Padel Sports Oy on vuonna 2016 ensimmäisen padelkeskuksensa Suomeen perustanut yritys, joka operoi tällä hetkellä kahdeksalla padelkeskuksella ja 40 sisäkentällä. Tämänhetkiset padelkeskukset sijaitsevat Espoon Kilossa ja Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa ja Tammistossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Raisiossa ja Riihimäellä.
Padel Club Finland on Padel Sports Oy:nt tuotemerkki.

Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia Suomessa ja koko Euroopassa. Lajilla on harrastajia maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa ja Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ollen tällä hetkellä arviolta 50 000. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin ja tarjoaa kunnon kohenemisen lisäksi taktista sekä teknistä haastetta niin harraste- kuin kilpapelaajillekin.

http://www.padelclub.fi